U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21,U-19,U-17
Čudi me da Marin Popović iz Čelika nije dobio poziv za provjeru protiv Srbije za U-19 reprezentaciju. Momak ima 18 godina ('94. godište) te je sjajno igrao za juniore Čelika a za prvi tim odigrao dobrih 13 utakmica i dao 1 gol (sve u proljetnoj polusezoni).
Njeg i Pjanica treba kakvom hodži odvesti xD
Reprezentacija će u narednom periodu biti jača za mladog defanzivca Arsenala Seada Hajrovića koji je nedavno dobio dozvolu FIFA-e da nastupa za BiH. Selektor Jagodić ističe da je to veliki dobitak za bh. nogomet, ali naglašava da to neće biti posljednji takav slučaj.
- Mi ćemo u narednom periodu dobiti još nekoliko kvalitetnih mladih igrača. Igrači prepoznaju ovo što se dešava kod nas u reprezentaciji i to je dobro - dodao je selektor.
- Mi ćemo u narednom periodu dobiti još nekoliko kvalitetnih mladih igrača. Igrači prepoznaju ovo što se dešava kod nas u reprezentaciji i to je dobro - dodao je selektor.
zgembo89 je napisao/la:Reprezentacija će u narednom periodu biti jača za mladog defanzivca Arsenala Seada Hajrovića koji je nedavno dobio dozvolu FIFA-e da nastupa za BiH. Selektor Jagodić ističe da je to veliki dobitak za bh. nogomet, ali naglašava da to neće biti posljednji takav slučaj.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ovdje u nasoj kisovitoj mahali Londoncicu vise raje zna za seada rusilca, nego za sejada hajru
Karacicu sram te BILO!
Fuj srami se sto si selektor, da Susic ima tvoje razmisljanje, i Vedad Ibisevic nebi bio pozvan u reprezentaciju zbog kasnjenja.
Fuj srami se sto si selektor, da Susic ima tvoje razmisljanje, i Vedad Ibisevic nebi bio pozvan u reprezentaciju zbog kasnjenja.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 28 maj 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
sta je uradio?emir79 je napisao/la:Karacicu sram te BILO!
Fuj srami se sto si selektor, da Susic ima tvoje razmisljanje, i Vedad Ibisevic nebi bio pozvan u reprezentaciju.
U subotu ce se sve znati.Sakuragi je napisao/la:sta je uradio?emir79 je napisao/la:Karacicu sram te BILO!
Fuj srami se sto si selektor, da Susic ima tvoje razmisljanje, i Vedad Ibisevic nebi bio pozvan u reprezentaciju.
pa daj reci nam kad sve znas, nemoj ostavljat stvari na pola
Sakuragi je napisao/la:pa daj reci nam kad sve znas, nemoj ostavljat stvari na pola
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
svi imaju neke insajderske informacije, i onda se hvale na forumu, a kad ih upitas sve ce se saznati nekad poslje, pa mogu reci da su oni sve to znali, sta god da ispadne.
ili iznesi odma ili nemoj ni pisati...
vjerovatno se radi o hajticu, on igra kup njemacke u subotu, a on je jedini sto nije pozvan a dosad je bio standardan.
vjerovatno se radi o hajticu, on igra kup njemacke u subotu, a on je jedini sto nije pozvan a dosad je bio standardan.
Nije Hajtic jedini koji nije pozvan, nego 3-4 njih. Neka je on pozvao 10 njih iz Sirokog Brijega.dino-92 je napisao/la:svi imaju neke insajderske informacije, i onda se hvale na forumu, a kad ih upitas sve ce se saznati nekad poslje, pa mogu reci da su oni sve to znali, sta god da ispadne.
Jad ,tuga i cemer.
Ne znam o kakvim insajderskim informacijama pises.
Imam svako pravo da ga kudim,3-4 igraca ponajbolja je izostavio, natrpao svojih igraca iz Sirokog, gdje se samo za jednog moze reci da je kvalitet. Yebo Hannover,Schalke i Kaiserslautern.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 29 maj 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Napiši konkretno imena, nemoj tako dizati hajku.
