I ja mislim na to, probat cu samo da ga uspijem upalitmandraX je napisao/la:Možda HDD.R32 je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanju?
Skini HD Tune i testiraj disk.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I ja mislim na to, probat cu samo da ga uspijem upalitmandraX je napisao/la:Možda HDD.R32 je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanju?
Za laptop odes ovdje http://viber.com/" onclick="window.open(this.href);return false; i skines sebi "Viber for desktop"...ZahaKING je napisao/la:Može li meni neko pomoći?![]()
Imam tablet, al' na njemu neće ni viber ni what'sapp...ima li nekog načina da to namjestim na tabletu ili na laptop!?
pa valjda moraš imat na mobiteluZahaKING je napisao/la:haj hvala, baš si pomog'o...![]()
da se razumiješ već bi znao da mi opet traži da imam aktiviran viber na mobilnom uređaju
Razumijem se ja nego ti nisi dobro postavio pitanje. Logicno je da moras imati viber na mobitelu da bi ga mogao imati na laptopu.ZahaKING je napisao/la:haj hvala, baš si pomog'o...![]()
da se razumiješ već bi znao da mi opet traži da imam aktiviran viber na mobilnom uređaju
http://support.viber.com/customer/porta ... 4NjnXbTDgE" onclick="window.open(this.href);return false;Important note: In order to run Viber on your Android tablet, you must first have the application installed and registered to a mobile device. For more information on how to use Viber on your tablet, please click here.
Izvadi disk i spoji ga preko kabla na svoj laptop, skini HD Tune i testiraj. Ako nemaš kabal, nađi u nekoga jbg, mora neko imat, posudi.R32 je napisao/la:I ja mislim na to, probat cu samo da ga uspijem upalitmandraX je napisao/la:Možda HDD.R32 je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanju?
fora je buraz što mi mobitel nije android i odmah nećeJoseMourinho je napisao/la:Ne mora se imat na mobu, Skini viber na tablet i registruj ga na broj svoj moba, doći ce ti SMS sa kodom na mob, ukucaj taj kod na tablet i imaš viber preko svog broja na tabletu
Ubaci karticu u neki mob (Android), ima ga zar neko tu jbt, aktiviraj Viber i to je to, vrati se svom mobu.ZahaKING je napisao/la:fora je buraz što mi mobitel nije android i odmah nećeJoseMourinho je napisao/la:Ne mora se imat na mobu, Skini viber na tablet i registruj ga na broj svoj moba, doći ce ti SMS sa kodom na mob, ukucaj taj kod na tablet i imaš viber preko svog broja na tabletuu velikom sam problemu
Nema ovo veze s Javom koliko ja vidim, ovo si negdje pokupio neko smeće što se lijepi na browser.reds je napisao/la:Hvala na odgovorima.![]()
@mandraX da ne znaš kako da sklonim ono?
Ne znam jesi l' dobio neko rješenje. Ja sam to riješio na sljedeći način. Pretraživač izbrišem skroz i u panelu i u disku gdje snimljen. I na novo skinem preko explorera ili ako imam instaliram od ranije i tjt. Sve bude okejreds je napisao/la:Pozdrav raja.
Ako sam nešto obrisao preko "Shift + del" postoji li ikakva mogućnost da to vratim?
Btw.kako se riješiti ovoga?
Nađi ga u Add/Remove Programs i izbriši. Ako ne pomogne, reinstall browser.reds je napisao/la: E dobro. Hvala ti.
Kod mene ima skinuto na racunaru, ali 70-ak mb zauzima... Ako imas kakav nacin da se brze lakse posalje bujrumLjumanM95 je napisao/la:Ako neko ima link za download ms officea 2003 bio bih mu zahvalan da postavi...