FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

amarpustahija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amarpustahija » 21 jun 2011, 09:40

Znali ko jeli Smajić i onaj Venecualac potpisao ?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 jun 2011, 09:41

NO PYRO NO PARTY

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 21 jun 2011, 09:43

Ih , kad bi se sad i on vratioooo , uf ! :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 09:51

kralj_je_mrtav je napisao/la:
amarpustahija je napisao/la:Znali ko jeli Smajić i onaj Venecualac potpisao ?
Smajic je ugovorom vezan za Lokeren, pa dokle vise se to treba objasnjavati. Odes na sluzbenu stranicu Lokerena i vidis Smajica kako trenira.
Smajić da bi došao kod nas, treba raskinuti prvo ugovor. Što se Moralesa tiče, on je na probi, ako zadovolji, ostaje i potpisuje ugovor.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 10:01

Vjeruj, ja se ništa ne pitam. Uopšte ne znam koji su ciljevi uprave, radi se od danas do sutra, nema dugoročnog plana. Žujo marke nije donio u klub, a najavljivao je milione. Da ih je donio, sigurno bi bilo novih Višći, Zakarića, Lendrića. Ti igrači su najbolji za kupovinu, ta tipa. Mladi, super talentovani, a u početku ne vrijede sigurno više od 50 000 KM. Nekad ih se i za džabe može dovesti. Mada, ne možemo ih dovesti jer nema skautinga. I koliko sam ja shvatio, imamo tri čovjeka u upravi ( Biščević, Dželo, Žujo ) koji kao nešto 'rade' , nema više nikoga. Treba tu kadra koji će da radi, znati namaći para. Sve ovo su uspjesi stručnog štaba, jedina pozitivna stvar jeste isplaćivanje duga i redovne plate ( i poprilično visoke za naše uslove) , kao i premije. Biće, može i mora bolje, jer nama ne treba puno, samo mali podsticaj. Mi smo klub s najviše potencijala u Ex-Yu, bez ikakvog pretjerivanja.
EDIT : To obeštećenje je četvrtina našeg budžeta ja mislim, to bi bilo baš riskantno.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 jun 2011, 10:02

kralj_je_mrtav je napisao/la:
amarpustahija je napisao/la:Znali ko jeli Smajić i onaj Venecualac potpisao ?
Smajic je ugovorom vezan za Lokeren, pa dokle vise se to treba objasnjavati. Odes na sluzbenu stranicu Lokerena i vidis Smajica kako trenira.
Vezan je ugovorom i to je tacno,ali radi na sporazumnom raskidu i na dobijanju papira posto tamo u zadnjih godinu dana nije bio u prvom planu.Znaci ne trebas objasnjavati,znamo situaciju.Ako to uspije postoje sanse da dodje kod nas.No treba vremena za to i to je proces,pitanje je za koliko vremenski on to moze da uradi i da dobije ciste papire od svog kluba.O tome se radi kralju.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 jun 2011, 10:08

@Kralju

Bio bi dobar potez i slazem se s tobom.Medjutim on ima izglednu situaciju da to uspjesno zavrsi sa papirima i da bude slobodan igrac recimo za desetak dana.Ako je tako onda bi i ja cekao i ne bi davao te pare iako bi imali da damo za takvo obestecenje.Da je situacija drugacija i da je on iskljucivo nasa ciljana meta a da je vezan ugovorom,ima logike to za obestecenje.Ovako se otvaraju vrata da on dodje kao slobodan a ostaje ti lova za neka eventualna druga pojacanja.Da li je to prekasno?Mislim da za evropu jeste prekasno cekati nekoga u ovom trenutku.Medjutim za prvenstvo bi svakako dobili jako vrijednog igraca,pa opet mislim da se ovako isplati.Bitno je da ako dodje,da bude fizicki spreman,a trenira tamo sa klubom,pa ne sumnjam u to.Uklopio bi se on i u evropske utakmice.Dobrog igraca ne treba bas previse uigravati sa ostalima.Dobar igrac se uvijek dobro snadje i razumije sa saigracima na terenu.