Možda ti igrači nemaju naš sportski pasoš ili čak ni civilni, možda su povrede u pitanju, možda ih klub neće pustiti, možda ne žele da se odazovu, možda čekaju poziv Njemačke, Švedske, Finske, i slično.
A možda, vjeruj da je i ovo moguće, nemaju kvalitet iako igraju za Hannover, Schalke i Lautern.
U par postova ovdje, ispade da sam ja advokat Karačiću, ali ne ide mi u glavu što se diže hajka prije bilo kakvih KONKRETNIH rezultata.
Možda ti igrači nemaju naš sportski pasoš ili čak ni civilni, možda su povrede u pitanju, možda ih klub neće pustiti, možda ne žele da se odazovu, možda čekaju poziv Njemačke, Švedske, Finske, i slično.
A možda, vjeruj da je i ovo moguće, nemaju kvalitet iako igraju za Hannover, Schalke i Lautern.
U par postova ovdje, ispade da sam ja advokat Karačiću, ali ne ide mi u glavu što se diže hajka prije bilo kakvih KONKRETNIH rezultata.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
pa eto ocigledno nesto znas sto ostali neznaju. za omerbasica i hajtica mogu razumjeti, i ja bi ih volio vidjeti, pogotovo prvog. ali isto tako obadvoje imaju obaveze u klubu. kod hajtica se mora malo relativirati, on jeste dao dosta golova, ali njegova ekipa je igrala ove sezone samo protiv bezveznih timova, kojim su prosjecno zabijali 5-10 golova. znaci tu kad dadnes 15 golova, nije nista specialno. a to se vidi i da jos nije dobio priliku u prvoj ekipi fck.emir79 je napisao/la:Nije Hajtic jedini koji nije pozvan, nego 3-4 njih. Neka je on pozvao 10 njih iz Sirokog Brijega.dino-92 je napisao/la:svi imaju neke insajderske informacije, i onda se hvale na forumu, a kad ih upitas sve ce se saznati nekad poslje, pa mogu reci da su oni sve to znali, sta god da ispadne.
Jad ,tuga i cemer.
Ne znam o kakvim insajderskim informacijama pises.
Imam svako pravo da ga kudim,3-4 igraca ponajbolja je izostavio, natrpao svojih igraca iz Sirokog, gdje se samo za jednog moze reci da je kvalitet. Yebo Hannover,Schalke i Kaiserslautern.
a za kasumovica: ako si talenat onda trebas odskakati od ostalih, a taj nije u zadnjim godinama nikad dao vise od 7-8 golova, a napadac je.
@Ceza, evo Dino je nabrojao imena.dino-92 je napisao/la:
pa eto ocigledno nesto znas sto ostali neznaju. za omerbasica i hajtica mogu razumjeti, i ja bi ih volio vidjeti, pogotovo prvog. ali isto tako obadvoje imaju obaveze u klubu. kod hajtica se mora malo relativirati, on jeste dao dosta golova, ali njegova ekipa je igrala ove sezone samo protiv bezveznih timova, kojim su prosjecno zabijali 5-10 golova. znaci tu kad dadnes 15 golova, nije nista specialno. a to se vidi i da jos nije dobio priliku u prvoj ekipi fck.
a za kasumovica: ako si talenat onda trebas odskakati od ostalih, a taj nije u zadnjim godinama nikad dao vise od 7-8 golova, a napadac je.
@Dino, i kao takvi su miljama ispred vrsnjaka iz Sirokog Brijega,a idemo u elitni krug.
ali oni nisu ni konkurencija igracima iz sirokog: ante petrovic - lijevi bek, branimir odak - zadnji vezni, jozo spikic - stoper. jedino mirko maric je ofanzivni igrac, a on je ove sezone imao 15ak nastupa za prvu ekipu sirokog.
nije sad da sam ja neki karacicev obozavatelj ili sta ja znam, ali covjek je u obe godine u kojoj vodi reprezentaciju stigao do elitnog kruga, i treba vidjeti kako ce zavrsiti sa ovom generacijom.
nije sad da sam ja neki karacicev obozavatelj ili sta ja znam, ali covjek je u obe godine u kojoj vodi reprezentaciju stigao do elitnog kruga, i treba vidjeti kako ce zavrsiti sa ovom generacijom.
