Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
upravu si možda je Pjanić simulirao pa cuva se za Grčkupropuh je napisao/la:Nego jarane jesi ti ikad u zivotu izvrnuo nogu, kako je to izgledalo nekom ko sa strane gleda i koliko je trajala ta tvoja povreda ?Neutralan88 je napisao/la:koji ste vi carevi bgm![]()
da sutra objave lom noge rekli bi bit ce on spreman za Grčku![]()
P.S pogledajte sliku jos koji put i klip i sve vam je jasno, ako se vrati ikako ove sezone mašala
Sta kukas tu svi smo manje vise izvrtali zglobove i 1 od 10 je teze prirode i nadati se da bas ovaj nije taj 1.
Hebo vas pesimizam gledajte malo pozitivno.
ps. Treba unaprijed za ovu godinu kantu dodjeliti ovom kolasincu malo je reci da smara.
naravno da je fake. miralem ne zna nesto dobro bosanski ali ovaj debil koji vodi stranicu je gori od njega 17 putaennis je napisao/la:ovo je fakenisko je napisao/la:jel istina ili nije na oficialnoj stranici Miralema na fb kazu od 2-4 sedmice
https://www.facebook.com/MiralemPjanicOfficial" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma kakvi ba misici, zglobovi, pa pricamo o Pjanicu. Momak je sklon povredama, o misicima necu ni da pricam, a pogotovu da to stavljam u istu recenicu sa Pjanicem. Samo Boga molim da nije teska povreda.terabajt je napisao/la: Normalno da je drugacije jaci su mu misici zglobovi i sve ostalo od nas koji ne treniramo ili jednom sedmicno na terminima sutamo loptu.
Mirsad94 je napisao/la:Nista ljudi sad samo dova,ja sam sad fatihu proucio i zamolio da nam Pjanke bude spreman za Grke.
milanist je napisao/la:Mirsad94 je napisao/la:Nista ljudi sad samo dova,ja sam sad fatihu proucio i zamolio da nam Pjanke bude spreman za Grke.
pa nije umro da mu ucis fatihu.
jos malo i prekucat ces nedimkaMajstor10 je napisao/la:Klanjam ja i kolasinac za brz oporavak Pjanica
masiras al masiras.Majstor10 je napisao/la:Klanjam ja i kolasinac za brz oporavak Pjanica
Ako se radi o djelimicnom puknucu ligamenata iliti tzv. grade 2 ankle sprain,to ti je mjesec dana druze...U petak je istu povredu dozivio Parker iz San Antonia...Zon je napisao/la:Izvrnuo je samo zglob, nije pokidao ligamente, sto je pozitivna stvar. Da je pokidao ligamente, ne bi se on ni ustao.
Ovakva povreda se, ukoliko se ne radi o napuknucu ligamenata, zalijeci izmedju 7 i 14 dana. Gore izgleda na prvi pogled nego sto jeste.
Ja sam optimistican, a potvrdu o svemu cemo imati tek sutra nakon detaljnih pregleda, zato nema potrebe da se prejudicira bilo sta.
Pjanketu je najbolje da sada odmara i da preskoci utakmice naredna dva vikenda (sljedecu ce vjerovatno svakako preskociti).
pa koliko ce teci oporavak Tony ParkeraNEZALAGANJE je napisao/la:Ako se radi o djelimicnom puknucu ligamenata iliti tzv. grade 2 ankle sprain,to ti je mjesec dana druze...U petak je istu povredu dozivio Parker iz San Antonia...Zon je napisao/la:Izvrnuo je samo zglob, nije pokidao ligamente, sto je pozitivna stvar. Da je pokidao ligamente, ne bi se on ni ustao.
Ovakva povreda se, ukoliko se ne radi o napuknucu ligamenata, zalijeci izmedju 7 i 14 dana. Gore izgleda na prvi pogled nego sto jeste.
Ja sam optimistican, a potvrdu o svemu cemo imati tek sutra nakon detaljnih pregleda, zato nema potrebe da se prejudicira bilo sta.
Pjanketu je najbolje da sada odmara i da preskoci utakmice naredna dva vikenda (sljedecu ce vjerovatno svakako preskociti).
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 29 gostiju.