FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zasto govorite da se raspadamo, ako vam se nesvidja nemojte navijai za ovaj kraljevski klub ! Mi u 2. pretkolu evropske lige a vi govorite da se raspadamo i vrijedjate Amara osima a on nas je izvukao iz krize u kojoj smo bili prije njegovog dolaska! Zato nemojte pisati gluposti! 

TM87
Oj covjeka,jarane zafrkancija gdje ce pozeliti da ode Amar a da se vrati Hotic i njemu sl. ccctm-ovac iz mase je napisao/la:Zasto govorite da se raspadamo, ako vam se nesvidja nemojte navijai za ovaj kraljevski klub ! Mi u 2. pretkolu evropske lige a vi govorite da se raspadamo i vrijedjate Amara osima a on nas je izvukao iz krize u kojoj smo bili prije njegovog dolaska! Zato nemojte pisati gluposti!

Željezničar za život cijeli.
- KB-TM87
- Kontakt:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Zasto govorite da se raspadamo, ako vam se nesvidja nemojte navijai za ovaj kraljevski klub ! Mi u 2. pretkolu evropske lige a vi govorite da se raspadamo i vrijedjate Amara osima a on nas je izvukao iz krize u kojoj smo bili prije njegovog dolaska! Zato nemojte pisati gluposti!

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
otpravnik_vozova je napisao/la:irridu je napisao/la:SVI STO PLJUJU ZEBU NEK POGLEDAJU JOS JEDNOM DERBI SA KOSEVA![]()
Svi koji ne pljuju ZZ nek pogledaju ostalih 29 tekmi u kojima je igrao! Pardon hodao...lagano...
i sa hodanjem je bio glavni kreator igre i jedan od najboljih igraca ,naravno da je imao losih partije posebno na par gostovanja al haj ti igraj fudbal lijep za oko protiv mesara iz travnika,trebinja...

za igraca koji je nas najbolji strijelac,kreator igre i najbolji aistent rec da je najgori...
brate pogledaj lazinu statistiku pa nesto pricaj

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- Bata_Barata
- Kontakt:
nemojtee gaaa... pocece mu se razvijati mozdane vijuge uskoro, treba se strpiti 

Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Bata_Barata je napisao/la:nemojtee gaaa... pocece mu se razvijati mozdane vijuge uskoro, treba se strpiti

Željezničar za život cijeli.
- KB-TM87
- Kontakt:
Kome se ne sviđa Željo nek ne prati, imate Barcu na TV pa svršavajte.
Željezničar - kult glavnog grada
- spielführer_21
- Kontakt:
Čitam tvoje stare postove i večerašnje, k'o da si doživio katarzu ili nešto što je obnuto od katarzeotpravnik_vozova je napisao/la:TM87visnjik je napisao/la:Ja ne kontam ove nezadovoljne..zadnje dvije sezone uzeli smo titulu i kup,sta vam fali?da uzmemo Ligu prvaka,jel?pa opet bi se naso neki pametni forumas i rekao ,eebes ligu prvaka malo je to nama
Ja ne kontam vas nikako???
Hocu da operu stolice na tribinama da mogu ko covjek bar na poluvremenu sjesti!
Hocu da kupim kartu i na djecijem ulazu a ne da prodjem kilometar po istu. Hocu da otvore i normalan ulaz na Jug na koji se citav vijek ulazilo! Da pokazu bar malo postovanja prema svima nama a ne da nas tretiraju ko ovce!
Hocu borbu i prolivanje znoja na terenu od prve do zadnje minute a ne da se vuku ko mrtvaci!
Eto to hocu, necu ni titulu ni kup!

No, s ovim postom se slažem. Uprava mora pokazati da joj je stalo do navijača, jer su Željo i navijači jedno. Što se tiče igračkog kadra i igre, tu sam zadovoljan kako god da je. Kad bolje razmislim teško da mi možemo bilo kakav veći pomak napraviti što se tiče igrača kad ostali segmenti kluba (prije svih omladinski pogon) kaskaju.. A da mi nekog kupujemo ili potpisujemo zvučna imena, jok! Još nije zrelo vrijeme za to..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- spielführer_21
- Kontakt:
Samir Bekrić ja igrao i lijepo i borbeno.. Najveća i jedina razlika između šampionske ekipe i ove je Samir Bekrić, igrač koji je bio za dva koplja ispred cijele PL.. Zeba je majstor ali je strašno lijen, da radi koliko treba davno bi završio u ligama petice, ali je prelijen i to je i Amar rekao..irridu je napisao/la:otpravnik_vozova je napisao/la: i sa hodanjem je bio glavni kreator igre i jedan od najboljih igraca ,naravno da je imao losih partije posebno na par gostovanja al haj ti igraj fudbal lijep za oko protiv mesara iz travnika,trebinja...![]()
Kad do sada nije proradio na tome, ne vjerujem ni da će ove godine.. A to će nam biti najveći problem, on može dobro igrati kad u vezi imamo 4 dobra trkača koji rade za njega, ali mi imamo 2-3 uvrh glave i zbog Zebe izgleda kao da imamo igrača manje u jačim utakmicama..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
-
- Kontakt:
imal tih pojacanjaspielführer_21 je napisao/la:Samir Bekrić ja igrao i lijepo i borbeno.. Najveća i jedina razlika između šampionske ekipe i ove je Samir Bekrić, igrač koji je bio za dva koplja ispred cijele PL.. Zeba je majstor ali je strašno lijen, da radi koliko treba davno bi završio u ligama petice, ali je prelijen i to je i Amar rekao..irridu je napisao/la:otpravnik_vozova je napisao/la: i sa hodanjem je bio glavni kreator igre i jedan od najboljih igraca ,naravno da je imao losih partije posebno na par gostovanja al haj ti igraj fudbal lijep za oko protiv mesara iz travnika,trebinja...![]()
Kad do sada nije proradio na tome, ne vjerujem ni da će ove godine.. A to će nam biti najveći problem, on može dobro igrati kad u vezi imamo 4 dobra trkača koji rade za njega, ali mi imamo 2-3 uvrh glave i zbog Zebe izgleda kao da imamo igrača manje u jačim utakmicama..
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Avaz:
Buduci da je na nekim pozicijama deficitaran, trener Amar Osim najavio je da ce do prve ovosezonske utakmice angazirati jos nekoliko provjerenih igraca.
Buduci da je na nekim pozicijama deficitaran, trener Amar Osim najavio je da ce do prve ovosezonske utakmice angazirati jos nekoliko provjerenih igraca.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
Ja sam jos jedan novi 
Evo samo da Vas pozdravim i da nam svima zazelim srecu u utakmicama sa Sheriffom.

Evo samo da Vas pozdravim i da nam svima zazelim srecu u utakmicama sa Sheriffom.
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!
Ma sta do pocetka sezone,hocemo odma provjerene igrace i to keshom placene .
Hocemo golmana extra nek je bar upola kao Hadzidzulbic,necemo neke klince na kojim mozemo kesh uzeti,hocemo tridesetpetogodisnjake.
Boli nas qurac hoce li igraci imati za sijalica i virsli,hocemo transfere,koga-cega...ne znam,ne zanima nas.
Ne zanima nas sto pojedini uposlenici kluba nemaju zdravstveno,pa kada dodje do nekog nesrtenog slucaja nema se para za platiti.To nas ne zanima.
Hocemo ciste stolice,hocemo kurave na poluvremenu...nema veze na gostovanjim sto smo na skelama i livadama,ovdje hocu All inclusiv uslugu..da mozemo fino nasim igracima yebavati zive i mrtve kad sjedimo i grickamo kospe.
Hocemo sve ovo pobrojano gospodine Žujo i gospodine Amare,nema veze sto nema niko drugi bolji da radi na vasem mjestu,mi to znamo..ali hocemo jer smo drkadzije,i stalno ga vozamo čas lijevom,čas desnom,zena neda koke,nema veze yebat cu zato majku Lazi,on je za sve kriv.
Hocemo sve ovo u kartkom roku,i nema veze sto i dan danas ulazimo dzabalice i na godisnje iz 99. godine....nema veze sto ne damo ni marku za Želju sve ovo hocemo.
Hocemo golmana extra nek je bar upola kao Hadzidzulbic,necemo neke klince na kojim mozemo kesh uzeti,hocemo tridesetpetogodisnjake.
Boli nas qurac hoce li igraci imati za sijalica i virsli,hocemo transfere,koga-cega...ne znam,ne zanima nas.
Ne zanima nas sto pojedini uposlenici kluba nemaju zdravstveno,pa kada dodje do nekog nesrtenog slucaja nema se para za platiti.To nas ne zanima.
Hocemo ciste stolice,hocemo kurave na poluvremenu...nema veze na gostovanjim sto smo na skelama i livadama,ovdje hocu All inclusiv uslugu..da mozemo fino nasim igracima yebavati zive i mrtve kad sjedimo i grickamo kospe.
Hocemo sve ovo pobrojano gospodine Žujo i gospodine Amare,nema veze sto nema niko drugi bolji da radi na vasem mjestu,mi to znamo..ali hocemo jer smo drkadzije,i stalno ga vozamo čas lijevom,čas desnom,zena neda koke,nema veze yebat cu zato majku Lazi,on je za sve kriv.
Hocemo sve ovo u kartkom roku,i nema veze sto i dan danas ulazimo dzabalice i na godisnje iz 99. godine....nema veze sto ne damo ni marku za Želju sve ovo hocemo.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Daj ba saberi se, jel to problem ocistiti stadion i pocupati travu? Sta se furate vise da je sve OK kad nije, i kad neko da kritiku da se banalna stvar uradi dodje 10 isfrustriranih likova i napadaju sve zivo jer je svaka kritika tjeranje Amara.Gazi je napisao/la:Ma sta do pocetka sezone,hocemo odma provjerene igrace i to keshom placene .
Evo ja sam jucer pricao o banalnoj stvari ciscenja stadiona i cupanja trave sa juga i istoka, e sada mi ti i tvoji pajdasi objasnite kakve veze ima Amar sa tim?
Jel treba pustiti dzungla da naraste na stadionu i jel ti svoju kucu raspremas uopste?
Grbavica je Zeljina kuca i uprava Zelje, dakle UPRAVA NE AMAR OSIM, treba se organizovati da uradi 2 stvari na stadionu pa nije tudji u p.m.
Kakav All inclusive, Grbavica i svaki stadion ovdje je daleko od toga, ali moze ti ponuditi minimum uslova da gledas tekmu, ali djaba kada neko nije naviko kod sebe raditi sto bi u Zelji.
Ne daj Boze uraditi sta na stadionu sto ne podrazumijeva velika ulaganja, sta su trebali momci nakon zapaljene prostorije udruzenja, napraviti javnu pisaonu da ne mozes proci pored nje i pustiti da propada.
Nije sve crno i bijelo kako vi nastojite predstaviti.
Cuva Bog Zelju svog!
- SarajlijaTM
Ko da je ovdje ironija stran pojammirzza je napisao/la:Daj ba saberi se, jel to problem ocistiti stadion i pocupati travu? Sta se furate vise da je sve OK kad nije, i kad neko da kritiku da se banalna stvar uradi dodje 10 isfrustriranih likova i napadaju sve zivo jer je svaka kritika tjeranje Amara.Gazi je napisao/la:Ma sta do pocetka sezone,hocemo odma provjerene igrace i to keshom placene .
Evo ja sam jucer pricao o banalnoj stvari ciscenja stadiona i cupanja trave sa juga i istoka, e sada mi ti i tvoji pajdasi objasnite kakve veze ima Amar sa tim?
Jel treba pustiti dzungla da naraste na stadionu i jel ti svoju kucu raspremas uopste?
Grbavica je Zeljina kuca i uprava Zelje, dakle UPRAVA NE AMAR OSIM, treba se organizovati da uradi 2 stvari na stadionu pa nije tudji u p.m.
Kakav All inclusive, Grbavica i svaki stadion ovdje je daleko od toga, ali moze ti ponuditi minimum uslova da gledas tekmu, ali djaba kada neko nije naviko kod sebe raditi sto bi u Zelji.
Ne daj Boze uraditi sta na stadionu sto ne podrazumijeva velika ulaganja, sta su trebali momci nakon zapaljene prostorije udruzenja, napraviti javnu pisaonu da ne mozes proci pored nje i pustiti da propada.
Nije sve crno i bijelo kako vi nastojite predstaviti.

p.s.-da se nadovezem,mogla bi uprava sta kospa i od sebe podjeliti i dovesti igraca maxuz da mase raji
Ne.Sve je crno kako vi nastojite prikazati!
Najavljen je dolazak na pripreme u Sloveniji argentinca koji bi trebao zatvorti lijevu stranu kao i da se ceka dolazak Smajica koji je dogovorio sa menadžmentom uslove prelaska u f.k Zeljeznicar medjutim jos uvijek nije dobio ciste papire iz Lokerena..!!
Ne talasa momak.To je info iz Oslobodjenja!
Ja samo prenosim sta sam procitao u dnevnoj stampi koju sam uredno platio 1 KM,a postujuci pravila ovog foruma nisam naveo naziv navedenog dnevnog lista....samo cu ti reci da se malo bolje informises ili pak procitas nesto, ipak si ti jedan od administratora ovog foruma..!!!aleksandar_veliki je napisao/la:Samo cu ti reci da talasas i da siris dezinformacije.legenda79 je napisao/la:Najavljen je dolazak na pripreme u Sloveniji argentinca koji bi trebao zatvorti lijevu stranu kao i da se ceka dolazak Smajica koji je dogovorio sa menadžmentom uslove prelaska u f.k Zeljeznicar medjutim jos uvijek nije dobio ciste papire iz Lokerena..!!
Ako lazu oni lazem i ja i nigdje nisam naveo da je informacija 100% provjerena niti da je tacna ili bilo kakva drugacija..!!
Oslobodjenje je prvio javio da dolazi Selimovic u Zelju ,znaci imaju dobre izvore u klubu..ovo sa argentinca je sjajna vijest,naravno pod uslovom za potpise ugovor! Smajic bi za nas prestavljao veliko,najvece pojacanje,s njima bi uz Pitare bili glavni konkurenti za titulu! ah da,treba nam i golman..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.