šta se sikirate, ide Ćavi panj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
šta se sikirate, ide Ćavi panj
Ima Southgaterio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 15:51Sta tacno podrazumijevas pod drasticno, ne znam koliko je za tebe drasticno ovo sto su uradili iza scene sa novom upravom, ovo je njihova odluka i vidjet cemo u kojem smjeru zele dalje kad postave novog trenera. Mislim tesko je ocekivati da ce iko ozbiljan u svijetu fudbala zeljeti preuzeti United uopce.
Mislio je da cete i dalje biti krs na terenurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 15:51Sta tacno podrazumijevas pod drasticno, ne znam koliko je za tebe drasticno ovo sto su uradili iza scene sa novom upravom, ovo je njihova odluka i vidjet cemo u kojem smjeru zele dalje kad postave novog trenera. Mislim tesko je ocekivati da ce iko ozbiljan u svijetu fudbala zeljeti preuzeti United uopce.
Vjerovatno bi im onaj iz Brentforda bio najbolje rjesenje. Da postavi bar neku strukturu u igri. Ili Amorim ako ga mogu kako pokupiti.Finn je napisao/la: ↑28 okt 2024, 16:10Ima Southgaterio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 15:51Sta tacno podrazumijevas pod drasticno, ne znam koliko je za tebe drasticno ovo sto su uradili iza scene sa novom upravom, ovo je njihova odluka i vidjet cemo u kojem smjeru zele dalje kad postave novog trenera. Mislim tesko je ocekivati da ce iko ozbiljan u svijetu fudbala zeljeti preuzeti United uopce.![]()
wadethegreat je napisao/la: ↑28 okt 2024, 14:46End of an era.
Ne sjecam se trenera sa manje uspjeha a vise arogancije![]()
Za ovu dvojicu nema se sta reci,mada DDG je za mene trebao ostati ali za manju platu i sigurno bi se Onana vise trudio.
Džejketrajt aka forumski Bruno Fernandeš.JayCatwright je napisao/la: ↑28 okt 2024, 18:26
Zna se da ne volim Brunu ali ovo je vala bas gospodski, nema sta![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 2 gosta.