Serviraćeš iz gaća.VolimLiverpool je napisao/la:Momci,pošto ste ovdje najaktivniji i jednostavno nema druge teme gdje bi se mogao obratiti...
Za dva dana idem na more,uzeo sam rekete i teniske loptice i želim prvi put u životu da zaigram tenisa.Čitam na internetu sad kako je tenis jako teško naučiti igrati.
Znate da je moj idol Roger,da intezivno pratim tenis već 6-7 godina.Ali možda mi tolike godine nimalo neće pomoći kada prvi put u životu uzmem reket u ruke ? Htio sam zapravo da pitam,na šta bi najviše trebao obratiti pažnju ako igram tenis prvi put u životu ? da li imaju neke vježbe koje bi mogao da radim u ova dva dana i koje bi mi olakšale malo ? Jednostavno,šta je to najvažnije kada prvi put igram tenis u životu ? šta je to na šta najviše trebam obratiti pažnju prilikom igranja ?
Kad se sjetim svoje prve rekreacije, pošteno se ismijem. Prvi servis (nešto brži) završi u polju svaki 15. put, dok u ostalih 14 puta ode 20 metara u aut ili pogodi dno mreže.
Yebenica je, da budem iskren. Vjerujem da ćeš se konstantno izvlačiti na forehand, jer backhand ne znaš (ovo preslikavam sebe, da ne bi bilo zabune).
Nego, unaprijed se samo pripremi na puno znoja, smijanja i zajebancije. Za 7 dana ne možeš naučiti ništa, pa vala ni osnove tenisa. Očekujemo slike, priče pa i klipove kad se vratiš.