Dobra prilika za Dinamo
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Dobar zdrijeb.
Blizu su, imat cemo lijepu podrsku.
Blizu su, imat cemo lijepu podrsku.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Kao sto sam i prizeljkivao 
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ajmo po ligu prvaka..dvije domaće utakmice 
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Drugi najlakši mogući protivnik. Dinamo je apsolutni favorit i ne bi me čudilo da pobjede u obje utakmice.
Ovakve najave su bile i one godine kad smo igrali protiv RB Salzburga pa se desio hladan tus. Nisu ovi bas toliko bezazleni, treba ih shvatit maksimalno ozbiljno i tek onda prolaz nebi treba doci u pitanje.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- gerdmuller
- Kontakt:
I ja se tome iskreno nadam.Jedino zbog cega bi mi bilo drago da Dinamo prođe je mogucnost da ce ispasti sa mojim klubom u grupnoj fazi Lige prvaka pa da mogu otic na tekmu,naravno na gostujucu tribinu.Saurman je napisao/la:Očekujem da Austria iznenadi Maminja.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Na Maksimiru.Head je napisao/la:Gdje se igra prva?
RIP CITY!
- Consigliere
- Kontakt:
Prolazi ovo Dinamo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Re: F.C. Internazionale Milano
Koliko god su bijedni proci ce jer su im protivnici jos gori,barem prema dosad prikazanom.A onda u grupama sve po starom...
Cuj tuca u Moldaviji...i naravno ovakvi poput Neutrala su popusili opet.Cestitam.
Cuj tuca u Moldaviji...i naravno ovakvi poput Neutrala su popusili opet.Cestitam.
Re: F.C. Internazionale Milano
ladies and gentlemen, tzv. navijač Dinama Zagreba, onaj vatreni !SiamoNoi je napisao/la:Koliko god su bijedni proci ce jer su im protivnici jos gori,barem prema dosad prikazanom.A onda u grupama sve po starom...
Mogu bit nabijedniji na svijetu, al za Dinamo se uvijek navija, a dok bijedne igre ne podju da se osjete na rezultatima nema prigovaranja
. I mislim da uopce ne igraju bijedno, igraju lijep nogomet, jos kad se Sammir vrati, bit ce to puno bolje.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/povije ... 93973.aspx
klub bez duga, klub sa sistemom rada mladjih kategorija, klub koji igra konstantno evropu, klub koji prodaje igrace za višemilionske iznose i klub kada igra bitnije je šta uzvikuje 50 budala, nego rez na terenu
e moj zagrebe
klub bez duga, klub sa sistemom rada mladjih kategorija, klub koji igra konstantno evropu, klub koji prodaje igrace za višemilionske iznose i klub kada igra bitnije je šta uzvikuje 50 budala, nego rez na terenu
e moj zagrebe
nema potpisa
-
RiverPlate
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/povije ... 93973.aspx
e moj zagrebe
3,2,1 javlja se Signore da ti odgovori
Grbavica naš je Hram!!!
admire ti ne odustajes
Pobijedili smo Milan na Old Traffordu i osvojili Nike Premier Cup
Bravo decki!! Treba reci da je na turniru nastupalo 8 tisuca ekipa

Pobijedili smo Milan na Old Traffordu i osvojili Nike Premier Cup
Bravo decki!! Treba reci da je na turniru nastupalo 8 tisuca ekipa

RIP CITY!
A sada kad udjemo u LP, juniori ce i to poharat 
RIP CITY!
samo konstatujem realne cinjeniceDamian je napisao/la:admire ti ne odustajes![]()
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.