Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Lillard
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Lillard » 20 avg 2014, 13:42

Jao ljudi. Pa kao je Iker kriv za gol onda :rol: ..
Sta on moze uradit kad je par igraca u bloku. Uradio je ono sta golmani u toj situaciji rade, a to je da ostanu na crti. Gol Raula je greska obrane.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 20 avg 2014, 16:14

Ne odrice se Real perhana,kako pise La sexta,ponudili su mu 5 mil po seezoni on hoce 8,a trenutna plata mu je 3,5,valjda se dogovore.Khedira izrazio zelju da ide u Bayern.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 avg 2014, 16:39

Dosadna tekma za liječenje mamurluka,al zbog Arijevca sam morao pogledat.On fenomenalan i to je jedino što je bitno.Atletico je i ove godine najveći konkurent za trofeje što se tiče Španije i jedini.Ono fakat nije Ikerov gol.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 20 avg 2014, 16:42

nije ikerov gol al ga svejedno treba sto prije protjerat iz ekipe za dobrobit svih
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 avg 2014, 16:48

Nakon sezone u kojoj smo uzeli 2 od 3 trofeja i to 2 u takmičenjima gdje je on branio treba otjerati jednog od top 3 igrača kluba ikad za dobrobit koga?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 avg 2014, 16:52

Top tri golmana..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2014, 16:54

Kawhi je napisao/la:Nakon sezone u kojoj smo uzeli 2 od 3 trofeja i to 2 u takmičenjima gdje je on branio treba otjerati jednog od top 3 igrača kluba ikad za dobrobit koga?
To su ti ovi 'navijaci' Reala od Ronaldovog prelaska- izgubljeni u prostoru i vremenu :wtf:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 20 avg 2014, 16:55

Consigliere je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Nakon sezone u kojoj smo uzeli 2 od 3 trofeja i to 2 u takmičenjima gdje je on branio treba otjerati jednog od top 3 igrača kluba ikad za dobrobit koga?
To su ti ovi 'navijaci' Reala od Ronaldovog prelaska- izgubljeni u prostoru i vremenu :wtf:
ne glumataj tako ti svega

UMRI SAFETE SUSICU!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2014, 17:03

AlfredBorden je napisao/la:
ne glumataj tako ti svega
Ja glumatam, a ti si taj koji hoce da se ekipa odrekne kapitena i igraca koji je prosle sezone stajao na golu i doprinjeo osvajanju 2 titule.... Svasta. :facepalm:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 20 avg 2014, 17:05

ne znam da je eto davo svoje organe za titule i piso krv ne zanima me kad se na sve svoje dobro sto uradi masivno pokenja glupostima, svadjama, plakanjem ko jedna obicna gnjida i krtica, ti takve ljude ako volis svaka cast ja ih ne mogu smislit u zivotu i ne zelim ih ni u klubu za koji navijam ako nisu prijeko potrebni pa ono, sta cemo sad?

UMRI SAFETE SUSICU!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2014, 17:07

AlfredBorden je napisao/la:ne znam da je eto davo svoje organe za titule i piso krv ne zanima me kad se na sve svoje dobro sto uradi masivno pokenja glupostima, svadjama, plakanjem ko jedna obicna gnjida i krtica, ti takve ljude ako volis svaka cast ja ih ne mogu smislit u zivotu pa ono, sta cemo sad?
O cemu ti pricas? :crazy: Osim onog incidenta sa Mourinhom gdje je stojicki podnio sve sto se kasnije desilo, nije imao niti jedan ozbiljniji sukob sa saigracima ili protivnicima, i poznat je kao jedan od najferplej igraca

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 20 avg 2014, 17:11

AlfredBorden je napisao/la:ne znam da je eto davo svoje organe za titule i piso krv ne zanima me kad se na sve svoje dobro sto uradi masivno pokenja glupostima, svadjama, plakanjem ko jedna obicna gnjida i krtica, ti takve ljude ako volis svaka cast ja ih ne mogu smislit u zivotu pa ono, sta cemo sad?
O cemu ti pricas? :crazy: Osim onog incidenta sa Mourinhom gdje je stojicki podnio sve sto se kasnije desilo, nije imao niti jedan ozbiljniji sukob sa saigracima ili protivnicima, i poznat je kao jedan od najferplej igraca
dobro

UMRI SAFETE SUSICU!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 20 avg 2014, 17:12

Ocekivano dosadna tekma.
Ova postava u kojoj igraju i luka i toni i xabi,bar u sinosnjem formatu,nije bas ono,realovski.Sporo,tromo,dosadno,bez suteva,prilika itd.

