Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ne znam kako misli zaigrati za njih. Moze samo za A igrati, a nije toliki potencijal sigurno da ce ga zvati odmah. Nama bi bio od koristi, a za Hrv tesko. Osim ako ne dozivi munjevit napredak, u sto iskreno sumnjam. Jedva u Dinamu igra. Udje fakticki u garbage timeu, kad je sve rijeseno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zasad ne izgleda da može dalje od Cimirota, Trenutno je on tanak i da bude standardan u Hajduku ili Olimpiji, Dinamo je viša liga.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Provjerio sam, igrao je za našu u21 zvaničnu utakmicu.
Tako da će ga se rođo načekati da se sretnu u A, u kojoj nije ni on standardan trenutno

- ASD
- Kontakt:
Ja ga pratim još dok je bio mlađi kadet.
On bio u Zrinjskom, Grgić i Soldo u Širokom, Hodžić u Sarajevu. Kasnije se pojavio i Ramić u Sarajevu.
Najtalentovaniji daleko bio Grgić. Kao kadet igrao za juniore i baš dominirao. Veoma rano zaigrao i za prvi tim, imao prošlu neuspješnu sezonu u Borcu. Trenutno je bez kluba.
Sučić je bio tehničar dobar, ali nije bio prevaga tada. U juniorima Zrinjskog je baš postao prevaga i tad ga je pokupio Dinamo.
On bio u Zrinjskom, Grgić i Soldo u Širokom, Hodžić u Sarajevu. Kasnije se pojavio i Ramić u Sarajevu.
Najtalentovaniji daleko bio Grgić. Kao kadet igrao za juniore i baš dominirao. Veoma rano zaigrao i za prvi tim, imao prošlu neuspješnu sezonu u Borcu. Trenutno je bez kluba.
Sučić je bio tehničar dobar, ali nije bio prevaga tada. U juniorima Zrinjskog je baš postao prevaga i tad ga je pokupio Dinamo.
-
- Kontakt:
Grgića su uništili transferi u omladinskoj kategoriji i konstantno nove prilagodbe. Bio je najbolji pionir Sarajeva, pa je nešto pokušavao sa Hajdukom i Bayernom, onda prelazak u Široki i poslije u Borac kao junior. Kad ti je kontinuitet najpotrebniji, on je lutao. Zato i nije postao igrač, a bio je ubjedljivo najtalentovaniji igrač u BiH u generaciji 2003, to si upravu.ASD je napisao/la: ↑02 avg 2023, 23:45Ja ga pratim još dok je bio mlađi kadet.
- ASD
- Kontakt:
Njega je zeznula i korona. Do korone je bio dobar. Poslije ništa.
Ali je i to tačno da je pravio puno transfera. Svake dvije sezone druga ekipa.
Ali je i to tačno da je pravio puno transfera. Svake dvije sezone druga ekipa.
Ima nade za Sučića, brigadir je riješio Kodru pa se može i tom malcu posvetiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Brigadir je bar nesto riješio za razliku od ostalih
Ma rijesicu i Sucica, evo i Tabakovica sam rekao da je rijesen i evo dobili ste potvrdu od Misketa
Treba li jos sta da uradim tu sam
Ma rijesicu i Sucica, evo i Tabakovica sam rekao da je rijesen i evo dobili ste potvrdu od Misketa
Treba li jos sta da uradim tu sam
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:36Brigadir je bar nesto riješio za razliku od ostalih![]()
Treba li jos sta da uradim tu sam![]()
Ne rece ti nama zavrsi li sastancenja za Gigaru???
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ma nisam ja druze ulazio odavno na forum pa nisam u toku, jer već odavno nema se ovdje sta pametno procitati osim nekih ubleharenja, nesto kao djecija igra a nije mi to zanimljivo.RajvoSA03 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:42Imajednabrigada je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:36Brigadir je bar nesto riješio za razliku od ostalih![]()
Ne rece ti nama zavrsi li sastancenja za Gigaru???
Cast pojedincima, kojih ima naravno i koji nesto znaju i imaju dovoljno dobar pristup.
