Zato dobar dux, leviske, starke ili kakve fine adidaske i udri.

Ocami mog Agresivno Djubre ovdje ostavlja najbolje i patike i dukseve i majice.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prije svega gospodin po personi a onda po onome što nosim jer džaba ti gospodin u odijelu ako on nije gospodin unutraAgresivnoDjubre je napisao/la:Pa ako si gospodin,to ces uvijek biti.Zar to ima vise gospoda ? Vremenski rok ?donCorleone1892 je napisao/la: Zavisi kako koja gospoda. U mom slučaju je jednom gospodin, uvijek gospodin.![]()
Ne mora ti ni značitdok meni tvoj nick nešto govori o tebi
@ilprincipe![]()
mogao bih komentarisati ali neću ništa
Tesko,tesko.A sto se nickova tice,neka tako je i bolje.
Meni je iz poniženja da mi dama plati kafu znači nikadMarsal je napisao/la:Ako je ovo gore gospoda što neki postavljaju, a ove swaggere ofucane da ne spominjem onda najbolje oblačit se ko huligan.Ako mi ima išta smješnije i žalosnije no vidjet momka ispod 20-30 godina kako nosa neka odijela, kosuljice i glumi mi gospodu a u džepu nema 3 marke da plati sebi i dami kafu.
![]()
Zato dobar dux, leviske, starke ili kakve fine adidaske i udri.![]()
Ocami mog Agresivno Djubre ovdje ostavlja najbolje i patike i dukseve i majice.
To je druga stvar,jer jedno je biti gospodin po dusi a drugo po odjelu.To je sasvim druga stvar.Na to sam ja mislio.Dobro rece @Marsal glume gospodu a nemaju 2-3 km za kafu.donCorleone1892 je napisao/la: Prije svega gospodin po personi a onda po onome što nosim jer džaba ti gospodin u odijelu ako on nije gospodin unutra![]()
Kao npr gospodin Vlado Jagodić, gospodin i po duši gospodin i po odijelu.
Ma to je to.Ukratko.donCorleone1892 je napisao/la: @Agresivno ma ja skontali smo šta smo htjeli reći što je najvažnije![]()
Čuo sam da je taj Deichman fin i po izboru fin i za novčanik
AUU super super, i ti znaš prenijet muštulukjbmilan je napisao/la:Evo za raju iz ZeDanas od 18:00h meni se cini u sopingu je ona neka Shopping night ovo ono, pa je u sport vision 20% popusta na sve
i u vecini radnji jos ja mislim .. Taman sam konto patike kupit
ja sam ipak mišljenja da je bolje nositi neku košulju (ne sad ove bijele "gospodske", nego neku na kockice ili jednobojnu) obične pantalone ili jeans i dole neke normalica tene (converse i tako) i eto gaMarsal je napisao/la:Ako je ovo gore gospoda što neki postavljaju, a ove swaggere ofucane da ne spominjem onda najbolje oblačit se ko huligan.Ako mi ima išta smješnije i žalosnije no vidjet momka ispod 20-30 godina kako nosa neka odijela, kosuljice i glumi mi gospodu a u džepu nema 3 marke da plati sebi i dami kafu.
![]()
Amoxicillin je napisao/la:ja sam ipak mišljenja da je bolje nositi neku košulju (ne sad ove bijele "gospodske", nego neku na kockice ili jednobojnu) obične pantalone ili jeans i dole neke normalica tene (converse i tako) i eto gaMarsal je napisao/la:Ako je ovo gore gospoda što neki postavljaju, a ove swaggere ofucane da ne spominjem onda najbolje oblačit se ko huligan.Ako mi ima išta smješnije i žalosnije no vidjet momka ispod 20-30 godina kako nosa neka odijela, kosuljice i glumi mi gospodu a u džepu nema 3 marke da plati sebi i dami kafu.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.