FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko je onaj jadni Tomašević posvađan s loptom to je čudo jedno... lijevak ili dešnjak šta god bio taj lik ima dvije kontra noge. Koliko samo pogrešnih dodavanja, centaršuteva, izlijetanja u aut... bože sačuvaj čitav život šutaš loptu a kad ga gledaš ko da mu je prvi puta da se igra lopte 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da ima iole pristojnu konkurenciju, možda bi bio ozbiljniji i na treninzima i na utakmicama.bodi123 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 00:06Koliko je onaj jadni Tomašević posvađan s loptom to je čudo jedno... lijevak ili dešnjak šta god bio taj lik ima dvije kontra noge. Koliko samo pogrešnih dodavanja, centaršuteva, izlijetanja u aut... bože sačuvaj čitav život šutaš loptu a kad ga gledaš ko da mu je prvi puta da se igra lopte![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi ćemo problema imati i protiv Čelika koliko smo jadni.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brat bratu Goran ako nije i bolje rezultate imao sa onskvim rosterom nije gore od Dudića sigurno imao
- NisamInSajder
- Kontakt:
Rezultati bolje sa duplo slabijim rosterom. A sa ovim rosterom i ovim rasporedom Goran bi nas u ovom trenutku držao na samom vrhu tablice.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
To onaj goran sto je na jedvite jade uzeo ljubic? Ljubic!?NisamInSajder je napisao/la: ↑15 okt 2022, 00:33Rezultati bolje sa duplo slabijim rosterom. A sa ovim rosterom i ovim rasporedom Goran bi nas u ovom trenutku držao na samom vrhu tablice.
1946-1987
Ako procitas ponovo, zakljucit ces da govorim da je to njegova krivicaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 okt 2022, 00:01A ima li nikakva igra, uigrana akcija i slicno veze sa Dudicem?cookiech je napisao/la: ↑14 okt 2022, 23:55Ova dva promasaja veze nemaju sa Dudicem, samo to mogu reci, i da je bar jedan od ova dva pokusaja bio pogodak, bilo bi drugacije ali ovo jednostavno postaje nasa svakodnevnica. Svaka utakmica mi napadamo, al jalovo i na kraju kiks..
Svaka utakmica isto, ako ne pocne nesto mijenjati Dudic onda fakat nema sta raditi vise. Bio sam za da ostane jer mi je smijesno da svako 2-3 mjeseca imamo drugog trenera.
A ludost je raditi istu stvar iznova x puta i ocekivati drugacije rezultate.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Ja, ja. Isti onaj Goran kod kojeg je svaki “igrac” imao svoje zadatke i vidio si na terenu da se nesto radi na treninzima, ako makar iole poznajes kako isti funkcionise. Isti onaj Goran sto ne primi pet od Tuzle, cetiri od Zrinjskog. Imao je najveci skart u posljednjih deset godina, i nije bilo pucanja petardi. 

Mali, seljacki itd.. Mentalno katastrofalni, muda niko na terenu nema, strucni stab seljaklul i krkanluk, jedan pljuje sudije, drugi se poziva na hodze da vidi sto nas ne idesiroliver69 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 22:54Strašno je koliko smo mali Klub postali. Šta god vi mislili ali je tako.
Ovakvog debila trpiti ovoliko vremena, pravi Klub ne može. Ovo nije moje Sarajevo...Istok bi ih zaklao do sad.

Niske, preniske grane..
1946-1987
- napoleon72
- Kontakt:
Bespotrebno je pricat o Goranu sad, kao i o Vasoskom i Vinku i svim bivsim. Sa Kodrom smo mogli postat veliki klub, zbog jedne nazor titule smo zijanili godine dominacije, i nikad se nismo oporavili. Da je Meho ostao trener ne bi bilo te titule 14/15 al bi svake naredne covjek uzimao trofeje, jer je strasan strucnjak i prejako ime koje bi samo po sebi privuklo hrpu dobrih igraca.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
19 bodova iz 14 utakmica, 1,35 bodova po utakmici. Mislim da je i Ješić imao bolji rezultat.
Dobiće vjerovatno Čelika na individualni kvalitet, Max remi ili opet poraz 1:0 u Posušju ...
Dobiće vjerovatno Čelika na individualni kvalitet, Max remi ili opet poraz 1:0 u Posušju ...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ješić 23 boda u 12 utakmica, doduše i debakl u kupu od vjerovatno najjače Slobode u historiji. U svakom slučaju, Ješić je Johan Cruyff za Dudića.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 15 okt 2022, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Jesic je jedan od boljih trenera po PPMu. Vinko, Husref, Kodro i Dzeno imaju bolji, s tim sto Husref i Dzeno za nijansu bolji. Jesic ima 4 poraza kao trener (Pecara standardno, derbi, Mladost DK i bruka od Slobode 0:3). Jesic je promovisao i hrpu mladih igraca i davao im sansu. Jbg, steta sto je kriminalac...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Postoje takticke gluposti koje se ponavljaju iz utakmice u utakmice, koje sumnjam da bi ijedan ozbiljan trener uradio. Catakovic desno krilo, Dzafic zadnji vezni, Merso u prvoj postavi.
One dvije sanse nisu dosle kao plod neke akcije. Mersi se lopta odbila nakon gluposti njihove odbrane, a Ikiceva sansa nabijena lopta. Vise bih volio da se trener fokusira na to da nismo stvorili smislenu akciju, a ne da se neosnovano zali na sudjenje. Osim u Velezu bar prizna i realno kaze sve, pa i kad igraju lose. Fedja uvijek gura druge stvari u prvi plan, kako se ne bi potegla tema oko njegove odgovornosti za 5 poraza. Dobio je pripreme, nogirani su igraci koje nije zelio, dovedeno mu je svako moguce pojacanje, redovne plate, najbolje uslove u drzavi, podrsku kao niko drugi i sta jos treba?
One dvije sanse nisu dosle kao plod neke akcije. Mersi se lopta odbila nakon gluposti njihove odbrane, a Ikiceva sansa nabijena lopta. Vise bih volio da se trener fokusira na to da nismo stvorili smislenu akciju, a ne da se neosnovano zali na sudjenje. Osim u Velezu bar prizna i realno kaze sve, pa i kad igraju lose. Fedja uvijek gura druge stvari u prvi plan, kako se ne bi potegla tema oko njegove odgovornosti za 5 poraza. Dobio je pripreme, nogirani su igraci koje nije zelio, dovedeno mu je svako moguce pojacanje, redovne plate, najbolje uslove u drzavi, podrsku kao niko drugi i sta jos treba?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Što je najluđe, kad je došao bio sam siguran da smo konačno dobili trenera koji nece izmišljati pozicije, kad ono ublehaš skoro pa gori od Sablica po tom pitanjuvedinjo98 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 02:25Postoje takticke gluposti koje se ponavljaju iz utakmice u utakmice, koje sumnjam da bi ijedan ozbiljan trener uradio. Catakovic desno krilo, Dzafic zadnji vezni, Merso u prvoj postavi.