Nisam jos za Gigovica, trebalo bi do polovine augusta,mada i nemam neki elan da se nesto raspitujem za razervu danskog osrednjeg ligasa ali eto.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ma navrati da im opališ po koji šamar, da se zacrvene maloImajednabrigada je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:59
Ma nisam ja druze ulazio odavno na forum pa nisam u toku, jer već odavno nema se ovdje sta pametno procitati osim nekih ubleharenja, nesto kao djecija igra a nije mi to zanimljivo.
Cast pojedincima, kojih ima naravno i koji nesto znaju i imaju dovoljno dobar pristup.
Nisam jos za Gigovica, trebalo bi do polovine augusta,mada i nemam neki elan da se nesto raspitujem za razervu danskog osrednjeg ligasa ali eto.

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Zavrsi nam Huseinbasica, pa da se uvjerimo u tvoje menadzerske kvaliteteImajednabrigada je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:36Brigadir je bar nesto riješio za razliku od ostalih![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sučić trenutno ne zaslužuje poziv u bh reprezentaciju ili je na granici. Kad pročitaš naše i njihove medije, rekao bi da je sam eliminisao Astanu, a bio potpuno nebitan faktor. Kao i u HNL-u.
Ove manipulacije, kojima se poziv forsira navodnim interesom Hrvata, treba iskulirati.
Ako Hrvati zaista hoće da ga zovnu u A selekciju, mi tu ne možemo ništa.
Ove manipulacije, kojima se poziv forsira navodnim interesom Hrvata, treba iskulirati.
Ako Hrvati zaista hoće da ga zovnu u A selekciju, mi tu ne možemo ništa.
-
- Kontakt:
Sami se šamaraju, dovoljno jeHoroz je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:18Ma navrati da im opališ po koji šamar, da se zacrvene maloImajednabrigada je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:59
Ma nisam ja druze ulazio odavno na forum pa nisam u toku, jer već odavno nema se ovdje sta pametno procitati osim nekih ubleharenja, nesto kao djecija igra a nije mi to zanimljivo.
Nisam jos za Gigovica, trebalo bi do polovine augusta,mada i nemam neki elan da se nesto raspitujem za razervu danskog osrednjeg ligasa ali eto.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Kakve ,'menadžerske kvalitete', nisam ja nikakav menadzer19vendetta87 je napisao/la: ↑03 avg 2023, 16:21Zavrsi nam Huseinbasica, pa da se uvjerimo u tvoje menadzerske kvaliteteImajednabrigada je napisao/la: ↑03 avg 2023, 15:36Brigadir je bar nesto riješio za razliku od ostalih![]()
![]()
Sasvim običan patriota i navijač repke na svom radnom mjestu koji je iz razonode uključen na forum ponekad, 350km udaljen od zgrade Saveza i koji sasvim slučajno upoznao covjeka koji je blizak repki i to je to.
Sto se Denisa tice, isfurana prica, ne zanima me to vise a Sucic jos neozbiljno spominjati u kontekst A repke, to mogu samo velike neznalice, cak i za kaparisat ga.
Medić prelazi u Ajax
Janković dvije asistencije jučer, mislim da bi itekako trebalo obratiti pažnju na tog igrača. Baš dobar igrač, i to na poziciji koja nam škripi.
Medić je skoro izjavio kako ga Vasilj stalno ispituje oko igranja u našoj reprezentaciji. Ako ode u Ajax, mogao bi on i susjedima biti interesantan.
Večeras, u 18:30, Herta - Wehen Wiesbaden, s jedne strane Prevljak i Tabaković, s druge Ćatić.
Medić je skoro izjavio kako ga Vasilj stalno ispituje oko igranja u našoj reprezentaciji. Ako ode u Ajax, mogao bi on i susjedima biti interesantan.
Večeras, u 18:30, Herta - Wehen Wiesbaden, s jedne strane Prevljak i Tabaković, s druge Ćatić.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- ASD
- Kontakt:
Janković je već sada igrač za A reprezentacije. Ne bih se iznenadio ni da ga Hrvati isprobaju.1921boy je napisao/la: ↑04 avg 2023, 14:12Janković dvije asistencije jučer, mislim da bi itekako trebalo obratiti pažnju na tog igrača. Baš dobar igrač, i to na poziciji koja nam škripi.
Ako je doveden jer nisu mogli Šutala, veliki pad Ajaxa zbog neučešća u Ligi Prvaka. Mada naravno, za naše standarde je to odlično.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.