Football Manager 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2011
igram manager jos od championship 01-02,kad su igraci ko skalidis,tsigaloko,marajo bili,dovedes ih za 1 tisuci najbolji igraci budu na manageru,sad mi 11 nemoze na comp jbm ti sve,moram zuljat 10 managera
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Može link od tog torrenta?pintol_TM87 je napisao/la:
Obavezno pogledajte moj gol sa Zeljznicarom godina 2016...odlican slobodnjak
I jel se mogu ovdje okacit neki dobri rezultati ili nesto tome slicno i ako neko hoce link od megapacka u kojem se nalazi preko 80 000 igraca trenera skauta agenata ama bas svih igraca nek javi...link je od torenta i radilp

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
imali ko link gdje se moze skinuti fm 2011 ?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
-
- Kontakt:
ILoveLFC je napisao/la:imali ko link gdje se moze skinuti fm 2011 ?
Link za cijelu igru :
http://thepiratebay.org/torrent/5932257 ... R-RELOADED
Link za posljednji patch 11.3.0 (skinuti taj prvi - PC disc) :
http://www.footballmanager.com/patches
Link za Crack (za verziju sa patchem 11.3.0) :
http://www.megaupload.com/?d=4AYPB1QC
Zadnja izmjena: FMBosnia Admin, dana/u 05 apr 2011, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
- pintol_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ako je ko regan na fmbalkan neka glasa za ovaj pokodak...nick mi je almirpintol
hvala
ako je ko regan na fmbalkan neka glasa za ovaj pokodak...nick mi je almirpintol
hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
FMB Update v2.0
Konačno, završena je i druga verzija BiH Update-a za Football Manager 2011. Napravljenu od strane članova FMBosnie, ali zato sređenu do najsitnijih detalja kako bi Vi imali što bolju i kompletniju ligu. Update je rađen preko oficijalnog patcha 11.3.0, tako da Vam je taj patch poželjan da bi igra bila što kompletnija. U ovom update-u, urađeni su klubovi iz Premijer lige, Prve lige Federacije, Prve lige Republike Srpske. Druge Lige Federacije (Sjever,Centar,Zapad,Jug), Druge Lige Republike Srpske (Istok, Zapad), Kup BiH, te svi transferi koji su realizirani u zimskom prelaznom roku. Također, popravljene su sve greške koje su uočene na prošloj verziji.
FMB Update v2.0 donosi:
- Premijer Ligu BiH
- Prve Lige BiH (FBiH i RS)
- Druge Lige BiH (6 Liga)
- Kup BiH
Link za skidanje :
http://fmbosnia.com/forum/index.php?top ... ;topicseen
Konačno, završena je i druga verzija BiH Update-a za Football Manager 2011. Napravljenu od strane članova FMBosnie, ali zato sređenu do najsitnijih detalja kako bi Vi imali što bolju i kompletniju ligu. Update je rađen preko oficijalnog patcha 11.3.0, tako da Vam je taj patch poželjan da bi igra bila što kompletnija. U ovom update-u, urađeni su klubovi iz Premijer lige, Prve lige Federacije, Prve lige Republike Srpske. Druge Lige Federacije (Sjever,Centar,Zapad,Jug), Druge Lige Republike Srpske (Istok, Zapad), Kup BiH, te svi transferi koji su realizirani u zimskom prelaznom roku. Također, popravljene su sve greške koje su uočene na prošloj verziji.
FMB Update v2.0 donosi:
- Premijer Ligu BiH
- Prve Lige BiH (FBiH i RS)
- Druge Lige BiH (6 Liga)
- Kup BiH
Link za skidanje :
http://fmbosnia.com/forum/index.php?top ... ;topicseen
-
- Kontakt:
Za koji dan mozete ocekivati i Graphics Pack (facepackovi, grbovi, dresovi). 

-
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
ja imam taj menager na kompu, al neznam kak da ga igram...Rosas7 je napisao/la:igram manager jos od championship 01-02,kad su igraci ko skalidis,tsigaloko,marajo bili,dovedes ih za 1 tisuci najbolji igraci budu na manageru,sad mi 11 nemoze na comp jbm ti sve,moram zuljat 10 managera
imaju one ikone u obliku lopte i kad udjem u njih nesto izbaci na portugalskom nista ne kontam, a sa strane imaju sad kao zemlje i ja odabereme ono Croatio (mislio da je to jezik) a dole pocne listat neke rezultate hrvatske lige...