Samo bi još za Dudića dodao, onu komediju na pressu nakon derbija na Grbavici (spominjanje Murinja i slicne idiotizme) je i napravio da bi izbjegao i zataškao pitanje o katastrofama protiv Tuzle i Igmana.
Plaćenici, spavate li mirno yebem li vam mater bezobraznu. Dudiću kako idu tablete?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dudicu fakat je vrijeme. Davno je bilo al sad ako imas sekunde obraza odstupi. Ne jedi vanago vise sa pricama ispraznim, znaci pogledaj fino koliko se utakmica odigralo i bodovni saldo, pa vidi moze li te vise ista oprati.. Nesreca, mujakic, hodze, sudije, tereni.. Gubiti po selendrama, kantaju te smijesne ekipe (tz) nemas neke igre, par utakmica bez neke srece al i to ne opravdava broj bodova..
Stvarno mislim da se imalo strpljenja s tobom ko ni sa jednim trenerom do sada. Pokusalo se na duze staze ici al ovo je stvarno jadno bijedno i ne gledljivo. Treba sad stisnuti (Mirvicu) pa reci jbg pogrijesilo se sa vracanjem Hadzica i dovodjenjem Dudica.. Al bolje i to dok nismo sve popusili..
Dovesti Kodru kako se zna i umije i sa igracima u buduce ugraditi neke fiksne plate plus bonusi na igre bodove i slicno.
Ko zna koji vikend sjeban braco, al polako valjda izdobri..
S Dudicem izgleda tesko
Stvarno mislim da se imalo strpljenja s tobom ko ni sa jednim trenerom do sada. Pokusalo se na duze staze ici al ovo je stvarno jadno bijedno i ne gledljivo. Treba sad stisnuti (Mirvicu) pa reci jbg pogrijesilo se sa vracanjem Hadzica i dovodjenjem Dudica.. Al bolje i to dok nismo sve popusili..
Dovesti Kodru kako se zna i umije i sa igracima u buduce ugraditi neke fiksne plate plus bonusi na igre bodove i slicno.
Ko zna koji vikend sjeban braco, al polako valjda izdobri..
S Dudicem izgleda tesko
-
- Kontakt:
Milijardu posto bi imali bolje rezultate al bez lazova na klupi. Pricao je da mu je roster odlican,da na svakoj poziciji ima po 2 ili 3 kvalitetna igraca,sad se ucutao,prestao je da proziva bivse trenere kako hoce samo novac da uzmu,sad mu smeta sto nema dovoljno igrqca,smeta mu sto ima Mulalica a sppminjao da je on rezervni bek. Treba ga pitat jesmol toksicna sredina,jer je curica govorio da zna se nosit sa pritiskom istoka,pa nakon dva dana place o toksicnosti.Nije jos dozivio istok u punom kapacitetuHajdeee je napisao/la: ↑14 okt 2022, 23:31Zato je proces stabilizacije Sloge i Igmana, prosao puno brze, i ljudi nas dobili opusteno.feniksptica je napisao/la: ↑14 okt 2022, 23:26Proces stabilizacije, izmjene igrackogg kadra zahtjeva puno vise od jedne sezone. Ovdje bi tek trebali dobit neke naznake kako bi to trebalo izgledati. Nit su oni rekli da ce to trajati vise od sezone nit se vide ikakve naznake
A da ne pricam recimo o procesu stabilizacije TC koja nas je pregazila. Pustimo se tih izvlakusa. Niko ne ocekuje da izboris grupnu fazu nekog euro takmicenja, ali da mozes imati bolji skor od 2 pobjede u 11 utakmica, e to se ocekuje. Uvjeren sam da bi sa nasim omladinskim pogonom, uz 0 KM ulaganja, imali barem takav skor.
Svaku utakmicu gosti, povreda Anicica, odlazak Mujakica, odlazak Kapica, povreda Muse, dovedes Avdiju i on se povrijedi. Prije nego sta napisem ja bih se malo zapitao. Ovakve pehove ni bolji klubovi od Sarajeva ne bi mogli izdrzat. Samo opusteno momci moramo ovo sve istrpiti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, Haksss, MSOZ101, perodeformero i 80 gostiju.