Ima on vec rezervni
memberlist.php?mode=viewprofile&u=52928
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ima on vec rezervni
Nisu ga vodili na pripreme
Nije to igrac vec pitar, pitari nisu ljudi vec šejtanluk.
Juniori pretezno, Zuban i Lausevic uz njih.
Bacary je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:46Solidno djeca odigrala zubanovic nemoze i fali mu utakmica nije za prvog tima jos mali ogi laus mora dobit šansu za prvi tim vidi se po kretanju igrača i pristupu igri svaka cast dečko
...jos nesto ode Drina u Poljsku 2 ligu Samir mu ker jucer zavrsio xamo sto jos niko ne pise
Mali Macic nije mogao potpisat zbog papira navodno… sad je u Stupcanici dok se rijesi sve… al boga pitaj dal ce se vratitRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:23
I opet Zuban kao klasicni napadac
Inace, Lausevic je takodjer napadac ali ga guraju na krilo, tako je barem bilo do sada, ne znam zasto. Ovu tekmu nisam gledao doduse. Al po sastavu se cini da je opet mesto slicno uradjeno.
Znal ko gdje je nestao Macic ?
Ima i sut, to sam primjetio. Dosao iz Teleoptika koji je Partizanova skola, zabio bas puno golova u mladjim kategorijama. Ne moze biti gori od Zubana kako god okrenes. Ne znam kako to ne vide, al fakat.frenky1991 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:25Daj ugovor malom Lausevicu i daj ga u napad !!! ima momak sve.Volju,brzinu,visinu..Guraj dijete jbo je
Boli mu tatu briga, radi milionske transfere na kromolju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.