Ako vec "moraju" igrati sva trojica,onda bi luka,koji je najdinamicniji,trebao igrati dosta ofenzivniji,10-ku fakticki,dakle gotovo promijeniti(vratiti) formaciju u 4-2-3-1,ili bi to mozda bila neka 4-2-1-3,sto je vec previse zaje.bana formacija.Ocekujem da cemo slicne stvari gledati protiv meksih ekipa.
Valjda jednom i protiv ovih jacih ekipa izadjemo malo zesce,pometemo ih,dosta vise kontri i qrca.

Iker je mozda i mogao bolje reagovati,al i sami znate da mu izlasci nisu jaca strana.A i rijetkost je da branici dozvole da lopta onako pada ,u gol fakticki,jbt.

Postajemo jeb.eni Talijani.
Sretno zmajevi!!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 avg 2014, 17:13

AlfredBorden je napisao/la:ne znam da je eto davo svoje organe za titule i piso krv ne zanima me kad se na sve svoje dobro sto uradi masivno pokenja glupostima, svadjama, plakanjem ko jedna obicna gnjida i krtica, ti takve ljude ako volis svaka cast ja ih ne mogu smislit u zivotu i ne zelim ih ni u klubu za koji navijam ako nisu prijeko potrebni pa ono, sta cemo sad?
Istina, iker je hinja. Vecina u ekipi ga ne mogu ocima smislit, zato sto ga je Mourinho razotkrio. Misli branit na osnovu karijere, a forma mu nula, pa kad ne stane na gol, kuka predsjedniku. Ne prica sa Alvarom jer ga je ovaj prozvao.
Nadam se da ce na klupu od petka.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2014, 17:16

dobro
Treba li ti jos sta razjasniti?

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 20 avg 2014, 17:18

dobro
Treba li ti jos sta razjasniti?
ma sta ces mi razjasnit covjece boziji blage veze nemas, isto ko da te neko dopremio iz proslosti gdje je iker slika i prilika pravog kapetana najbolje ekipe svih vremena a ne obicna gnjida za koju je realu svejedno hoce li otic il ostat u klubu ono, o cemu pricamo ovde? skoluj se malo pa cemo lako kasnije, imas dosta gradiva ocito

UMRI SAFETE SUSICU!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2014, 17:19

ma sta ces mi razjasnit covjece boziji blage veze nemas, isto ko da te neko dopremio iz proslosti gdje je iker slika i prilika pravog kapetana najbolje ekipe svih vremena a ne obicna gnjida za koju je realu svejedno hoce li otic il ostat u klubu ono, o cemu pricamo ovde? skoluj se malo pa cemo lako kasnije, imas dosta gradiva ocito
Govori mi da se skolujem neko ko ne zna tacku i veliko slovo u recenici :facepalm:

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 20 avg 2014, 17:22

Govori mi da se skolujem neko ko ne zna tacku i veliko slovo u recenici :facepalm:
imas pravo, cilj mi je da forumase fasciniram velikim slovima i znacima interpunkcije :thumbup: haj tutanj zivota ti

UMRI SAFETE SUSICU!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 avg 2014, 17:24

:rol: :rol: :rol: nek ste me malo nasmijali :thumbup:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 avg 2014, 17:25

imas pravo, cilj mi je da forumase fasciniram velikim slovima i znacima interpunkcije :thumbup: haj tutanj zivota ti
Fasciniraj barem nekom logikom u postovima, ako ne znas pravopis, a ne glupostima tipa: Iker izdajnik, Pero, madridisto, kupuj Neuera :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []