FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- legenda reala
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakav je igrac ovaj mali Aldin Efendic moze li igrati Federalku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Iskreno fino je raje doslo veceras, sigurno nekih 1500+ ljudi. Mene je samo iznerviralo kako ovi nasi igraci sutaju toliko preko gola. U prvom poluvremenu mislim da nismo uopste imali sut na gol a kad igras protiv amaterske ekipe kakav god da je sastav, to ne bi trebao biti slucaj.
Drugi gol Lausevica, onaj za 0-3 je proizasao iz jedine ali stvarno lijepo odigrane akcije. Fina akcija, fin gol, ovo ostalo cu pripisati tome da su se nasi mladi cuvali..
Ko je ona legenda od trenera na klupi Olimpika? Nesto kao Limeni al malo smireniji
Drugi gol Lausevica, onaj za 0-3 je proizasao iz jedine ali stvarno lijepo odigrane akcije. Fina akcija, fin gol, ovo ostalo cu pripisati tome da su se nasi mladi cuvali..
Ko je ona legenda od trenera na klupi Olimpika? Nesto kao Limeni al malo smireniji
Laušević je prošle sezone bio najbolji strijelac U19 tima Teleoptika i ujedno najbolji strijelac Prve omladinske lige Beograda sa 34 gola.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:18Ima i sut, to sam primjetio. Dosao iz Teleoptika koji je Partizanova skola, zabio bas puno golova u mladjim kategorijama. Ne moze biti gori od Zubana kako god okrenes. Ne znam kako to ne vide, al fakat.frenky1991 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:25Daj ugovor malom Lausevicu i daj ga u napad !!! ima momak sve.Volju,brzinu,visinu..Guraj dijete jbo je
-
- Kontakt:
Ocigledno da ima svasta nesto ali nema stelu, a bez nje moze mahati usima.
Pročepit će negdje.
Kako saznaje naš portal, Mirčevski će danas potpisati ugovor sa Plavima nakon čega će uslijediti i zvanično predstavljanje.
Nema babu koji je takozvana legenda zbog gola koji je dao prije 26 godinaMojaMalenkost je napisao/la: ↑07 avg 2024, 09:37Ocigledno da ima svasta nesto ali nema stelu, a bez nje moze mahati usima.
-
- Kontakt:
Rekose Lausevic i Macic na dvojnoj registraciji sa Stupcanicom.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
@mrmotRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:18Ima i sut, to sam primjetio. Dosao iz Teleoptika koji je Partizanova skola, zabio bas puno golova u mladjim kategorijama. Ne moze biti gori od Krpića kako god okrenes. Ne znam kako to ne vide, al fakat.frenky1991 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:25Daj ugovor malom Lausevicu i daj ga u napad !!! ima momak sve.Volju,brzinu,visinu..Guraj dijete jbo je
Ispravio sam ti post.
Halali.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Proslijedite im i Zubana.sanjinusto je napisao/la: ↑07 avg 2024, 11:26Rekose Lausevic i Macic na dvojnoj registraciji sa Stupcanicom.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Šarnuo je bratko. Mislim da će biti pojačanje.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
I meni tako djeluje obzirom da je vezni igrač sa ovakvom statistikom, po TM može i na oba krila i baš jedva čekam da ga vidimo na djelu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dakle na krilima i ofanzivnom veznom sada imamo Hiroša, Cvetanoskog, Boljevića, Mirčevskog, Vukoju i Šabića.
Još stoper i napadač i možda skuckamo solidnu ekipu. Radi se na dovođenju i jednog i drugog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I molit Boga da Odinaka i Markovic budu okej
Nije to bilo lose protiv Sirokog samo nismo imali srece i tjt...Marcevski nije los igrac,jos napadac i fina ekipa .....
Stvarno Rahimic nije normalan ako dovede Isica kao stopera, covjek nije ni za goska kvalitet a ne za nas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
To neko dize cijenu Isicu preko nas? Ne vjerujem da bi ga doveli, a i ne treba nam. Trebao bi nam neki stoper koji zna malo lopte, ne mora bit jablan bas svaki. I treba pod hitno da skontamo gdje uklopiti u21 i ko je taj igrac.
Sad je red da Lauševiću nađemo kakvog dedu iz Bosne da ga možemo ko U21 računati.

Lauševići su raseljeni svukuda, ima ih po gradovima kao što su Banja Luka, Sarajevo, Vrbas, Kula, Bačko Dobro Polje, Beograd, Ćuprija, Kruševac, Trstenik, Skoplje, Pljevlje i Nikšić.

Bolje da ozenimo Al Jabera ili Odinaku za neku nasubraco je napisao/la: ↑07 avg 2024, 14:21Sad je red da Lauševiću nađemo kakvog dedu iz Bosne da ga možemo ko U21 računati.![]()
Lauševići su raseljeni svukuda, ima ih po gradovima kao što su Banja Luka, Sarajevo, Vrbas, Kula, Bačko Dobro Polje, Beograd, Ćuprija, Kruševac, Trstenik, Skoplje, Pljevlje i Nikšić.![]()

Sta ljudi pisu i kako blate klub, a momku umro menadzer i zato nije odmah zvanicno potpisan i predstavljen.Zvornicka je napisao/la: ↑07 avg 2024, 10:20Nema babu koji je takozvana legenda zbog gola koji je dao prije 26 godinaMojaMalenkost je napisao/la: ↑07 avg 2024, 09:37Ocigledno da ima svasta nesto ali nema stelu, a bez nje moze mahati usima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.