Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Lijep gol, ljepše bi bilo da se ustali u prvih jedanaest.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 25 okt 2009, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
„Što se tiče mog nastupa u reprezntaciji stvari se odvijaju prema planu. Nekako se sve odigralo iznenada, a ja sam presretan što sam se našao u krugu potencijalni reprezentativaca. Kontaktirao me je generalni sekretar Saveza, Munib Ušanović, i ja sam mu rekao da želim nositi bosanskohercegovački dres. U petak sam potpisao zahtjev za promjenu sportskog državljanstva i nadam se da će se ta papirologija srediti što prije kako bih mogo zaigrati za Bosnu i Hercegovinu“, zaključio je Medunjanin.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
-
hordas_Bec
- Kontakt:
Ljudi ja neznam sta vi mislite, al meni MUNIB sve vise i vise osvaja simpatije
hahaha, salim se, al ne stvarno sad covjek se u posljednje vrijeme sve vise i vise snalazi .. evo sredio covjek ovo za medunjanina, pa i za begovica je bio aktivan .. kao sto sam negdje cito jedan od vas je napiso: Munibe svaka ti dala.. 
- velez_mostar
- Kontakt:
Minib najvise radi da sebi obezbjedi sto vece obraze...a,sto se tice ovih igraca ,pa to bi budala znala sredit nakon sto oni potpisu promjenu sportskog drzavljanstva..i Munib ce biti najbolji kad ode sto dalje od Saveza ,a sto blize Suda BiH,i kakvog dobrog kazamata!hordas_Bec je napisao/la:Ljudi ja neznam sta vi mislite, al meni MUNIB sve vise i vise osvaja simpatijehahaha, salim se, al ne stvarno sad covjek se u posljednje vrijeme sve vise i vise snalazi .. evo sredio covjek ovo za medunjanina, pa i za begovica je bio aktivan .. kao sto sam negdje cito jedan od vas je napiso: Munibe svaka ti dala..
pa i njemu je ide u korist da se plasiramo... koju ce on lovu pokrast..
ser del barça es el millor que hi ha !
- velez_mostar
- Kontakt:
U njega je ona lopata za snijeg ,njome on grche lovu!Scof1eld je napisao/la:pa i njemu je ide u korist da se plasiramo... koju ce on lovu pokrast..
dobar!velez_mostar je napisao/la:U njega je ona lopata za snijeg ,njome on grche lovu!Scof1eld je napisao/la:pa i njemu je ide u korist da se plasiramo... koju ce on lovu pokrast..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Munib konta da ostane u Africi i zatrazi azil u nekoj od banana drzava
Sto se ne javljaju oni supci koji su govorili da je Haris prosjecan igrac i da je izgubljena nada samo sto ne igra u prvih 11??
Tarik docet
Haris je prosjecan igrac i izgubljena nada, jer ne igra u prvih 11.noah je napisao/la:Sto se ne javljaju oni supci koji su govorili da je Haris prosjecan igrac i da je izgubljena nada samo sto ne igra u prvih 11??Tarik docet
eto
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Reci za igraca koji je prije par godina proglasen najboljim mladim fudbalerom Holandije,koji je sa tom repkom osovjio titulu prvaka Evrope,koji igra u najjacoj ligi na svijetu,je van svake pameti! To moze reci samo neko ko nije pogledo utakmicu u zivotu ili je prirodno glup! Haris ce biti veliko pojacanje za reprezentaciju BIH,jos samo da dobije sportsko drzavljanstvo do meceva sa Portugalom! Covjek je postigao najljepsi gol u ovom djelu sezone Spanske lige,svaka mu cast!noah je napisao/la:Sto se ne javljaju oni supci koji su govorili da je Haris prosjecan igrac i da je izgubljena nada samo sto ne igra u prvih 11??Tarik docet
Bice on ponos nacije,ubjedjen sam uto!
Fenomenalan gol, bravo.
