Važe ista pravila, ko tačno odgovori na postavljeno pitanje, postavlja sljedeće. Krećemo...
Kako se zove grad koji je Hitler napao 1.9.1939., i tim je napadom zvanično otpočeo WW II ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Varsavathe scouser je napisao/la:Inspirisan geografskim kvizom odlučio sam otvoriti ovaj historijski![]()
Važe ista pravila, ko tačno odgovori na postavljeno pitanje, postavlja sljedeće. Krećemo...
Kako se zove grad koji je Hitler napao 1.9.1939., i tim je napadom zvanično otpočeo WW II ?
Bravo. Postavljaj.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:luka dancig
Ma ti , kakvih 10 000 dolara.VolimLiverpool je napisao/la:Ko ?
Obrukah se ja pošteno, a smio sam se zaklet da sam negdje pročitao da je 10 000 dolara bila cijena, ili tako neka smiješna sumamessilla je napisao/la:Ma ti , kakvih 10 000 dolara.VolimLiverpool je napisao/la:Ko ?
Hebaji ga ,dezinformacijathe scouser je napisao/la:Obrukah se ja pošteno, a smio sam se zaklet da sam negdje pročitao da je 10 000 dolara bila cijena, ili tako neka smiješna sumamessilla je napisao/la:Ma ti , kakvih 10 000 dolara.VolimLiverpool je napisao/la:Ko ?
Tvrtko I Kotromanić, ali @mesilla postavlja pitanje.amEl_rooB je napisao/la:Evo lahko nesto![]()
Ko je bio prvi kralj u BiH ?
Sry do mene jethe scouser je napisao/la:Tvrtko I Kotromanić, ali @mesilla postavlja pitanje.amEl_rooB je napisao/la:Evo lahko nesto![]()
Postavi ti, meni ništa ne pada na pamet.the scouser je napisao/la:Tvrtko I Kotromanić, ali @mesilla postavlja pitanje.amEl_rooB je napisao/la:Evo lahko nesto![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.