mah, ambiciozni smo pravo...bistrikboy je napisao/la:pa sta se cudite kad je Amar odmah rekao da nemamo sanse...nick je napisao/la:vec smo skinuli, da imamo bilo kakve ambicije nasli bi bar lijevog beka...ChWilla je napisao/la:****, ako ćemo realno, svako ko stvarno prati fudbal (i koga se pita nešto u ekipi) zna da su oni favoriti. tako da po meni potcjenjivanja može biti samo sa druge strane. a veća je opasnost da mi unaprijed skinemo gaće nego da se nafuramo da smo favoriti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
al ipak nam je cilj grupa evropa ligenick je napisao/la:mah, ambiciozni smo pravo...bistrikboy je napisao/la:pa sta se cudite kad je Amar odmah rekao da nemamo sanse...nick je napisao/la: vec smo skinuli, da imamo bilo kakve ambicije nasli bi bar lijevog beka...
Za zivot cijeli!
Ima li ko ambiciozni,a da zna pos'o i da je slobodan?
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- sarajlija89
- Kontakt:
Daj ba skinite ove majice u kojim trenirate
Otvorim za Adilovica vijest i onu prethodnu..kad...
Stvarno je ova nasa liga apsurdna u svakom smislu

Stvarno je ova nasa liga apsurdna u svakom smislu

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja fakat ne znam koja je fora sa ovim majicama,ofiramo se bespotrebno 

- spielführer_21
- Kontakt:
Ništa se ne baca dok se ne iskoristi...Gazi je napisao/la:Ja fakat ne znam koja je fora sa ovim majicama,ofiramo se bespotrebno

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Artmedia prije mnogo godina nije imala sreće žrijebu tj. igrala je protiv Celtica. Ali ljudi su vjerovali u sebe i dobili su ih 5:0. Takvih primjera je mnogo, samo malo vjere u sebe.
FEDERER= KLOC
spielführer_21 je napisao/la:Ništa se ne baca dok se ne iskoristi...Gazi je napisao/la:Ja fakat ne znam koja je fora sa ovim majicama,ofiramo se bespotrebno
To ono stas bacat a nove majice

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trebali smo nesto onda ostampati i na ledjima..ono kao : "malo smo se salili"spielführer_21 je napisao/la:Ništa se ne baca dok se ne iskoristi...Gazi je napisao/la:Ja fakat ne znam koja je fora sa ovim majicama,ofiramo se bespotrebno

- alan ford 26
- Kontakt:
Pa samo da su makar prekrizili sezonu 2010/2011
Ili da na ledjima pise "Al u k...."
Ima li kakvih novosti za Smajica?

Ima li kakvih novosti za Smajica?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Najnovije da je bacio lajk na FB za neku džigeru 

- spielführer_21
- Kontakt:
Štedimo na svemu k'o Grčka, i igrače koristimo dok god mogu hodati, npr.Lazar-morao čovjek sam reći "nemojte mene više, sram me"adnanhz je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la:Ništa se ne baca dok se ne iskoristi...Gazi je napisao/la:Ja fakat ne znam koja je fora sa ovim majicama,ofiramo se bespotrebno
To ono stas bacat a nove majice![]()
![]()

Šalu na stranu, šteta što je Amar procjenio da ni pojačanja ne garantuju prolazak protiv Šerifa, pa ćemo izgleda u boj s ovim što imamo. Naravno da nema predaje unaprijed i igračima je motiv samo igranje u europi, a imaju želju da pokažu kako nisu loši toliko kaoo što se činilo protiv Hapoela.
Šanse protiv Šerifa nisu tako male kao što mislimo, ali bar da nam je još lijevi bek, ili je Amar naumio Stanu prodati pa pošto-poto

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Sjooo nemoj Stanu ziv bio na beka,ne mogu ja vise to podnijeti,ne moze pod kozu.U Banjaluci place kad smo ga prozvali da je najlosiji bio..zna da ne zna,i zna da ne moze nista uciniti.
Ja ipak ocekujem nekog beka,znam da ce doci imam neki osjecaj za feeling,i to bi bilo Ok za ligu..jos niko da ne dodje Amar ce opet uzeti neki trofej smijem po pare ko god hoce.Ponuda je na stolu,pa bujrum
Ja ipak ocekujem nekog beka,znam da ce doci imam neki osjecaj za feeling,i to bi bilo Ok za ligu..jos niko da ne dodje Amar ce opet uzeti neki trofej smijem po pare ko god hoce.Ponuda je na stolu,pa bujrum

- zubanovic89
- Kontakt:
sutra ima neka tekma izmedju 2 tima kad se vrate u sarajevo zna li iko kad je da se ode

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
Mene je strah da Amar ne pocne da stedi i na trofejimaGazi je napisao/la:Sjooo nemoj Stanu ziv bio na beka,ne mogu ja vise to podnijeti,ne moze pod kozu.U Banjaluci place kad smo ga prozvali da je najlosiji bio..zna da ne zna,i zna da ne moze nista uciniti.

ne valja bacat one majice sta fali dobre su za treniranja samo treba ispod napisati zamalo xD
kad im je u ponedeljak trening?
kad im je u ponedeljak trening?
Zna li se šta za Borogovca, kakav je on?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Ma dodje fino Jese,Nijema na beka i gotovo
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
realno lose trgujemo i sve se svodi na cekanje nekih igraca i to vecinom istrosenih i za bh ligu ,titula i kup su tu ali kakavih je utakmica bilo ove sezone to je za nepovjerovati i koliko istrosenih zivaca pogotovo na grbavici ,pare se samo uzimaju a prica se ponavlja ako ispadne koji slobodan igrac dobro i jeste ako ne doci ce na probu nekakvih polovnjaka pa ce se pokrpiti pozicije i tako iz godine u godinu ,da je osjetiti kakav napredak makar pa on bio i to da se ne dovode igraci na probu na pripreme pred evropsku utakmicu ali ni to ,price kupili bi mi igraca ali sta ako on ne oparvda tih 1oo milja su teske i za cuti a ne razmisjati o njima jos ,uglavnom ovaj tim nema sanse protiv serifa to je sigurno a jedinu sansu vidim u manijacima na kosevu kao najvecem adutu u citavoj evropskoj prici ,ako vec pokusavamo sa nekim proama nek to budu bar neki afrikanci ili juznomaerikanci pa ce upaliti jednom kao sad sa nyemom a ne ovi bosanski talenti iz 3 liga koji da imalo vrijede progurali bi se bar do nekog ranga,imamo sansu postati jak klub ali mi stagniramo i ponavljamo pricu
zar to nje krpljenje? mislim nidje veze je krpit se i ocekivat nesto... mislim ok bi ovo bilo da znam da nemamo jbg nemas i to je to pokusat junirom nest zakrpit...boccaccio je napisao/la:Ma dodje fino Jese,Nijema na beka i gotovo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, svrakino1921 i 34 gosta.