RAMOOS RAMOOS RAMOOS RAMOOOOS RAMOOOOOOOS RAMOOOOOOOOOOOOOOS !!juanitomaravillaa je napisao/la:[youtube][/youtube]mirzatele je napisao/la:[youtube][/youtube]
svaki put se nacudim kako je ovo moguce
Bolji ugao.
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
RAMOOS RAMOOS RAMOOS RAMOOOOS RAMOOOOOOOS RAMOOOOOOOOOOOOOOS !!juanitomaravillaa je napisao/la:[youtube][/youtube]mirzatele je napisao/la:[youtube][/youtube]
svaki put se nacudim kako je ovo moguce
Bolji ugao.
0,0Consigliere je napisao/la:Cek, ovo mi je promaklo: koliko nam plati Milan za Diega?
emir18 je napisao/la:Posudba izgleda.
Jel posudba, ili smo izasli u susret posrnulom velikanu?mirzatele je napisao/la:0,0Consigliere je napisao/la:Cek, ovo mi je promaklo: koliko nam plati Milan za Diega?

DeeWa je napisao/la:@AlfredBorden
danas nece jer xabija nema ali kad se on vrati norat ce benz na klupu pa ulaziti u drugom poluvremenu ako james bude na svom nivou jer platiki su ga tolike pare nema sanse da sjedi na klupi i bale je kostao tolike pare nece ni on sjediti na klupi a cr zna se da je standardan. Kroos isto standardan a modrica previse voli znaci benzemina pozicija ce iskljucivo zavisit od xabi alonsa barem ja tako mislim. Kad je on povrijedjen igrat ce benz kad nije onda ce ulazit u drugom poluvremenu. I nema potrebe za tim tonom ja nisam rekao da ce ovako biti nego da mislim da ce ovako biti isto sto i ti inas oravi na drugo misljenje.
Mislim da Benzema nece izvisiti osim ako ne bi totalno grohnuo u formi. Ne vjerujem da ce Carlo razdvajati najucinkovitiji trio Evrope koji se savrseno uklapaju i razumiju.DeeWa je napisao/la:@AlfredBorden
danas nece jer xabija nema ali kad se on vrati norat ce benz na klupu pa ulaziti u drugom poluvremenu ako james bude na svom nivou jer platiki su ga tolike pare nema sanse da sjedi na klupi i bale je kostao tolike pare nece ni on sjediti na klupi a cr zna se da je standardan. Kroos isto standardan a modrica previse voli znaci benzemina pozicija ce iskljucivo zavisit od xabi alonsa barem ja tako mislim. Kad je on povrijedjen igrat ce benz kad nije onda ce ulazit u drugom poluvremenu. I nema potrebe za tim tonom ja nisam rekao da ce ovako biti nego da mislim da ce ovako biti isto sto i ti inas oravi na drugo misljenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.