edoo3 je napisao/la:
Vjerovatno se vodi silom manjeg otpora, zamisli npr da on nije pozvao Medunjanina kolika bi se prasina digla jer nam je momak bukvalno omogucio baraz i onda ga Mesa otpise a ostavi Krunica.Krunic je mlad igrač, svoju sansu ce sigurno dobiti, i ja na ovo njegovo pozivanje gledam pozitivno, ne kao neko ponizenje kako pojedinici vide (pozvao ga pa ga otpisao) , dakle jasno mu je stavio do znanja da se ozbiljno racuna na njega i da ce svoju priliku dobiti u (po meni bliskoj ) buducnosti.
U baraz se ide sa provjerenim imenima na sigurno bez nekih velikih ekperimentisanja.Evo ja stvarno nisam ljubitelj Anela Hadzica jer smatram da taj momak nimalo ne doprinosi nasoj igri ali opet logicki gledajuci naravno da ce ostavit njega (argumenti: duze sa reprezentacijom, standardan...) nego nekog novaliju.
Nije problem Edo to sto je on mlad i moze jos cekati, problem je staviti momka na spisak i prekriziti ga , a da i ne dodje na okupljnje. Ovo nije u redu.
Ovdje mozes vidjeti i koliko je nas narod licemjeran i dvolican. Jucer je poziv Krunicu bio potez svih poteza, a danas je dobar potez sto ga je prekrizio.
Naravno sad ce opipavati javnost kako reaguje, a vec sutra ce se neki naci sa povredom da bi izgladio situaciju.
Bolje da ga nije uopste stavljao na spisak, bolje i za igraca i za nas, zna i on na cemu je , a i mi. Ovako sad momak moze komotno uraditi kao onaj momak iz U20 Srbije, selektor ga ignorisa, a on za CG. Ja necu prigovoriti ni rijeci Krunicu ako uradi istu stvar, jer nemam razloga za to.