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 21 jun 2011, 10:08

Ko da dolazi iz River Plate-a

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 jun 2011, 10:10

@boccacio, znaš li je li Nyema stigao u Međugorje?

I ako neko sazna kad Šerif igra prijateljsku, valjalo bi potražiti kakav stream :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 jun 2011, 10:12

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 21 jun 2011, 10:14

Samo 92 minute u citavoj sezoni odigrao. Daaj nek ga puste kad uopste ne racunaju na njega :mrgreen:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 10:14

Ne razumijem, čemu čuđenje ?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 jun 2011, 10:15

spielführer_21 je napisao/la:@boccacio, znaš li je li Nyema stigao u Međugorje?

I ako neko sazna kad Šerif igra prijateljsku, valjalo bi potražiti kakav stream :roll:
Ne znam,to sam skroz zaboravio :mrgreen: ,provjericu.Valjda jeste,jer bi neko napisao da se nije pojavio,jedva bi docekali ovi portali razni :mrgreen:

@ Kralju
Opet se potpuno slazem s tobom i ja sam najglasniji u pisanju kad kazem da smo cigani i da samo trazimo slobodne igrace a znam da imamo lovu da se poneko i kupi.To sam govorio jos u zimskom prelaznom roku,i da smo tada kupili dva igraca bili bi prvaci.i Dobili bi time jos 200 000 eura najmanje samo od pojavljivanja u evropi.Da bi se dobilo moras brate i da ulozis,ne moze sve na corak.Ali tako je kako je i ovo vezano za dobijanje Smajicevih papira i da je to u promilima,ne znam,moguce je da ti imas jace informacije.Onda je u promilima i to da ce on doci kod nas :mrgreen:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 jun 2011, 10:20

Ko šiša Smajića, Muslimovića, Dialibu i ostalu raju, gledajte ovo

''Ka­da sa ze­le­nih te­re­na Grba­vi­ce pro­cu­ri in­for­ma­ci­ja da je Že­lje­zni­čar do­bio svo­ju no­vu fu­dbal­sku na­du, to vi­še ni­ko­ga ne izne­na­di. Ta­moš­nji tre­ne­ri na­vi­kli već niz go­di­na drže trend stva­ra­nja i afir­ma­ci­je mla­dih fu­dba­le­ra. U ovom slu­ča­ju to je mla­di struč­njak Admir Adžem, ko­ji se ni­je po­ka­jao što je je­dnog mla­dog Vi­so­ča­ni­na pre­uzeo pod svo­ju di­ri­gen­tsku pa­li­cu.

Ra­di se i ta­len­to­va­nom Bel­mi­nu Vi­li ko­ji na­re­dnog mje­sec pu­ni tek 17 go­di­na, a iza nje­ga su već re­zul­ta­ti za sva­ki re­spekt. Ro­đen je 27. ju­la 1994. go­di­ne u Vi­so­kom gdje je u NK Bo­sna po­čeo prve fu­dbal­ske ko­ra­ke. Već je vi­sok 187. cen­ti­me­ta­ra, igra na po­zi­ci­ji špi­ca i izra­zi­ti je lje­vak. Ovo Že­lji­nog ka­de­ta su­par­ni­čki gol­ma­ni pro­te­kle su se­zo­ne vrlo do­bro upo­zna­li.

- Na mom kon­tu je na­kon za­vršet­ka se­zo­ne os­ta­lo okru­glo 20 go­lo­va i mo­ram bi­ti za­do­vo­ljan - ka­že na po­čet­ku raz­go­vo­ra za „San", Vi­la ko­ji je sa svo­jim sui­gra­či­ma ne­da­vno pos­tao vi­ce­prvak BiH.

