ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

formance
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la formance » 04 nov 2013, 20:20

Claus je napisao/la:Registrovat ću se, don't worry. ;) Valjalo bi to malo podignuti, izgleda da samo administrator piše na forumu, kao što @Unofficial reče. :D
Tek smo počeli. :) Biće to dobro, imamo fine planove, a svakako preporučujem da prelistate portal, ima dosta kvalitetnih analiza, zanimljivih stvari, mečeva, anegdota. ;)

Podloga u Londonu je generalno takva - nedefinisana. Ja bih to prije nazvao 'mrtvim' nego visokim odskokom, mada i ugao kamere igra svoju ulogu u svemu tome. Inače, takva je da ti se nekad čini da je brže, nekad sporije, prošle godine je bila usporena u odnosu na godine prije toga. Očekivao sam da tako bude i sada, prvenstveno zbog Rafe Nadala. On mora do kraja karijere uzeti ovaj turnir !!

Nisam danas gledao Stana pa zato i pitam. Pregledaću Delpa pa ću vidjeti.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 nov 2013, 20:27

@formance

Nisi nista propustio sto nisi pogledao, mec nije bio nesto. :mrgreen:
Ukljucio sam se u raspravu, ja sam onaj prvi sto je pisao pslije admina :mrgreen:

Tesko da Gasquet moze ista ovdje, nema on kvalitet da pobjedi ove igrace. Steta je sto nema Tsonge, to bi bilo puno zanimljivije. Sutra nas ocekuju pravi mecevi :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2013, 20:31

Virtu4l je napisao/la:Šta očekivati večeras?
Pomest će ga Delpo, samo da ne bude preumoran ili ga ne zadesi kakva povreda. Jednostavno, Delpo je uvijek igrao dobro u Londonu, ne vidim zašto i sada ne bi demolirao Gasqueta.
formance je napisao/la:Tek smo počeli. Biće to dobro, imamo fine planove, a svakako preporučujem da prelistate portal, ima dosta kvalitetnih analiza, zanimljivih stvari, mečeva, anegdota.
Čitam ja "vas" već dugo, mislim da sam naletio na taj forum kad si ti postavio link o nekakvom "čudnom" meču Pata Casha, Lendla i McEnroea (da li je bio on ili neko drugi, sada ne znam), o ulozima, novcu itd. Uglavnom, pročitao sam veliki dio anegdota, zanimljivosti i analiza mečeva iz prošlosti, tako da ću većinom boraviti na forumu kada bude više raje. :)
formance je napisao/la:Podloga u Londonu je generalno takva - nedefinisana. Ja bih to prije nazvao 'mrtvim' nego visokim odskokom, mada i ugao kamere igra svoju ulogu u svemu tome. Inače, takva je da ti se nekad čini da je brže, nekad sporije, prošle godine je bila usporena u odnosu na godine prije toga.
I kod mene vlada takav osjećaj. Teško je procijeniti, pogotovo zbog ugla kamere i rezolucije, kvaliteta snimka...
formance je napisao/la:Očekivao sam da tako bude i sada, prvenstveno zbog Rafe Nadala. On mora do kraja karijere uzeti ovaj turnir !!
Ne mora i neće. :mrgreen: Sve dok je tu neko kao Đoković, koji ima igru za njega na ovakvoj podlozi.
formance je napisao/la:Nisam danas gledao Stana pa zato i pitam.
[youtube][/youtube]

Eto jedan isječak iz meča Berdych - Wawrinka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 21:35

Nikad se nagledati ovog jednoručnog bekenda...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 nov 2013, 21:36

Ja igro na kladari pobjedu Delpa na svim listicima a navijam za Gaskea...hahaha

haj bice mi dobro kako god zavrsi :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2013, 21:39

Fascinantno je kada neko jače udara lopticu BH-om, i to jednoručnim, a FH-om onako mlako udara i koristi ga kao "siguran udarac". Da je imao FH i bolju psihu, mogao je napraviti nešto u karijeri. Ovako još samo jedan protračeni talen(a)t.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 21:43

Jeste li primjetili razliku između publike u Parizu u ove u Londonu... pozorište. Gdje su oni silni Delpovi navijači!?
Voli te tvoje Sarajevo.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2013, 21:46

