ma dobro, ovo su samo prepostavke i naklapanja šta bi bilo dobro uraditi.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
aha, pa tako reci 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav SMS, kad za dvaput manje para mogu uzeti Fabregasa i Predesa. Dva igrača koji će skoro sam pa uvjeren zamjeniti Bonaventuru odnosno Bigliu. Ovaj prvi više neće igrati do sljedeće sezone. A ovaj drugi će biti spreman tek u februaru, i to je upitno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Godin has said yes to Milan to join in January, now the only obstacle remaining is convincing Atletico Madrid to let him go in January [QS]
Možda ipak DA u januaru??
Možda ipak DA u januaru??
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
S obzirom na dobar raspored do kraja polusezone kad bi ostali u top 4, ja sam siguran 90% da idemo u LP na kraju.
Godin, paqueta, ibra. Solidno i mislim dovoljno, samo da pipita ostane zdrav, vjerujem da ce trpati ovim slabijim klubovima.
Godin, paqueta, ibra. Solidno i mislim dovoljno, samo da pipita ostane zdrav, vjerujem da ce trpati ovim slabijim klubovima.
jel' ovo niko ne prenosi utakmicu?
a dobro, nije ni da je nešto interesantna
a dobro, nije ni da je nešto interesantna
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Bas tako, nadat se laganoj pobjedi. Mada kad vidis vezni red onda nikad ne mozes reci da ce bit lagano. I bez povreda ako moze. 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa mi ni protiv ovih ne mozemo mrezu sacuvati
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako se neko pitao zašto Halilović i Bertolacci nikad ne igraju, evo im odgovora večeras. U januaru ih potjerati iz kluba zajedno sa Maurijem, Montolivom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fabregas, Peredes, Ibra, Godin i onaj Paqueta. Mislim da Leonardo i Maldini postaju sve svjesniji da moraju svim silama napasti te zacrtane mete, inače će u drugom dijelu sezone uslijediti totalni pad. Pa na klupi jedva da postoje 3-4 igrača na koje se Gattuso može osloniti. Ovo je tim od 13-14 igrača, što je premalo u modernom fudbalu. Bez 18-20 igrača koji imaju kvaliteet od rezultata nema ništa.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sto meni ovo treba u zivotu
taman kad pomisliš da te više ništa ne može iznenaditi 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne mogu ja ovo više. Nek mi jos samo jednom neko počne branit Gatusa.
Il Club più titolato al mondo!
ovo je odličan razvoj situacije, taman da se ispadne i da se završi sa ovim sranjem jer je ionako u pedesetom planu.
pored ovoliko povreda, ne trebaju im još i ove utakmice.
pored ovoliko povreda, ne trebaju im još i ove utakmice.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mah koji 13-14 igrqca, pa ovi sto igraju trebaju da budu spejs satl za hebeni Dudenlange, pa imas Higija i Cutronea u napadu, pa arsenal se igra sa Vorsklom sa nekom djecom u ekipi tako bi trebalo da je i sa Milanom, al to je do trenera ne do igraca, sto prije ga smijenuti, al ato prijeRomagnoli13 je napisao/la:Fabregas, Peredes, Ibra, Godin i onaj Paqueta. Mislim da Leonardo i Maldini postaju sve svjesniji da moraju svim silama napasti te zacrtane mete, inače će u drugom dijelu sezone uslijediti totalni pad. Pa na klupi jedva da postoje 3-4 igrača na koje se Gattuso može osloniti. Ovo je tim od 13-14 igrača, što je premalo u modernom fudbalu. Bez 18-20 igrača koji imaju kvaliteet od rezultata nema ništa.
- muha milanez
- Kontakt:
Ma Suso je pola ekipe Milana, kad je on tu i kreira onda i Milan ima šanse. Istina dosta igrača fali, ali za ovo vrečeras nema opravdanja

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nije poenta to moj rope. Nebitno je meni hocemol ispasti. Al da te amateri uce fudbalu na San Siru, to je sramota nevidjena
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 3 gosta.