Ka­že da mu ci­je­la po­ro­di­ca na­vi­ja za „pla­ve", ali da nje­mu to ni­je je­di­ni omi­lje­ni klub.

- Osim Že­lje moj omi­lje­ni klub je i Man­čes­ter Ju­naj­ted. Kad go­vo­rim o fu­dbal­skim uzo­ri­ma, on­da je to za me­ne Ma­rio Ba­lo­te­li ko­jem se kao na­pa­da­ču di­vim.

U „Bo­sni" je pro­veo iz­vjes­tan pe­ri­od pri­je do­las­ka na Grba­vi­cu.

- No­sio sam žu­ti dres ne­kih osam go­di­na, kod sjaj­nog tre­ne­ra Ner­mi­na Pa­ša­li­ća, i za taj klub me ve­žu li­je­pe uspo­me­ne i ve­oma mi je te­ško što je mo­ja Bo­sna ove go­di­ne ispa­la u ni­zži rang ta­kmi­cče­nja.I ka­da ni­je na ze­le­nom trav­nja­ku, Bel­min Vi­la, slo­bo­dno vri­je­me pro­vo­di spor­tski.

- U slo­bo­dno vri­je­me opet sam uz sport. Čes­to igram te­nis, a osim to­ga i pli­vam.

Je­dnom čo­vje­ku se Vi­la pu­tem na­šeg lis­ta, po­se­bno že­lio za­hva­li­ti na uka­za­nom po­vje­re­nju u pe­ri­odu ka­da je na­pu­štao Vi­so­ko se­lio u Sa­ra­je­vo.

- Na pre­po­ru­ku Bu­len­ta Biš­če­vi­ća do­šao sam u Že­lju gdje sam ve­oma do­bro pri­mljen od sa­mog star­ta. Na­ra­vno, po­red Biš­če­vi­ća po­se­bno se za­hva­lju­jem i svom tre­ne­ru Admi­ru Adže­mu na pru­že­noj pri­li­ci da igram. Ako bi iz­dva­jao ne­ko­ga od svo­jih sui­gra­ča ko­ji su me do­če­ka­li kao svog, on­da bi to bio moj drug Er­dal Glji­va.

Do­bre igre Vi­le ni­su os­ta­le ne­za­pa­že­ne, pa je već sklo­pljen po­sao sa po­zna­tim me­na­dže­ri­ma.

- Pos­ti­gao sam do­go­vor sa go­spo­di­nom Mi­jom Ćo­si­ćem u sa­ra­dnji sa An­đel­kom Jur­ki­ćem, po­zna­tim me­na­dže­ri­ma. Tre­nu­tno sam u pre­go­vo­ri­ma sa Haj­du­kom iz Spli­ta ko­ji je za­in­te­re­so­van za moj da­lji ra­zvoj u fu­dba­lu - za­klju­čio je za „San" Bel­min Vi­la, ko­jem je, ka­že, naj­ve­ća že­lja da zai­gra u «vje­či­tom der­bi­ju''.

Nema ni 17 godina, a već trebamo da se bojimo da će ga Hajduk uzeti. Po hiljaditi put naglašavam, novce treba usmjeriti u omladinski pogon. Koliko sam ja upratio, Vila će biti poprilično dobar igrač. Nije da paničim, ali eto, volio bih da igrače možemo zadržati bar do njihove 22 godine.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 jun 2011, 10:32

slika

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 21 jun 2011, 11:13

Evo sklonio sam ovo s foruma jer stvarno mi se ne da raspravljati s vama koji mislite da sad neko od celnika cita forum i ceka da neko kaze neku povjerljivu informaciju :lol:
Zadnja izmjena: zuka_TM, dana/u 21 jun 2011, 11:49, ukupno mijenjano 2 puta.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 21 jun 2011, 11:18

Cilj je da oni misle da smo loši i da nas podcijene.I to piskaranje po njihovom forumu je glupost.
Zadnja izmjena: Iker C, dana/u 21 jun 2011, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
FEDERER= KLOC

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 21 jun 2011, 11:35

zuka_TM je napisao/la:Evo ljudi malo lozione za nji od mene,spominjao sam im i Zlatan Muslimovic da dolazi nek se malo prepadnu :D

http://fc-sheriff.com/forum/viewtopic.php?p=39135#39135

Evo prevod :
Prije svega pozdrav za sve iz Bosne i Hercegovine i nadam se da ce te razumjeti ...