Englezi su oduvijek bili poznati po tome. Pogledaš Wimbledon i sve ti bude jasno. Oni turnire doživljavaju mnogo gospodskije i svečanije od Francuza. Kad bolje pogledaš, puno ugodnija atmosfera za igrače. Parižani stvarno znaju ići na neku stvar s onom bukom i dobacivanjima.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 nov 2013, 21:49

Ne vole Englezi Gaučose
slika
:mrgreen:
Claus je napisao/la:Fascinantno je kada neko jače udara lopticu BH-om, i to jednoručnim, a FH-om onako mlako udara i koristi ga kao "siguran udarac". Da je imao FH i bolju psihu, mogao je napraviti nešto u karijeri. Ovako još samo jedan protračeni talen(a)t.
Šta bi tek Edberg uradio da je imao FH, ne smijem ni da zamislim. 8-)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 nov 2013, 21:57

formance je napisao/la:Ne vole Englezi Gaučose
slika
:mrgreen:
Claus je napisao/la:Fascinantno je kada neko jače udara lopticu BH-om, i to jednoručnim, a FH-om onako mlako udara i koristi ga kao "siguran udarac". Da je imao FH i bolju psihu, mogao je napraviti nešto u karijeri. Ovako još samo jedan protračeni talen(a)t.
Šta bi tek Edberg uradio da je imao FH, ne smijem ni da zamislim. 8-)
Usudio bih se reći da bi uduplao broj Slamova.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 nov 2013, 22:05

On je jedan od extra kvalitetnih ATG igrača koji je svakako mogao i morao više. On i Andre.

Hvala Gasquetu što si me poslušao, agresivni riterni su ti donijeli prvi set, kamo sreće da se sjetiš igrati ih češće.

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 22:05

Ne možeš Del Potra ni s' puškom natjerati da izađe na mrežu (osim ako ga protivnik ne izazove) :lol: ali valja ove drop shotove k'o na plejstešnu :p
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 nov 2013, 22:11

Mrsko mu. :mrgreen:

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 22:43

Hehehe.

Jao Gasqueta, kako promaši onaj smeš na 15:30 u zadnjem gemu... pih, ono bi i @legenda zakucao pod prečku :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 nov 2013, 22:46

Imam osjecaj da bih jace ja udarao FH od Gaskea :lol: :lol: mislim da nema nijedan viner fh :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2013, 23:46

Andy Murray
Fun match! Delpo deserved the win... gasquet played some nice stuff... good to see some variety out there
Voli te tvoje Sarajevo.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 nov 2013, 23:50

I formance sta kazes na podlogu? :D Je li dovoljno dobra? Ima li nam pulen šaMse kakve ? :D :mrgreen:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 04 nov 2013, 23:53

Fina podloga, kako je samo Delpo umoran! Ali ipak ovu sicu lagano rijesava :D Vamoss Delpo :D
Max Allegri

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 nov 2013, 01:38

Virtu4l je napisao/la:Hehehe.

Jao Gasqueta, kako promaši onaj smeš na 15:30 u zadnjem gemu... pih, ono bi i @legenda zakucao pod prečku :mrgreen:
a tek ti ili Krčko :mrgreen:

Rafa uzima još jedan trofej koji mu nedostaje i učvršćuje se na mjestu najboljeg koji je kročio teniskim terenima 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 05 nov 2013, 09:03

samosarajvo je napisao/la:I formance sta kazes na podlogu? :D Je li dovoljno dobra? Ima li nam pulen šaMse kakve ? :D :mrgreen:
Ne znam ni ja sam, slična ko prošle godine.

Nema šanse, eno ga već se raskuko što se igra u dvorani i na HC-u, a ne na šljaci. :mrgreen: Onaj kuka na loptice u Parizu, ovaj na podlogu i uslove, razmažena derišta, samo se nešto žale, umjesto da šute, prilagođavaju se bez pogovora i igraju. Mislim da su im ATP i ITF više nego dovoljno dali da im, ako imaju obraza, nikad ništa ne bi trebali prigovoriti.

Ne smijem ni da zamislim jednog Lendla, Borga, Edberga kako se žale što se neki turnir igra na šljaci, a ne na betonu ili obrnuto.

Profesionalnitenis.com

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.