Sta se dogodilo?Knele je napisao/la:Ludilo u Zenici rastjerala policija, ACAB![]()
![]()
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Jarane, samo tri pive, svega mi. To je uvertira za sutra, iako radimNoName je napisao/la:Knele, kakva sad vražja piva. Moraš upratit sveVrni se malo.

Nego, na koliko su sada spale šanse Portugalaca?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
sta sam vam rekao??? kad ludi bosanac pocne derneciti u 10 umjesto u 2... sad su dzaba dernecili....Knele je napisao/la:Ludilo u Zenici rastjerala policija, ACAB![]()
![]()
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- the scouser
- Kontakt:
Molio bih raju iz Zenice,da nam snime ponesto sa ovog derneka ispred hotela,da i mi parce torte dobijemo 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- NoName
- Kontakt:
Punac je čuo. Ja nisam. Ugarak. Visoko.kenoo je napisao/la:vidi ovog sto hode reci da je u njega i u punca dobra stolarija..daj ba nemoj mu se ovdje ulizivati,nije ti valjda i punac na forumu..il ce mu zena ipak prenijeti kako si ti fin:Pblues je napisao/la:Jarane, vibracije ce prolaziti kroz zidove i ljuljati im kreveteNoName je napisao/la:Ljudi, nemojte bit smješni što se tiče ovog navijanja ispred hotela. Ako je stolarija kako valja ništa se neće čuti. Kad je Turska pobjedila Hrvatsku zove mene punac i kaže šta se to dešava u gradu, slavlje, svira se pjeva se. Ja ništa ne čujem, kad sam otvorio prozor ono huk, sve grmi. Od tog, znači, nema ništa.
tanzla

@Knele, rekao sam ti: 60% da prolaze a 100% DA NE PROLAZE

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Joj sto me ovaj Ciro vise nervira sa ovim Ibricicem
stvarno covjek snjim pretjeruje u prvih 11
toliko je imao losih partija da to nije normalno,i kad stane driblat ja ne smijem gledat tv,pravi se da je Messi
radije nek stavi Pjanica na njegovu poziciju da igra

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Svasta sam procito zadnjih dana na ovoj temi, al' ovo je legendarno, hahahahahahahaNoName je napisao/la:Sad sam nešto računao. Kako god sračunam 3-1 je za nas.

Svaka cast!

Kakva ba torta? Dvadesetak ljudi počelo divljat, murija počela pisati prijave, kasnije i motoristi pokušali nešto napraviti, ali ništa od toga.the scouser je napisao/la:Molio bih raju iz Zenice,da nam snime ponesto sa ovog derneka ispred hotela,da i mi parce torte dobijemo
Ostaje nam posljednja bitka - na terenu!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Coca-Cola se puni u Hadzicima, Portugal u Zenici.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- NoName
- Kontakt:
E hajd svegati sastavi formaciju za sutra bez Ibričića! Ako uspiješ imaš Mikado od mene.harry_90 je napisao/la:Joj sto me ovaj Ciro vise nervira sa ovim Ibricicemstvarno covjek snjim pretjeruje u prvih 11
toliko je imao losih partija da to nije normalno,i kad stane driblat ja ne smijem gledat tv,pravi se da je Messi
@Ribery, pozdrav. Puklo me malo, samo nešto računam.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- the scouser
- Kontakt:
A u p.....Knele je napisao/la:Kakva ba torta? Dvadesetak ljudi počelo divljat, murija počela pisati prijave, kasnije i motoristi pokušali nešto napraviti, ali ništa od toga.the scouser je napisao/la:Molio bih raju iz Zenice,da nam snime ponesto sa ovog derneka ispred hotela,da i mi parce torte dobijemo
Ostaje nam posljednja bitka - na terenu!
Naravno da ih je policija rastjerala ipak nije Bosna divlji zapad pa da se moze sve raditi.
Samo glupu sto su ovako rano napravili galamu kad mozda nisu ni legli na spavanje trebali su cekati tamo negdje oko 01:00 sati pa onda praviti galamu dok policije nema pa kad policija dodje sacekati pa kad odu onda opet muzika, dernek itd.
ps. a mogli su neki malo i pucati u zrak i mitraljeza da se malo portugalci uplase
Samo glupu sto su ovako rano napravili galamu kad mozda nisu ni legli na spavanje trebali su cekati tamo negdje oko 01:00 sati pa onda praviti galamu dok policije nema pa kad policija dodje sacekati pa kad odu onda opet muzika, dernek itd.
ps. a mogli su neki malo i pucati u zrak i mitraljeza da se malo portugalci uplase

Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 17 nov 2009, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
harry_90 je napisao/la:Joj sto me ovaj Ciro vise nervira sa ovim Ibricicemstvarno covjek snjim pretjeruje u prvih 11
pa ibricic je odigrao skoro prefektno u portugalu. kriv je za go ali ga je bilo i napred i nazad i pretrcao je previse. nema nikakvog smisla stavljati pjanica na njegovu poziciju jer je ovaj bio previse defanzivan
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kolega, kakve pive, taman zavrsili sa pripremama ti poceo opet sa opijanjem. Nista onda u Medjugorje na odvikavanje.Knele je napisao/la:Bezimeni, ti mene fakat večeras zbunjuješ sa svojom računicom. I, još uvijek postoji iznenađenje il' si ga već plasirao na forum, za vrijeme dok sam otišao po pive.NoName je napisao/la:Ma moram opet evo računati. Jbg, 60% će Portugal proći a 100% neće.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ali, nikako ne mogu zabraniti vozanje i sirene... Jedino ako su zatvorili sve ceste oko hotela.Pauk je napisao/la:Naravno da ih je policija rastjerala ipak nije Bosna divlji zapad pa da se moze sve raditi.
- the scouser
- Kontakt:
Nista treba se raja okupiti ponovo oko 1 jbg,probati ponovo,ako im nije mrsko...
Ibroo njega sutra trpa..i to glavom!! već čujem Marjana : SENIJADE SENIJADE...SINE KRAJIŠKI!!!harry_90 je napisao/la:Joj sto me ovaj Ciro vise nervira sa ovim Ibricicemstvarno covjek snjim pretjeruje u prvih
11toliko je imao losih partija da to nije normalno,i kad stane driblat ja ne smijem gledat tv,pravi se da je Messi
- Principatus
- Kontakt:
Sta kaze Dzeko mirne duse?
"A sta se moze? Koga nema, bez njega se moze i mora. Isto tako za ovu trojicu sto nemogu."

"A sta se moze? Koga nema, bez njega se moze i mora. Isto tako za ovu trojicu sto nemogu."

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bas je lijepo nas sve ove veceri vidjeti slozne svi za BOSNU I HERCEGOVINU
Ponosan sam jos vise sto sam BOSANAC,ali ovo ce vec prekosutra pasti u vodu,kad pocnu navijacke teme,opet cemo jedni drugima psovat,sve dok ne dodje nova utakmica BOSNE I HERCEGOVINE,kada cemo svi disat kao jedan
VOLIM TE BOSNO

VOLIM TE BOSNO
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja ali moraju malo vise galame praviti od samo vozanja dobro sirene i mozda vrlo glasna muzika u nekim intervalima da nemaju portugalci nikako mirablues je napisao/la:Ali, nikako ne mogu zabraniti vozanje i sirene... Jedino ako su zatvorili sve ceste oko hotela.Pauk je napisao/la:Naravno da ih je policija rastjerala ipak nije Bosna divlji zapad pa da se moze sve raditi.
-------------------Begović------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.