To je druga pričahazarder je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:29Imam raje s obje strane Neretve tamo tako da nije sad da moram iz Sarajeva ić' južno da u red stanem. Samo ne znam kako ide prodaja karata, koliko se može kupiti odjednom i to.

To je druga pričahazarder je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:29Imam raje s obje strane Neretve tamo tako da nije sad da moram iz Sarajeva ić' južno da u red stanem. Samo ne znam kako ide prodaja karata, koliko se može kupiti odjednom i to.
Konačno jedan normalan, informiran odgovor. Hvala.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:38Teško će se moći doći do ulaznica ako nemaš sezonsku. Prvi dan prodaje kupiti mogu samo vlasnici sezonske ulaznice i to 1 ulaznica po osobi. Dan poslije ostatak bude pušten u prodaju (max. 3 po osobi) i iste planu u roku pola sata, uz izuzetak za zadnje dvije utakmice gdje se i moglo narednog dana kupiti kartu za gornju tribinu ali vjerujem da će u grupnoj fazi i one planuti.
Volim te kolega.
Brt, jedna tribina u funkciji, bit će pravo čudo ako tih ulaznica ikada bude u slobodnoj prodaji.
Vecinom se to preko ljudi iz uprave podijeli, plus svakom igracu po 5 karata, pa ostave oko 1000 karata za slobodnu prodaju i kazu rasprodali citav kapacitet za pola sata
To ti o Velezovom nacinu prodaje ili nasem?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:03Vecinom se to preko ljudi iz uprave podijeli, plus svakom igracu po 5 karata, pa ostave oko 1000 karata za slobodnu prodaju i kazu rasprodali citav kapacitet za pola sata
Nikakva ljubomora, znas i sam da je tako, mozes se smijat koliko hoces, plus karte koje se dijele zaposlenicima aluminijaAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:08To ti o Velezovom nacinu prodaje ili nasem?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:03Vecinom se to preko ljudi iz uprave podijeli, plus svakom igracu po 5 karata, pa ostave oko 1000 karata za slobodnu prodaju i kazu rasprodali citav kapacitet za pola sata![]()
![]()
![]()
Pojest ce vas ljubomora a jos 20 dana do prve utakmice![]()
Aston Villa je veci klub od Dortmunda.
Ne bih da se mijesam, ali samo da podsjetim forumase sta si prosle jeseni pisao o Aston Vili.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:46Aston Villa je veci klub od Dortmunda.
Cak smo im i to uzeli.![]()
Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:02Koji vas klub iz stranih liga podsjeca na Slobodu?
Mene Aston Vila totalno nebitan klub ,samo bezveze sutaju loptu godinama.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.