Imam ja lan kabla 10 metara al da mi je provuć kroz rupu nemože mi proć stupica ona a nemam oni kliješta jbgmasteRofPoker je napisao/la:Oslabi signal kume, imati ces los kvalitet. Kupi lan kabal, nije plaho skup.adisice je napisao/la:Pozdrav da li bi mogao prerezat lan kablo pa ga opet prispojit da li će radit?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Prije mjesec dana me je hotmail upozoravao da povecavaju zastitu podataka i poslali mi neki zastitini kod sa 4 cifre. Sad ne mogu uci na mail jer mi trazi kod. Kada upisem ovaj sa 4 cifre, pise da ne valja i trazi mi kod od 5 cifara
Ima i mogucnost da mi posalju kod na drugi mail. Stavim da mi posalju na zenin mail i opet mi posalju kod sa 4 cifre... Mescini lud zbunjenog

Ima i mogucnost da mi posalju kod na drugi mail. Stavim da mi posalju na zenin mail i opet mi posalju kod sa 4 cifre... Mescini lud zbunjenog

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
kliknem na neku sliku na forumu i ne pojavi mi se ono otvori sliku pomoću usluge google ili kako je već pisalo,zna li ko kako popraviti to?
Ima li kod vas ovih reklama, ako neko zna kako da uklonim, thank you!
http://pokit.org/get/?2bbaef960a71d4f49 ... 796ecd.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?2bbaef960a71d4f49 ... 796ecd.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Trazi u extenzijama neke toolbare i idi na disable. Ako ne nadjes, skini http://www.iobit.com/advanceduninstaller.html" onclick="window.open(this.href);return false; i deinstaliraj sve sto nadjes pod toolbars...
- Ed Woodward for Prime Minister !
jel iko radio neku stranicu na wixu ili slicno treba mi mala pomoc
Kako maknut je*ene reklame na mozilli?Koju god stranicu otvorim odmah se pet,sest prozora otvara.Popizdit cu.Imam adblock aktiviran,al ku*ca ne vrijedi.
EDIT: Evo sad tek vidim malo iznad isto netko pitao
Probat cu tako pa cemo vidjet...
EDIT: Evo sad tek vidim malo iznad isto netko pitao

- majestic24
- Kontakt:
imam jedan problem...prilikom bio kakvog skidanja programa s interneta racunar mi se restartuje. Sistem je uradjen na novo,nemam pojma sta mu je. pomazite
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dobijem ovaj reply kad pokusam poslati e-mail, pokusavao sam i sa drugih naloga ista stvar. Da li je ovo do mene ili do primaoca ?Returned mail: see transcript for details
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- OnlyUnited
- Kontakt:
Moguci problemi: neispravan hard, da li si updejtovao neke drivere prilikom instalacije, zatim termalna pasta dotrajala (racunar se pregirjava pa se restartuje na odredjenoj temperaturi jer je tako konfigurisan da bi zastitio komponente).majestic24 je napisao/la:imam jedan problem...prilikom bio kakvog skidanja programa s interneta racunar mi se restartuje. Sistem je uradjen na novo,nemam pojma sta mu je. pomazite
Evo ti jedan prijedlog: udji u Control Panel-System-Advanced-Startup and Recovery-Settings-te iskuljuci automaticaly restart...
već sam pitao,pa sam to popravio ali se opet pojavi,pri gledanju online filmova i serija na nekim stranicama se ojavi nešto što blokira gledanje,šta raditi?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Control Panel-Java-Security-te postavi na Medium...
OnlyUnited je napisao/la:Control Panel-Java-Security-te postavi na Medium...
hvala
možeš li mi oko ovoga pomoćiOnlyUnited je napisao/la:Control Panel-Java-Security-te postavi na Medium...
kliknem na neku sliku na forumu i ne pojavi mi se ono otvori sliku pomoću usluge google ili kako je već pisalo,zna li ko kako popraviti to?
Realno, koliko vrijedi ?? Samo tačkice izregulišite 
http://www.p.i.k.ba/artikal/12778906/acer-extensa-3000/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.p.i.k.ba/artikal/12778906/acer-extensa-3000/" onclick="window.open(this.href);return false;
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ne znam tacno o cemu je rijec, ali skini ovaj preglednik slika... http://download.cnet.com/IrfanView/3001 ... -IrfanView" onclick="window.open(this.href);return false;filip13 je napisao/la:možeš li mi oko ovoga pomoćiOnlyUnited je napisao/la:Control Panel-Java-Security-te postavi na Medium...
pa daj nam transcript i detalje...mada msm da je do primaocaPuma je napisao/la:Dobijem ovaj reply kad pokusam poslati e-mail, pokusavao sam i sa drugih naloga ista stvar. Da li je ovo do mene ili do primaoca ?Returned mail: see transcript for details

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
šta mislite o ovoj konfiguraciji?
procesor: AMD Vishera FX-8320 8x3.5-4.0GHz (8 jezgri)
matična ploca: Gigabyte 78LMT-S2
ram: Patriot 1x8GB 1600MHz ddr3
hard disk: WD Blue 250GB sata 3 6GB/s
grafika: MSI Nvidia GTX550-TI OC 1GB DDR5 192Bit DX11+
mislim, razumijem se ja u ovakve stvari, ali vjerujem da ima netko stručniji od mene tko može dati svoj pogled na ovaj računar..?
planiram igrati novije igre na njemu, istina da hard disk malo šteka ali ni ja ne planiram igrati trilion različitih igri pa da mi treba brdo memorije na disku... igraću ove nove, fifa 15, nba 2k15 - i možda još koja igra tu i tamo.. ali u osnovi fifa i nba će mi uvijek biti instalirane.
procesor: AMD Vishera FX-8320 8x3.5-4.0GHz (8 jezgri)
matična ploca: Gigabyte 78LMT-S2
ram: Patriot 1x8GB 1600MHz ddr3
hard disk: WD Blue 250GB sata 3 6GB/s
grafika: MSI Nvidia GTX550-TI OC 1GB DDR5 192Bit DX11+
mislim, razumijem se ja u ovakve stvari, ali vjerujem da ima netko stručniji od mene tko može dati svoj pogled na ovaj računar..?
planiram igrati novije igre na njemu, istina da hard disk malo šteka ali ni ja ne planiram igrati trilion različitih igri pa da mi treba brdo memorije na disku... igraću ove nove, fifa 15, nba 2k15 - i možda još koja igra tu i tamo.. ali u osnovi fifa i nba će mi uvijek biti instalirane.
ne znam koliki ti je budzet ali ja kad bi kupovao uzeo bi bolju graficku od te gtx 550
ostalo je vise nego dobro s izuzetkom HDD-a ali to si i sam ti napomenuo da ti i ne treba veci
ostalo je vise nego dobro s izuzetkom HDD-a ali to si i sam ti napomenuo da ti i ne treba veci
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Odlična je, ako ti već ne treba veći hard disk. Međutim, ja bih uvijek prije uzeo Intelov procesor nego AMD-ov, pa ako imaš mogućnost svakako da bi ti bilo bolje (dugoročno gledano).
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Jabroni, jasmin10 i 11 gostiju.