Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To i naftna poljathe scouser je napisao/la:Ime. Htio je da to bude lični trijumf nad Staljinom.
To je to. Neki ruski agent ga je ubio tamo. Inače, tamo je bio ljubavnik neke poznate slikarice, slabo pamtim imena, ne znam kako se zove. Postavi daljeDevil je napisao/la:Je li Trocki ?![]()
Njega je cini mi se u Meksiku "skinuo" neko.
Neznam , daj ti odgovorthe scouser je napisao/la:Da kviz živne. Najveći BiH političar između dva svjetska rata ?
Tačan odgovorNimla_RZ je napisao/la:Onaj iz Jugoslavenske muslimanske stranke, Mehmed Spaho meščini.
2 miliona ?Nimla_RZ je napisao/la:Ne znam šta ću, al' haj evo... Nakon završetka Drugog svjetskog rata, koliko Nijemaca je prešlo iz Istočne u Zapadnu Njemačku, što je kasnije rezultiralo izgradnjom Berlinskog zida?!
Ne. Vidim da niko ništa ne odgovara, da ne štopam kviz, 3.3 miliona je odgovor.ANTIFA ! je napisao/la:2 miliona ?Nimla_RZ je napisao/la:Ne znam šta ću, al' haj evo... Nakon završetka Drugog svjetskog rata, koliko Nijemaca je prešlo iz Istočne u Zapadnu Njemačku, što je kasnije rezultiralo izgradnjom Berlinskog zida?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 136 gostiju.