Htio bi da vas malo obavijestim o nasoj ekipi :)

Utakmica protiv Hapoela budite sigurna da se nece ponoviti,jer to je bila greska na kojim se uci.

Od te utakmice je proslo godina dana i smo smo dosta radili da to nam se nikad ne ponovi,nas trenutni trener je Amar Osim (http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim) inace sin legendarnog Ivice Osima(http://en.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim) sto vidim kao nasu prednost.

Spominjali ste ovdje da je nas golman los,i vidjet cete da grijesite jer je to najbolji golman nase Premijer lige kao i golman reprezentacije Ibrahim Sehic,ako ostane jer stizu mnoge ponude za njega zasigurno ce biti jedan od veci problema za vas.

Odbrana naseg tima je sada bolja jer protv vas ce igrati 3 nova igraca u odbrani za razliku od utakmice protiv Hapoela.

Vezni red je nasa najveca sansa,takoder tu imamo nove igrace.
Nas najbolji igrac je Zajko Zeba., a tu su pored jos njega
Mirsad Beslija(
Edin Visca(
Stanceski Perica(
i ocekuje se jos 2 provjerena pojacanja za koji dan.

U napad nam je stigao novi napad Eldin Adilovic( i ocekuje se ovi dana najvjerovatnije Zlatan Muslimovic(

I nesto od cega ce vam se jaja zalediti:
Ostavi im ziro racun jer si im upravo skauting fin uradio ;)
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 21 jun 2011, 11:37

Pa znaci sad i Amar Osim cita njihove forume daj ba :lol:

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 21 jun 2011, 11:37

deyo je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:Evo ljudi malo lozione za nji od mene,spominjao sam im i Zlatan Muslimovic da dolazi nek se malo prepadnu :D

http://fc-sheriff.com/forum/viewtopic.php?p=39135#39135

Evo prevod :
Prije svega pozdrav za sve iz Bosne i Hercegovine i nadam se da ce te razumjeti ...

Htio bi da vas malo obavijestim o nasoj ekipi :)

Utakmica protiv Hapoela budite sigurna da se nece ponoviti,jer to je bila greska na kojim se uci.

Od te utakmice je proslo godina dana i smo smo dosta radili da to nam se nikad ne ponovi,nas trenutni trener je Amar Osim (http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim) inace sin legendarnog Ivice Osima(http://en.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim) sto vidim kao nasu prednost.

Spominjali ste ovdje da je nas golman los,i vidjet cete da grijesite jer je to najbolji golman nase Premijer lige kao i golman reprezentacije Ibrahim Sehic,ako ostane jer stizu mnoge ponude za njega zasigurno ce biti jedan od veci problema za vas.

Odbrana naseg tima je sada bolja jer protv vas ce igrati 3 nova igraca u odbrani za razliku od utakmice protiv Hapoela.

Vezni red je nasa najveca sansa,takoder tu imamo nove igrace.
Nas najbolji igrac je Zajko Zeba., a tu su pored jos njega
Mirsad Beslija(
Edin Visca(
Stanceski Perica(
i ocekuje se jos 2 provjerena pojacanja za koji dan.

U napad nam je stigao novi napad Eldin Adilovic( i ocekuje se ovi dana najvjerovatnije Zlatan Muslimovic(

I nesto od cega ce vam se jaja zalediti:
Ostavi im ziro racun jer si im upravo skauting fin uradio ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []