FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E K S K L U Z I V N O ! ! !
Fudbalski Klub Sarajevo dobija generalnog sponzora za sezonu 2013/14!
Fudbalski Klub Sarajevo dobija generalnog sponzora za sezonu 2013/14!
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- Crni gavran
- Kontakt:
Slusajte Horde, danas da ste pobijedili Zrinjskog
Jel jasnoooooo

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Eh da mi igramo mozda bi i dobili, ali posto igraju ovi manekeni i placipicke onda sumnjam u pobjedu....Crni gavran je napisao/la:Slusajte Horde, danas da ste pobijedili ZrinjskogJel jasnoooooo
![]()
- Crni gavran
- Kontakt:
Koliku ocekujete posjetu - realno?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
eee moj gavrane iz tvojih usta u Božije uši što mbi se reklo ali teško če bti brateCrni gavran je napisao/la:Slusajte Horde, danas da ste pobijedili ZrinjskogJel jasnoooooo
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
700-800 bolesnika, nadam se da ce na Krka i Bosnalijek biti sponzori pa da nam kakve tablete za smirenje dijele uz ulaznicu.....Crni gavran je napisao/la:Koliku ocekujete posjetu - realno?
2000Crni gavran je napisao/la:Koliku ocekujete posjetu - realno?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- Crni gavran
- Kontakt:
Ma dajte ljudi, pa ko ce ostati od ovih manijaka na forumu

ja znam da ču biti pa makar nas bilo deset ukupno a ne vjerujem u veliku posjetu jer i Tv arena prenosi a i ovo sve što se dešava če uticati.Crni gavran je napisao/la:Koliku ocekujete posjetu - realno?
Sarajevo ljubavi moja!
Sta je sa Komazecom? Jel` moze igrati danas?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
white@ ma agram je sa članskom besplatan pregled srca i šečera i kud češ boljeMrWhite je napisao/la:700-800 bolesnika, nadam se da ce na Krka i Bosnalijek biti sponzori pa da nam kakve tablete za smirenje dijele uz ulaznicu.....Crni gavran je napisao/la:Koliku ocekujete posjetu - realno?
Sarajevo ljubavi moja!
Posjeta..hmm..max do 2500. Da su izbacili šipce garantujem do 8-9 milja. Ovako..ispali, Ramaza, tv prenos..do 2500 bolesnika bordo boje. Ne uzmu li ovo večeras mogu se svi kolektivno spaliti a na sljedečoj domačoj mogu očekivati 200 ljudi..ili čak NIKOGA
Doci ce oni koji godinama dolaze na AFH, sve iste face se vrte, ovi sto poslije jednog poraza prestanu da prate klub ne trebaju ni da dolaze. Neka sacekaju evropu i derbi pa neka opet dodju. Prijatno!
- Crni gavran
- Kontakt:
Svaka cast burazeru isti si kao i ja. Celik da ispadne u 17.ligu, ja bih bio sam na tribinama ali bi biosekac je napisao/la:ja znam da ču biti pa makar nas bilo deset ukupno a ne vjerujem u veliku posjetu jer i Tv arena prenosi a i ovo sve što se dešava če uticati.Crni gavran je napisao/la:Koliku ocekujete posjetu - realno?
HVALA TEBRA A BLAGO I PSIHIJATRIMA ETO IM POSLA DOK JE OVAKVIH KAO TI I JACrni gavran je napisao/la:Svaka cast burazeru isti si kao i ja. Celik da ispadne u 17.ligu, ja bih bio sam na tribinama ali bi biosekac je napisao/la:ja znam da ču biti pa makar nas bilo deset ukupno a ne vjerujem u veliku posjetu jer i Tv arena prenosi a i ovo sve što se dešava če uticati.Crni gavran je napisao/la:Koliku ocekujete posjetu - realno?. Blago Celiku i Sarajevu da ima mene i tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Hvala Bogu da sjedem na svoje mjesto na istoku,da se rasirim da ne moram gledati razne debile sa dresovima rome,fenera,barcelone.Ljude koji se slikaju svako 5 minuta.
Raskomititi se ko covjek,kospe i ganola se nervirati.
1946
Valjda je doslo vrijeme da odgledamo i mi utakmicu bez nerviranja.Head je napisao/la:Hvala Bogu da sjedem na svoje mjesto na istoku,da se rasirim da ne moram gledati razne debile sa dresovima rome,fenera,barcelone.Ljude koji se slikaju svako 5 minuta.
Danas će biti neočekivano velika posjeta oko 2-3 hiljade jer svi očekuju da se nešto desi. Zna li neko šta je sa Suljićem? Vidim na FB (njegov profil) piše bivši igrač Sarajeva.
JOJ HEAD JE KRALJ MAJKE MI BRAVO BRATE HEHEHEHE KAD IZVADE ONE TABLET ISTO PORTABL Tv HAHAHAHA JA OPLAKO
Sarajevo ljubavi moja!
NIGDJE NISAM VIDIO SAD SAM MU BIO NA PROFILU DA TO PIŠE MOŽDA DA IMA DRUGI NEKI LAŽNI PROFIL NE ZNAM SAD VJERUJ MI NIŠTA NE PIŠESemper je napisao/la:Danas će biti neočekivano velika posjeta oko 2-3 hiljade jer svi očekuju da se nešto desi. Zna li neko šta je sa Suljićem? Vidim na FB (njegov profil) piše bivši igrač Sarajeva.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.