A šta je sa Kovačevićemmoustapha je napisao/la:Samo da ovaj transfer Travancica ne bude slucaj kao Kovacevic. Pravo bi se izblamirali.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
- moustapha
- Kontakt:
Nista, blamiramo se. Nema ciste papire, a sa nama kao nesto trenira.sekac je napisao/la:A šta je sa Kovačevićemmoustapha je napisao/la:Samo da ovaj transfer Travancica ne bude slucaj kao Kovacevic. Pravo bi se izblamirali.
#divovi
Reči ču ti ja mustafa brate momak je tu sve če biti završeno naš junior je kod njih mada bi im dao još i hrelju i ako dođe ovaj napadač još nekog i to je to a oni njegovom matičnom klubu bio on u Sarajevu ili ne moraju platiti odštetu tj naknadu za treniranje sad love u mutnom ne bi li i koji dinar izvukli čeka se kako ćemo u europi proći itd..........
Sarajevo ljubavi moja!
ma ima tu nešto jer nije on kod nas samo da bi trenirao. Što se ne vrati tamo gdje tvrde da uredno plačaju, pa stanovi pa još i hranarina. Što će u fcs...vrati se "tamo" i ima sve...kako kažu dotični čimbenici...al jok on im pobjegne onaj drugi luta mjesec i po...i sad će proći "brzinske pripreme" u trajanju 8 dana i to je to.
Garantujem da ako naši vide da će morati dati i 500 kerma za Travu...iako sad to mogu..ništa od njegovog dolaska kod nas.
Garantujem da ako naši vide da će morati dati i 500 kerma za Travu...iako sad to mogu..ništa od njegovog dolaska kod nas.
E baš je tu fol sa Kovačevićem 100% tačan info a za Travančića pojma nemam vjeruj mi.stadion je napisao/la:ma ima tu nešto jer nije on kod nas samo da bi trenirao. Što se ne vrati tamo gdje tvrde da uredno plačaju, pa stanovi pa još i hranarina. Što će u fcs...vrati se "tamo" i ima sve...kako kažu dotični čimbenici...al jok on im pobjegne onaj drugi luta mjesec i po...i sad će proći "brzinske pripreme" u trajanju 8 dana i to je to.
Sarajevo ljubavi moja!
Šteta velika , predobar igrač ...moustapha je napisao/la:Nista, blamiramo se. Nema ciste papire, a sa nama kao nesto trenira.sekac je napisao/la:A šta je sa Kovačevićemmoustapha je napisao/la:Samo da ovaj transfer Travancica ne bude slucaj kao Kovacevic. Pravo bi se izblamirali.
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
- moustapha
- Kontakt:
- samo_lijevo
- Kontakt:
Je li to doslo vrijeme da se mora platiti za igraca?moustapha je napisao/la:Nista, blamiramo se. Nema ciste papire, a sa nama kao nesto trenira.sekac je napisao/la:A šta je sa Kovačevićemmoustapha je napisao/la:Samo da ovaj transfer Travancica ne bude slucaj kao Kovacevic. Pravo bi se izblamirali.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Još dugo niko iz BiH neče platiti igrača. Eto željo je imao pare od Džen
ke..pa jesu li koga kupili
Kažu Irfan pere pare preko kluba...hahaha....
Bilo bi to moguče ali da ima 3 kapitalca u kkubu koji pojedunačno vrijede po 200 milja €. Ali fol pereš pare preko Melunović...gdje češ ga prodati...gdje..
Pa Šunjevarić...gdje češ ga prodati ..gdje. A posebna priča je cijena takvih tzv igrača. Ono što uprava ne radi a morala bi pod hitno ...dogovoriti sa Irfanom dovodženje igrača na partnerskoj osnovi. Dovede Irfan igrača za kojeg je platio obeštečenje ( ne više od 200 000 eura) ..plata , pola Irfan pola klub i kad dodje vrijeme da se proda..prvo se namiri Irfan za svojih 200 milja eura pa klub za svoje plate a ono što ostane dijeli se recimo 50-50. Jedini lik koji u fudbalu kod nas ima pare je Irfan. Pored para i veze i poznanstva. Bilo bi fino i klubu i njemu. A ne..dovodeči nake Melunoviće, šteti i sebi a naravno još više klubu.
Bilo bi to moguče ali da ima 3 kapitalca u kkubu koji pojedunačno vrijede po 200 milja €. Ali fol pereš pare preko Melunović...gdje češ ga prodati...gdje..
Pa Šunjevarić...gdje češ ga prodati ..gdje. A posebna priča je cijena takvih tzv igrača. Ono što uprava ne radi a morala bi pod hitno ...dogovoriti sa Irfanom dovodženje igrača na partnerskoj osnovi. Dovede Irfan igrača za kojeg je platio obeštečenje ( ne više od 200 000 eura) ..plata , pola Irfan pola klub i kad dodje vrijeme da se proda..prvo se namiri Irfan za svojih 200 milja eura pa klub za svoje plate a ono što ostane dijeli se recimo 50-50. Jedini lik koji u fudbalu kod nas ima pare je Irfan. Pored para i veze i poznanstva. Bilo bi fino i klubu i njemu. A ne..dovodeči nake Melunoviće, šteti i sebi a naravno još više klubu.