jel zna neko kak da promijenim jezik i kak da pocnem igrat ovo..
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ljudi imam problem,skinuo sam manager 2011 i kada hocu da instaliram pojavi mi se-you need to have the following volume!Da li je neko imao slicna iskustva,i moze li da mi pomogne!!!?
- alan_kardec
- Kontakt:
Zanima me može li se nekako isključiti replay nakon golova?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dole desno imas : Replay : jedna od opcija , none . Tako ces iskljuciti reprizu gola .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Nasa zajednica FMBosnia, nije se susretala sa takvim problemom.ilija89 je napisao/la:ljudi imam problem,skinuo sam manager 2011 i kada hocu da instaliram pojavi mi se-you need to have the following volume!Da li je neko imao slicna iskustva,i moze li da mi pomogne!!!?
Ja bih ti preporucio da skines sa ovih gore linkova iznad novi FM, moze biti da je to neka lijeva verzija igre.
Sretno
- alan_kardec
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Dole desno imas : Replay : jedna od opcija , none . Tako ces iskljuciti reprizu gola .
hvala.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Eh ovako, pošto sam formaciju 4-5-1 i njenu rezervnu odnosno varijaciju 4-2-3-1 doveo do savršenstva odlučio sam malo krenut sa Bosnom jer nikad prije nisam igrao s našom repkom.
Prva tekma je bila prijateljska s Katarom i dobio sam ih 4:1. Evo dole možete vidjet neke pojedinosti kao što su strijelci, posjed lopte i šutevi.
Bosna vs Katar
Zatim slijedi prva kvalifikaciona, dobio sam Luksemburga 2:0
BiH vs Luksemburg
I onda tekma sa Francuzima gdje sam izdominirao Galske Pijetlove
iako nije igrao Miralem Pjanić zbog povrede, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Tragičar susreta bio je Zec koji je promašio bruku zicera. Trebao sam ih uzet, ali ni remi nije loš naravno. 
BiH vs Francuzi
Prvo ime je Edin Džeko naravno, u ova 3 susreta zabio ukupno 6 golova i ukrao sam nekoliko talenata drugim zemljama i to Marka Maletica, Daria Vucijevica.
Sljedeća je protiv Albanije za mjesec dana, međutim biti će teško jer je Gallas povrijedio džeku kojeg nema 6 sedmica.
Ne znam ko će ga mijenjat, vjerovatno Ibisevic.

Prva tekma je bila prijateljska s Katarom i dobio sam ih 4:1. Evo dole možete vidjet neke pojedinosti kao što su strijelci, posjed lopte i šutevi.

Bosna vs Katar
Zatim slijedi prva kvalifikaciona, dobio sam Luksemburga 2:0
BiH vs Luksemburg
I onda tekma sa Francuzima gdje sam izdominirao Galske Pijetlove

BiH vs Francuzi
Prvo ime je Edin Džeko naravno, u ova 3 susreta zabio ukupno 6 golova i ukrao sam nekoliko talenata drugim zemljama i to Marka Maletica, Daria Vucijevica.

Sljedeća je protiv Albanije za mjesec dana, međutim biti će teško jer je Gallas povrijedio džeku kojeg nema 6 sedmica.

Eh ovako nastavio sam dalje jutros s maksimalnom ozbiljnoscu.
Džeko je ipak bio spreman za Albance, ali ostavio sam ga na klupi jer je bio umoran, ali ipak u sedamdesetoj minuti sam ga ubacio i zahvalio mi se na najbolji mogući način: Ispod pogledajte kako.
BiH vs Albania
I onda prijateljska sa Slovacima gdje sam počeo sa 3-4 igrača koja i nisu dobivala prilku u dosadašnjem dijelu ciklusa. Utakmica je bila veoma dobra, a Lee Mason je u 80 min. svirao nepostojeći penal protiv Bosne, ali ni to Slovacima nije puno pomoglo.
BiH vs Slovačka
Sljedeća tekma je sa "tiganima"
za 126 dana, nadam se ća svi bit zdravi. Formacija i taktika me slušaju i otkad igram Manager (od FM 07) nikad nisam napravio yebeniju i bolju.
A prilično je jednostavna.

Džeko je ipak bio spreman za Albance, ali ostavio sam ga na klupi jer je bio umoran, ali ipak u sedamdesetoj minuti sam ga ubacio i zahvalio mi se na najbolji mogući način: Ispod pogledajte kako.

BiH vs Albania
I onda prijateljska sa Slovacima gdje sam počeo sa 3-4 igrača koja i nisu dobivala prilku u dosadašnjem dijelu ciklusa. Utakmica je bila veoma dobra, a Lee Mason je u 80 min. svirao nepostojeći penal protiv Bosne, ali ni to Slovacima nije puno pomoglo.

BiH vs Slovačka
Sljedeća tekma je sa "tiganima"

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ajd uradi SS pa postavi je, da vidimo heheh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Večeras ću postavit.ultrasstyle_tz je napisao/la:ajd uradi SS pa postavi je, da vidimo heheh

Da se vratimo na Bosca selektora.

BiH vs Lihtenštajn
Nakon toga igro sam sa Rumunima kod kuce, oni su povelim ali BiH preokrenula uz bruku propuštenih prilika.
BiH vs Tigani
I nakon toga uslijedio je uzvrat u Rumuniji, gdje Džeko polovinom drugog poluvremena dovodi nas u vodstvo i poslije toga isti igrač ima čak 4 zicera koje neobjašnjivo uspjeva promašit, četvrti je čak bio najgori kada je promašio prazan gol iz izgledne situacije pogodivši stativu, a iz te kontre rumuni postigli gol koji je na svu sreću poništen zbog offsidea.

BiH vs Tigani 2
Sljedeća je sa Albancima, ali neću moći da računam na Džeku i Nadarevića zbog kartona.

- Thunderstruck
- Kontakt:
Halo Bajramoviću
Znaš li kako da naštimam neku normalnu rezoluciju na Manageru?
Nije mi više monitor 4:3, nego 16:9. Utakmice igram na Clasic 2D i oni kružići mi nikaKo nisu srazmjerni.
Rezolucija 1360:768 nikako ne valjaa.

Nije mi više monitor 4:3, nego 16:9. Utakmice igram na Clasic 2D i oni kružići mi nikaKo nisu srazmjerni.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Gdje mi ba "iščeprka" prezime ?Thunderstruck je napisao/la:Halo Bajramoviću![]()

Trebala bi bit opcija da se to automatski namjesti, ako ne budeš našo nešto takvo stavi najveću moguću koja ti se nudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.