Jedno pitanje-zar ,,najbolji izabrani,,mladi igrac i jos koji je osvojio titulu prvaka Evrope(cjelu minutu na prvenstvu odigrao)bosnas_ je napisao/la:Reci za igraca koji je prije par godina proglasen najboljim mladim fudbalerom Holandije,koji je sa tom repkom osovjio titulu prvaka Evrope,koji igra u najjacoj ligi na svijetu,je van svake pameti! To moze reci samo neko ko nije pogledo utakmicu u zivotu ili je prirodno glup! Haris ce biti veliko pojacanje za reprezentaciju BIH,jos samo da dobije sportsko drzavljanstvo do meceva sa Portugalom! Covjek je postigao najljepsi gol u ovom djelu sezone Spanske lige,svaka mu cast!noah je napisao/la:Sto se ne javljaju oni supci koji su govorili da je Haris prosjecan igrac i da je izgubljena nada samo sto ne igra u prvih 11??Tarik docet
Bice on ponos nacije,ubjedjen sam uto!
Bas me zanima jeli i to van svake pameti.
Ili je to ipak nesto sto koke ka-ra a horo nije
P.S Zasto mi uvjek moramo praviti od repke komunalno i svako smece koje se odbaci nama da pripadne.
Ujedno pitanje za milion eura-kako to da se raja moze paliti vazda na to.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 okt 2009, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Madafaka je napisao/la:Fenomenalan gol, bravo.
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Sta li bi ti rekao onda za Hrvatsku koja je 90% reprezentacije skupila po kontejnerima mnogih zemalja a posebno bosanskohercegovacih kontejnera nesnosnog smaradaharishp je napisao/la:P.S Zasto mi uvjek moramo praviti od repke komunalno i svako smece koje se odbaci nama da pripadne.![]()
Ujedno pitanje za milion eura-kako to da se raja moze paliti vazda na to.
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Nista,zato im se se taj smrad vraca kao bumeranggringo1 je napisao/la:Sta li bi ti rekao onda za Hrvatsku koja je 90% reprezentacije skupila po kontejnerima mnogih zemalja a posebno bosanskohercegovacih kontejnera nesnosnog smaradaharishp je napisao/la:P.S Zasto mi uvjek moramo praviti od repke komunalno i svako smece koje se odbaci nama da pripadne.![]()
Ujedno pitanje za milion eura-kako to da se raja moze paliti vazda na to.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
hahaaharishp je napisao/la:Nista,zato im se se taj smrad vraca kao bumeranggringo1 je napisao/la:Sta li bi ti rekao onda za Hrvatsku koja je 90% reprezentacije skupila po kontejnerima mnogih zemalja a posebno bosanskohercegovacih kontejnera nesnosnog smaradaharishp je napisao/la:P.S Zasto mi uvjek moramo praviti od repke komunalno i svako smece koje se odbaci nama da pripadne.![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Svaka cast nasem Harisu za odlican gol.
Nadamo se da ce biti ovako i kad nastupi za reprezentaciju BiH uskoro protiv Portugala.
idemo u Afriku
Nadamo se da ce biti ovako i kad nastupi za reprezentaciju BiH uskoro protiv Portugala.
idemo u Afriku
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
deni_m1312
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
svaka cast!
svaka cast!
harishp je napisao/la:gringo1 je napisao/la:Sta li bi ti rekao onda za Hrvatsku koja je 90% reprezentacije skupila po kontejnerima mnogih zemalja a posebno bosanskohercegovacih kontejnera nesnosnog smaradaharishp je napisao/la:P.S Zasto mi uvjek moramo praviti od repke komunalno i svako smece koje se odbaci nama da pripadne.![]()
Nista,zato im se se taj smrad vraca kao bumerang
Srna, Corluka, Petric i braca Kovac za mene nisu smece i to samo moze glupi bosanac reci.
Hrvati igraju svjetska i evropska prvenstva ima 15 godina a mi upali jednom u baraz pa se sad kurcimo. Jadno
A takodje ni Medunjanin nije smece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.