englezi
Igrač br. 6
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Vranđes
englezi
englezi
Koristan gol za nas...milomlat je napisao/la:Dobar je bio skroz. Uostalom, ako bih pokusao izdvojiti nekoga ko nije zadovoljio, nema sanse. Svi su odigrali na visokom nivou, i to je najbitnije. kao da bi onaj gol pao da smo vodili sa jednim golom razlike. Pa i slijepac je vidio da je to bio trenutak opustanja, i spoznaje da smo pobijedili. nevazno, apsolutno.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dobro je to, onaj komentator na videosportu za Spahica govori "Safic" citavu utakmicu.Donnie Darko je napisao/la:Vranđes![]()
englezi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ogi vecerasnjom partijom je pokazo da zasluzuje igrati u nekoj od liga petice
- storm_raider
- Kontakt:
Upravo tako, vrlo koristan gol. Nevjerovatno je koliko se stvari poklopi kada se pravilno radi. Taj gol ce ih malo spustiti na zemlju, cisto da znaju da nema nikada opustanja. Odlicno da smo primili takav gol, nista Grcima nece donijeti, a nama moze samo koristiti.gringobih je napisao/la:Koristan gol za nas...milomlat je napisao/la:Dobar je bio skroz. Uostalom, ako bih pokusao izdvojiti nekoga ko nije zadovoljio, nema sanse. Svi su odigrali na visokom nivou, i to je najbitnije. kao da bi onaj gol pao da smo vodili sa jednim golom razlike. Pa i slijepac je vidio da je to bio trenutak opustanja, i spoznaje da smo pobijedili. nevazno, apsolutno.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Slazem se kad kazemo 3:0 dominacija,ovako 3:1 ko biva moglo je bit gutavo
baš ko što je i KOnjić reko u studiju nema opuštanja,jer protiv jačih ekipa odma slijedi kazna.Vranješ sasvim solidan
Sinoc je odigrao za cistu desetku...
Takodjer utakmica je pokazala da se radi o kvalitetnom igracu kada igra na pravoj poziciji. U prvom susretu protiv Grcke je igrao na poziciji desnog beka i tada je bio najvece pojacanje za Grke. Uh samo kada se sjetim sta mu je Samaras radio...
Takodjer utakmica je pokazala da se radi o kvalitetnom igracu kada igra na pravoj poziciji. U prvom susretu protiv Grcke je igrao na poziciji desnog beka i tada je bio najvece pojacanje za Grke. Uh samo kada se sjetim sta mu je Samaras radio...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ogi je jako mlad i moze se reci neiskusanm momak i logicno je da ce ponekad i gresku neku napraviti. Sad mu je tu Spaha i moze biti dosta sigurniji a Boga mi i puno toga nauciti od Spahe

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ognjen je sinoć sve naplatio za ono što je bilo u Grčkoj
svaka čast!
svaka čast!
Paklen igrac, uz Spahu ce postati jos bolji, britak, brzo uci, bezkompromisan u duelu, ljudina!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
+1bhsport je napisao/la:Paklen igrac, uz Spahu ce postati jos bolji, britak, brzo uci, bezkompromisan u duelu, ljudina!
Steta sto ne igra u vecem klubu.momak ima slifa, i ne boji se duela. steta samo sto ima nesposobnog menedzera.
pi.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Nije ni čudo momčino što si na meti Žvakala. Koliko god njega i njegov klub ne volio, toliko bih volio tebe vidjeti na Teatru snova.
Kapa do poda i tebi !
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Kako u drugom poluvremenu otrese Samarasa uz lijevu aut liniju
, vratio mu za ono u Atini 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kako samo Ogi gine na terenu... Bravo momcino! 
Je li ovo skrivio penal? Vidim dobio je zuti karton u istoj minuti kad su primili gol iz penala. U glavnom, gube 4:0 na svom od CSKA. Ovo mu sigurno nije dobro za karijeru. Ogromnu je gresku napravio.
Devil i vi ostali sto malo bolje pratite tu ligu, ima li nade da se on proda u prvoligasa kad ovi ispadnu? Ili ide putem Zahirovica i on...
A evo sta pisu ruski novinari na twitteru:

Devil i vi ostali sto malo bolje pratite tu ligu, ima li nade da se on proda u prvoligasa kad ovi ispadnu? Ili ide putem Zahirovica i on...
A evo sta pisu ruski novinari na twitteru:
These past two matches, Vranjes has, arguably, been directly responsible for Alania conceding 4 or 5 goals. Quite the signing from Gazzaev.
GOAL CSKA!! Doumbia gets a goal on his return firing past Khomich after comical defending from Vranjes.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Vranješ potvrđuje ono što sam davno rekao čovjek je žešći kikser.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ejs ti rek'o? Ja koliko sam vidio ti jos nisi upratio koji je Stojan, a koji Ognjen, a kamoli da vadis neke zakljucke o kvaliteti.Saurman je napisao/la:Vranješ potvrđuje ono što sam davno rekao čovjek je žešći kikser.
Ne znam gdje drugo da postavim, mozda je najbolje temu novu otvoriti
http://www.abcmagazin.info/clanak/bosna ... -u-brazilu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.abcmagazin.info/clanak/bosna ... -u-brazilu" onclick="window.open(this.href);return false;
vec je to bilo drug. prvi aprilNexus je napisao/la:Ne znam gdje drugo da postavim, mozda je najbolje temu novu otvoriti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.