Pa nije mi pohvalio policiju, ali je rekao to sto sam napisao. Rekli su im da sjednu i sute, nikog nisu udarali nit ista slicno, jer su navijaci poslusali naredbu policije. Policija ih je poslikala, popisala i privela ove sto nisu imali osobnu iskaznicu. Nema se tu sta hvalit, ali se nema ni sta toliko buka dizat zbog tri sata sjedenja, pazi ti, tri sata sjedenja. Isto da su ih tjerali tri sata u rudnik, a ne da sjede. I kad je pao gol, culi su buku, svi su se razveselili, zapljeskali, razvikali, policija nije radila nikakva sra*a. Ne kontam sta je tvoj cilj i sta zelis postici s preuvelicavanjem.
I ne pravi se pametan, nije nitko glup da ne zna odakle su povici dolazili. Svi mi imamo oci i usi. Nama pred TV-om je bilo logicno odakle povici dolaze, a oni koji su bili na stadionu to su vrlo lako mogli i sami da primjete. Kako gledatelji tako i policija.
I uzvikivati nekome da je cigan jeste rasizam. Cigan je pogrdan naziv za Rome i to je kao da uzvikujes da je crncuga, balija, siptar itd (bez uvrede ikome, primjere dajem). Meni je to sve bezveze, ali ako realno pogledas, to jeste neljudski, a UEFA promovira jednakost, pa mi je logicno da se ovako postupa. Isto tako mi je bezveze i doci na tribinu i navijati nesto deseto, a ne za igrace na terenu. Ako se 90 minuta ne moze prekinuti ta borba onda ja nemam rijeci. Podrzavam ih u tome da smijene Mamica, ali ne i u tome da se pjesme o Mamicu nadju na repertoaru za vrijeme utakmice. Pa neka mu se i pjeva, al nek to barem bude nesto sa stilom, a ne jedan te isti slogan vec godinama.