Daj Boze Dino na dobro da izadje. Austrija raspolaze odlicnim igracima , a uvijek je i imala u mladjim kategorijama. O Francuzima ne treba trositi rjeci.dino-92 je napisao/la:ali oni nisu ni konkurencija igracima iz sirokog: ante petrovic - lijevi bek, branimir odak - zadnji vezni, jozo spikic - stoper. jedino mirko maric je ofanzivni igrac, a on je ove sezone imao 15ak nastupa za prvu ekipu sirokog.
Kako ti znaš da su miljama ispred igrača iz Šikokog ?
Evo @dino se potrudio i napisao ti da im uopće nisu konkurencija na pozicijama na kojim igraju.
Adis Omerbašić se čini kao dobar igrač, ali igra za Schalke U19 u regionalnoj U19 ligi. Ima 18 godina i čini se da nije ni blizu prvom timu, što nije slučaj sa npr. Kolašincem koji je u njegovim godinama bio u kadru prvog tima, a godinu kasnije igra standardno.
Za Hajtića vrijedi isto kao i za Omerbašića, sa 19 godina igra za U19 tim, znači nije extra, mega talenat ( da jest igrao bi kao Kolašinac za prvi tim, da ne pominjem jednog Nastasića ), nego prosječan igrač kakve imamo već.
Za Kasumović ti je @dino napisao, igra za U19 tim i u 23 tekme dao 5 golova kao špic. Znači dao je 5 golova vršnjacima iz klubova poput Carl Zeiss Jena U19, Hallescher FC U19, Holstein Kiel U19, VfL Osnabrück U19...
To su igrači koji imaju 18 i 19 godina i kao takvi igraju za U19 timove Hannovera, Lauterna, Schalkea u U19 regionalnoj ligi.
Po meni nisu nikakvi super talenti i nisu bolji nego ovi igrači kao ovi što su pozvani. Da je suprotno bili bi bar u konkurenciji za prvi tim, da se zna da u klubu računaju na njih.
Uz dužno poštovanje, bezveze pišeš ovdje neke stvari koji nemaju veze.
Tebi je očigledno poroblem što igrači iz Širokog ( koji ima najbolju infrastrukturu i jednu od najboljih fudbalski škola ) igraju za repku, a ne njihov kvalitet.
Evo @dino se potrudio i napisao ti da im uopće nisu konkurencija na pozicijama na kojim igraju.
Adis Omerbašić se čini kao dobar igrač, ali igra za Schalke U19 u regionalnoj U19 ligi. Ima 18 godina i čini se da nije ni blizu prvom timu, što nije slučaj sa npr. Kolašincem koji je u njegovim godinama bio u kadru prvog tima, a godinu kasnije igra standardno.
Za Hajtića vrijedi isto kao i za Omerbašića, sa 19 godina igra za U19 tim, znači nije extra, mega talenat ( da jest igrao bi kao Kolašinac za prvi tim, da ne pominjem jednog Nastasića ), nego prosječan igrač kakve imamo već.
Za Kasumović ti je @dino napisao, igra za U19 tim i u 23 tekme dao 5 golova kao špic. Znači dao je 5 golova vršnjacima iz klubova poput Carl Zeiss Jena U19, Hallescher FC U19, Holstein Kiel U19, VfL Osnabrück U19...
To su igrači koji imaju 18 i 19 godina i kao takvi igraju za U19 timove Hannovera, Lauterna, Schalkea u U19 regionalnoj ligi.
Po meni nisu nikakvi super talenti i nisu bolji nego ovi igrači kao ovi što su pozvani. Da je suprotno bili bi bar u konkurenciji za prvi tim, da se zna da u klubu računaju na njih.
Uz dužno poštovanje, bezveze pišeš ovdje neke stvari koji nemaju veze.
Tebi je očigledno poroblem što igrači iz Širokog ( koji ima najbolju infrastrukturu i jednu od najboljih fudbalski škola ) igraju za repku, a ne njihov kvalitet.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ne valjda kad igrači Širokog neće da igraju za repku, a ne valja ni kad hoće. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.