Jedina pozitivna stvar danas

Ima li kakve voajerove izjave ? ?
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Wenger on defeat, Everton and top fourVGS je napisao/la:Sta i da propadnemo malo ko United, oni se vec lagano vracaju i sledece sezone ce prekucati ligu siguran sam 100 %%%
Jedina pozitivna stvar danas
Ima li kakve voajerove izjave ? ?
Podsjeti me na ovo, mada ne volim da psujem igrace, ovo me je pravo nasmijalo. Izraza face kad spomenu Giroud-aVGS je napisao/la: Jedina pozitivna stvar danas
Ja se vec par godina cudim kad neko uporedi Wengera i SAFa. Sta je propast Arsenala? Ne igrati LP koja se igra samo da bi se sta zaradilo, bez ikakvih ambicija?!Greivis je napisao/la:Sta imaju propasti? Pa nisu titule citavu deceniju osvojili. Kakvo je ovo poredjenje sa Unitedom?![]()
Voajer napolje!

Sta je cudno na ovoj slici ? Kallstrom i Viviano uopste nisu ajmo reci emotivno vezani za arsenal,ukupno imaju 10 min. odigranih,i to kalstrom samo,Ox-u se ne moze zamjeriti,kad kojekakvi debili igraju a on sjedi na klupi,a covjek izmislio fudbal za njih,i treba da se smije !Consigliere je napisao/la:
Sjedi i cekaSeaman je napisao/la:Mail: Joachim Loew spreman preuzeti Arsenal u slucaju odlaska AW-a.

Seaman je napisao/la:Mail: Joachim Loew spreman preuzeti Arsenal u slucaju odlaska AW-a.
Pogresan izbor, apsolutno. Bar po meni, ako se Wengeru (mada treba reci da covjeka prate nevidjeni pahovi i finansijski problemi) uruci otkaz Loew nije dobro rjesenje za klub, ima boljih.Seaman je napisao/la:Mail: Joachim Loew spreman preuzeti Arsenal u slucaju odlaska AW-a.
ko budali samar bi vam dosaoarminarsenal je napisao/la:Ponavljam,Simeone,Klopp ili Martinez,ako nikoga od njih ne mozemo dovesti,svako drugi bi' bio gore rjesenje od voajera !

Smijesno,nismo mi totenhamTorres_9 je napisao/la:ko budali samar bi vam dosaoarminarsenal je napisao/la:Ponavljam,Simeone,Klopp ili Martinez,ako nikoga od njih ne mozemo dovesti,svako drugi bi' bio gore rjesenje od voajera !
Jesi li ti vidio Southampton ove sezone ??? Igra bolje od nas klocu, a i od vas. Jedina mana im je sto nemaju Ozila, Ericksena itd. Lallana, Jay Rodriguez i Lovren su jedini koji ih nose, ali takticki skoro pa savrseno igrajuarminarsenal je napisao/la:Smijesno,nismo mi totenhamTorres_9 je napisao/la:ko budali samar bi vam dosaoarminarsenal je napisao/la:Ponavljam,Simeone,Klopp ili Martinez,ako nikoga od njih ne mozemo dovesti,svako drugi bi' bio gore rjesenje od voajera !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.