Forsiramo kako stojimo iza lopte.TobeYarabi je napisao/la:i otpuhao nasSarajlijica1946 je napisao/la:Zaeban vjetar puhao u Turskoj danas
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Guza stresao drugu prečku na pripremnim, spavate li mirno premijerligaški klubovi??? 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- TobeYarabi
- Kontakt:
said ima podesenu nogu tako da zabija samo pod precku. a to sto su u turskoj golovi nizi od nasih, nije njegova krivicaRaonffa je napisao/la:Guza stresao drugu prečku na pripremnim, spavate li mirno premijerligaški klubovi???
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Kakav odron od kluba...e moji Lelici sta li vas ceka...nema vama evrope ni ove godine... Ekipa pretanka jos kad pocnu ligamenti opet otkazivati u 20min sa Vitezom 
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- TobeYarabi
- Kontakt:
jedan od najvecih uspjeha u povijesti nk zeljescaraDenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nema, ne mozemo mi s vama , vi ako u ovoj formi ne uzmete duplu...to ce biti veliki korak unazad...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Kakav odron od kluba...e moji Lelici sta li vas ceka...nema vama evrope ni ove godine... Ekipa pretanka jos kad pocnu ligamenti opet otkazivati u 20min sa Vitezom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kroz noge Ozilu probaciv'o bolan bolanTobeYarabi je napisao/la:said ima podesenu nogu tako da zabija samo pod precku. a to sto su u turskoj golovi nizi od nasih, nije njegova krivicaRaonffa je napisao/la:Guza stresao drugu prečku na pripremnim, spavate li mirno premijerligaški klubovi???
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Evolution87
- Kontakt:
nesudjeni protivnik Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA i zamalo ucesnik play-offa Evropske lige je ostvario jos jedan veliki uspjehTobeYarabi je napisao/la:jedan od najvecih uspjeha u povijesti nk zeljescaraDenchiNL je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Sa ovom ekipom i pojacanjima imamo sanse..vi nemate da uzmete ukrajinskog drugoligasa...nekad ste bas jaki biliDenchiNL je napisao/la:Ma nema, ne mozemo mi s vama , vi ako u ovoj formi ne uzmete duplu...to ce biti veliki korak unazad...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Kakav odron od kluba...e moji Lelici sta li vas ceka...nema vama evrope ni ove godine... Ekipa pretanka jos kad pocnu ligamenti opet otkazivati u 20min sa Vitezom
Željo1921
Više smo od vas mali osvojili bodova u Turskoj.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Sa ovom ekipom i pojacanjima imamo sanse..vi nemate da uzmete ukrajinskog drugoligasa...nekad ste bas jaki biliDenchiNL je napisao/la:Ma nema, ne mozemo mi s vama , vi ako u ovoj formi ne uzmete duplu...to ce biti veliki korak unazad...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Kakav odron od kluba...e moji Lelici sta li vas ceka...nema vama evrope ni ove godine... Ekipa pretanka jos kad pocnu ligamenti opet otkazivati u 20min sa Vitezom![]()
![]()
![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa vi opet pljujte po ''sarajlijicama''U ime Upravnog odbora RK Bosna pozivam zaposlene u ovoj kompaniji da nam putem službenog maila ([email protected]) pošalju svoj logo, a mi ćemo reklamu postaviti na našim utakmicama, u znak solidarnosti. Bosna je uz Ditu!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Hahahahah e svaka cast..da vam uorava nije skontala.da igrate sa UZBEKISTANCIMA ne bi pogledali nikom po golu...Sve ce ti jasno biti u ova 4 kola. Moji pasojedi gdje ta dominacija 10 godina..deranje Partizana...grupne faze??? Sta bi od onolikog smaranja iz dana u dan? Gdje nestadoste i vi i klub vam prodani??? 
Željo1921
Ma to dok smo vam mogli krast igrace , sad ste vi glavni favoriti za duplu, sve ispod je promasajHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Sa ovom ekipom i pojacanjima imamo sanse..vi nemate da uzmete ukrajinskog drugoligasa...nekad ste bas jaki biliDenchiNL je napisao/la:Ma nema, ne mozemo mi s vama , vi ako u ovoj formi ne uzmete duplu...to ce biti veliki korak unazad...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Kakav odron od kluba...e moji Lelici sta li vas ceka...nema vama evrope ni ove godine... Ekipa pretanka jos kad pocnu ligamenti opet otkazivati u 20min sa Vitezom![]()
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gdje su ti kolege štrumfovi,da ti isprave pravopisne greške.Oni znaju i engleski jezik.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Hahahahah e svaka cast..da vam uorava nije skontala.da igrate sa UZBEKISTANCIMA ne bi pogledali nikom po golu...Sve ce ti jasno biti u ova 4 kola. Moji pasojedi gdje ta dominacija 10 godina..deranje Partizana...grupne faze??? Sta bi od onolikog smaranja iz dana u dan? Gdje nestadoste i vi i klub vam prodani???
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Bgm raspad sistema... Mi uzivamo pravimo stadion igramo dobro...pojacani smo da valja..bice trpanja do jaja opet na lavoru i na Grbavici (Tiago Stevanovic) sad ce biti Zeba i Zakaric... Hajde raspali idite pitajte pasojeda hoce li se sazaliti da dovede nekog umjesto Rustemovica

Željo1921
irfo je napisao/la:Tako je, da ovima zukanovic odredjuje cijene, kostali bi 20 miliona brat bratuVirtu4l je napisao/la:Ukrajinski fudbal je u velikom naletu, nemojte da vas ovo zavara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mali predaj starom telefon a ti na spavanjeHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Bgm raspad sistema... Mi uzivamo pravimo stadion igramo dobro...pojacani smo da valja..bice trpanja do jaja opet na lavoru i na Grbavici (Tiago Stevanovic) sad ce biti Zeba i Zakaric... Hajde raspali idite pitajte pasojeda hoce li se sazaliti da dovede nekog umjesto Rustemovica![]()
![]()
Pa pitali smo vec, ali rekao nam sva najbolja pojacanja vec doveo zeljo, tako da nista od pojacanja za nas, ovo sto imamo i djeca ova, nejac nasa ce se borit...bez plata bez ista....HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Bgm raspad sistema... Mi uzivamo pravimo stadion igramo dobro...pojacani smo da valja..bice trpanja do jaja opet na lavoru i na Grbavici (Tiago Stevanovic) sad ce biti Zeba i Zakaric... Hajde raspali idite pitajte pasojeda hoce li se sazaliti da dovede nekog umjesto Rustemovica![]()
![]()
vi cete ovo glat prekucat, samo je pitanje s koiko razlike ce protivnici gubit
- TobeYarabi
- Kontakt:
trebo si samo jos dodati 'u medjugorju'Prije 95 godine rođen je Željo
Najskuplja ekipa Premijer lige

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.