Fol vam sad ne valja a sveke sezone ste na njega bacali sve karte da vam bude glavni igrac... svjestan si ti da je on kvalitet a obicno se isti pokaze kada se ode iz Celika u FKS.samocelik je napisao/la:Vidim ima se para da se kupuju igrači.Neka neka.Sretno vam bilo sa njim
Znas i sam da nasi klubovi jedva prezivljavaju, nisu Zeljo i Sarajevo samo 11 igraca, zamjene + Husref i Osim.stadion je napisao/la:Još dugo niko iz BiH neče platiti igrača. Eto željo je imao pare od Džen
Klubovi su institucije, gdje su drugi uposleni, pa plate za ostale pored igraca, te obaveze, porezi, rezije, milion nekih stvari ... itd.
Ovo malo para sto nasi klubovi zarade po europi, pola ode na te stvari i kazne. Isto tako pare koje je Zeljo dobio za Edina.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
stadion je napisao/la:Kažu Irfan pere pare preko kluba...hahaha....
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma ja nije Irfan ti si mu zavrsio transfer.
čini mi se da mu je Amaw sve sredio...hahaha
@bagrcavi samo da znaš kad ode kloc iz city-ja...i Irfan ima dio kolača u procentu od oko 1,7
@bagrcavi samo da znaš kad ode kloc iz city-ja...i Irfan ima dio kolača u procentu od oko 1,7
Ma glupost živa je ovo sve , upropaštavamo svoju djecu , mi da barem prodama igrača za neke pare nego ih damo za 50 ooo eura ili 100 000 eura nidje veze , bolje ih onda zadržati a imati ekipu svake godine na okupu , a ne dovoditi ove levate iz C.G Radulovića itd , nidje veze ...

NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Ako ih ne prodaju nemaju para nikako, tako ti je kod nasih klubova.Coach22 je napisao/la:Ma glupost živa je ovo sve , upropaštavamo svoju djecu , mi da barem prodama igrača za neke pare nego ih damo za 50 ooo eura ili 100 000 eura nidje veze , bolje ih onda zadržati a imati ekipu svake godine na okupu , a ne dovoditi ove levate iz C.G Radulovića itd , nidje veze ...![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A jbg bez para nema ništa ,nažalost kad se pare peru u tome je problem , zato svake godine ispadamo u 2,3 pretkolu ,evo Sarajevo je od prosle godine 11.igrača promjenulo i mi bi sad neke rezultate ,samo se blamiram bezze kad gledam tekmu ... pa to je fujj stvarnoElegant je napisao/la:Ako ih ne prodaju nemaju para nikako, tako ti je kod nasih klubova.Coach22 je napisao/la:Ma glupost živa je ovo sve , upropaštavamo svoju djecu , mi da barem prodama igrača za neke pare nego ih damo za 50 ooo eura ili 100 000 eura nidje veze , bolje ih onda zadržati a imati ekipu svake godine na okupu , a ne dovoditi ove levate iz C.G Radulovića itd , nidje veze ...![]()
![]()
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Džekin transfer su završili ozbiljni menadžeri a ne Irfo kokošar.
@Stadion kloc ti je babuka što se vidi po tvom degeneričnom načinu pisanja
@Stadion kloc ti je babuka što se vidi po tvom degeneričnom načinu pisanja
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 20 jul 2013, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa ljudi dragi vi k'o da od jucer pratite PLBiH i Sarajevo. Uvijek se mijenjao kostur ekipe(haman svaki tim). Prvo, nema se para. Drugo, igraci vise ne zele da igraju ovdje. Ma ima mali milion razloga, da ne nabrajam sad'.
I Boga vam ne spominjite vise nasu djecu, dosta mi je Comora, Cizmica, Trebinjca i kompanije. Evo vidite sta se desava sa Handzicem. Stari da mu je na klupi, ne bi ga stavio u igru, a kamoli Hus. Malo realnosti nije na odmet. Kad' se pocne ozbiljno raditi sa mladjim kategorijama(kad' se pokrene akademija), onda cemo moci pricati o mladim igracima. Do tada je suvisno pricati o njima.
I Boga vam ne spominjite vise nasu djecu, dosta mi je Comora, Cizmica, Trebinjca i kompanije. Evo vidite sta se desava sa Handzicem. Stari da mu je na klupi, ne bi ga stavio u igru, a kamoli Hus. Malo realnosti nije na odmet. Kad' se pocne ozbiljno raditi sa mladjim kategorijama(kad' se pokrene akademija), onda cemo moci pricati o mladim igracima. Do tada je suvisno pricati o njima.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, bordobijeli, Google [Bot], johntravolta123, mnon46, muhamedhulk, Shategabri, ubipara i 64 gosta.