Stvarno pojedinci su malo prenapaljeni na nase igrace i totalno nerealni! Duga je sezona!
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Necromacer
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanic
Stvarno pojedinci su malo prenapaljeni na nase igrace i totalno nerealni! Duga je sezona!
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ali netreba ga sad u zvijezde zakivati,pa da mu se sto desi...
Jest to je isti taj koji je sa Benzemom,Juninjom zbof svojih fix ideja satro odmaranje igraca u super vaznim tekmama prekinuo niz od sedam uzastopnih titula za dlaku su mogli fasovati i uopste LS.Necromacer je napisao/la:Jao Pjanic nije igro...hajmo kastrirati trenera ...jao jao drama...propade on ko igrac!E tako vi zvucite...halo ba 19 god. halo ljudi....mora se malo odmoriti...valjda trener ima najbolji uvid u fiziku i psihu igraca...koji vam je vise?? Ovaj prica o smjeni trenera...cuj smjena trenera,a covijek bez izgubljene tekme
![]()
Navijacima Liona je definitivno najomrzeniji trener i jedino ga predsjednik kluba koji se pita za sve ostavlja u zivotu.
Pa probao je tu verziju i Veh pa sta bi
Cuj odmarati 19 godinjaka pa vi niste normalni
@Mirza i jesili shvatio ili ti treba jos vremena
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja ti samo kažem šta je Puel uradio. To što je to uradio protiv PSG-a je totalno glupo, nije PSG neki Grenoble, ali nije mu ni loša ideja. Možda je i Pjanić sam rekao da je umoran, šta znaš... Brate nisu oni neke životinje...
Uglavnom, ohladi malo.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ne treba biti puno pametan pa uvidjeti da je Pjanicu sto bitnije da igra i sto vise minutaze.
Pretproslu je sa 17 bio alfa i omega u metzu.Sto znaci hem ima materijala,hem u formi.
Prosla se sastavila malo povreda,malo jaci i iskusniji tim znaci jaca konkurencija a malo i non stop blentava taktika trenera koja se zove skoci sam sebi u stomak.
Ebiga zar nije dosta sto ga Ciro ,,dresira,,u repci treba mu znaci na kapljice davati i u Lionu.Iako ovaj napredovao u igri 100%
,,Pusti zdrjebana da leta,nije mu vrijeme da ga ustovis vec sad
P.S Kad se bude hladilo onda je vrjeme i za djenaze
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
FK DELFIN NEUM
- rob do bagro
- Kontakt:
SMRT FASIZMU!!!
Pjana fino probio odbranu do asistenta.rob do bagro je napisao/la:1:1...strijelac Y. Tafer
Gomis
Pjanic asistencija
lazeeeees ko paaaaaaaaasDado je napisao/la:2:1
Gomis
Pjanic asistencija
kako je krenulo sljedeca akcija i Pjana ce zabiti.......
Dado je napisao/la:2:1
Gomis
Pjanic asistencija
to kralju, sad i on počeo ko oni naši iz njemačke, svaku temu ili je gol ili je asistencija
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Jednu i dobro igraLegenda_BiH je napisao/la:Kako nam Pjanic igra? Vidim im asistenciju.. Jel ima 1 ili 2 asist?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ide uvijek na situaciju 1 one 1. Zna predriblati igrace, i zbog toga ide na njih direktno.fico45 je napisao/la:jedino sto mogu kazat protiv njega je da ne zna da se odmakne od igraca...kad god hoce da primi loptu ide prema igracu a ne u otvoreni prostor
- rob do bagro
- Kontakt:
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Alipasino, Alucard, AmorVincitOmnia, aqarius, AshburtonG, Balorda, berardi25, BIHpatriota, bordobijeli, Bosanac90, Bosnjo22, Brokula, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, Dalix, dariolovrinovic00, darker10, dena24, Denal, eaglebvb09, Edincapitano, Elddar, Enigmaa, exampLe., farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, haklamas, Halix131, Hardzavi, HariTz, Helemnejse, hrustoni, Iceplayer, Imamkarbarum, Iniesta12, invincible1921, Invincibles14, itatabisine, jasmin10, JimmyPage, JohannWolfgang, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kouadio, kovac, Kylian, lakilone, Lavcina, LeCoq, ledesma, Lokomotifa, lol89, ludilompredozirani, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Marokanci58, mikimaus, MokraKifla, moreno123, Mumk63, myself, NKZ199207, PeppermintSA, Radioglava, RajvoSa89, Rauber33, RaZuti, rimljanin90, Rio12345, rio_Ferdy88, rishovski, RoadRunner85, Rodman, rukometubih23, s4mke, SamLake, SanaBosna, Saurman, Scholl, Shevko, Sheyi, ShojaStojan, signalidunapark, Soba, soccerfan, soxx, StevieG8, THEC, tuzlanskinacin, Venom, Vratnik10, Wlad55, Wolffire, zagorski, Zeka, zemuntrg, Zgemboo89 i 679 gostiju.