Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Moze se ugasiti zbog: virusa, u slucaju da je vadjen hdd i lose skopcan, lose prikopcani jumperi, pregrijavanje (graficke, jezgra pa i hd), (ne)updejtovanje drivera, erori memorije, zbog napojne, itd itd...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Najbolje da sacekamo momka da nam da vise informacija, ovako mozemo do sutra nagadjati.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma samo neka skine CPUID HW Monitor, neka postira temperature dok je npr. na fb i youtubu i da iskljucimo mogucnost pregrijavanja. Onda zavisi koja je marka kompa/laptopa. Inace laptopi su konfigurisani da u normalnom radu podnose temperatura od 60-70 stepni (HP), sto je vec za desktop racunare mnogo.. Idealna temperatura jednog hp desktop racunara pri nekom normalnom opterecenju od 45-57 stepeni...
-
aydin_galatasaray
- Kontakt:
Gasio se vise puta,cim se zagrije ugasi se,ali upali se svaki put opet
ti pošto si vjernik, ti njemu prouči da dođe sebi
inače, meni se to dešavalo zbog HDD-a..."iskočio iz ležišta", valjda se nešto "otanjilo" pa čim ga trzneš ili se pregrije, samo se ugasi...popravio to, onda me zezao RAM...nije valjao onaj utor/slot..trzneš laptop i odma se ugasi
a onda sam promjenio laptop
inače, meni se to dešavalo zbog HDD-a..."iskočio iz ležišta", valjda se nešto "otanjilo" pa čim ga trzneš ili se pregrije, samo se ugasi...popravio to, onda me zezao RAM...nije valjao onaj utor/slot..trzneš laptop i odma se ugasi
a onda sam promjenio laptop
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
-
aydin_galatasaray
- Kontakt:
Pa...problem je zesci i zesci(cesce se gasi) ,tako da ni meni ne gine novi laptop 
Drugari, trebao bi mi M. Office bilo koji od 2007 pa noviji a nigdje ne mogu da nađem da skinem za svoj laptop, ili traži nekakve kodove i slična sranja. 
Win 7 mi je, 64 bit, SP1...
Imal' igdje kakav torrent da to fino skinem?
imas PPnele-BHF je napisao/la:Drugari, trebao bi mi M. Office bilo koji od 2007 pa noviji a nigdje ne mogu da nađem da skinem za svoj laptop, ili traži nekakve kodove i slična sranja.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- plavipatriota
- Kontakt:
nije oko kompjutera, ali mislim da će mi forumaši koji su ovdje aktivni moći pomoći:
Imam analogni signal za tv u jednoj sobi, u drugoj digitalni.. ovaj digitalni kasni 3-4 sekunde.. može li se kako izjednačiti, il da kasni oboje, il da namjestim pravovremeno
Imam analogni signal za tv u jednoj sobi, u drugoj digitalni.. ovaj digitalni kasni 3-4 sekunde.. može li se kako izjednačiti, il da kasni oboje, il da namjestim pravovremeno
Ovo je pitanje koje je moglo možda ići i na temu o mobitelima, no pitaću ovdje jer se ipak radi preko kompjutera
Je li sigurno skidati ove .exe fileove sa Softonica? Trebam skinuti Viber za Symbian, međutim, Softonic je glavni na Googleu za to i kad sam krenuo da skinem, pojavi se skidanje Softonic Downloadera kojeg sam izbrisao, dakle, da li je taj Softonic malware ili je regularan?
Je li sigurno skidati ove .exe fileove sa Softonica? Trebam skinuti Viber za Symbian, međutim, Softonic je glavni na Googleu za to i kad sam krenuo da skinem, pojavi se skidanje Softonic Downloadera kojeg sam izbrisao, dakle, da li je taj Softonic malware ili je regularan?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
tu bi pomog'o delay..al' ne znam kako ga naštimatiplavipatriota je napisao/la:nije oko kompjutera, ali mislim da će mi forumaši koji su ovdje aktivni moći pomoći:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Nema tu malware-a. Skinut ces taj fajl preko koga ces skinuti viber. Nista strasno.anonimni je napisao/la:Ovo je pitanje koje je moglo možda ići i na temu o mobitelima, no pitaću ovdje jer se ipak radi preko kompjutera![]()
Na kraju ako hoces, izbrises taj softonicov fajl i miran si.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako da dodam dodatne skunde na mp3 file? Trebam prije početka pjesme dodati 3-4 sekunde, da ne počne odmah. Tačnije u pitanju je ezan, dok krene odbrojavanje odmah zauči i nemaš vremena da promjeniš na drugi, sad trebam prije toga dodati nekoliko sekundi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Vidi moze li ti ovo pomoci..
http://www.mp3-editor.net/tutorial08_ho ... _file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mp3-editor.net/tutorial08_ho ... _file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
od kako mi je dosao racunar s popravke imam problem sa dvd rom-om.
kad ubacim cd/dvd samo mi se okrece unutra a na my computer nema nista. a ne izbacuje ni onaj run menu
http://pokit.org/get/?7f9a18c27424a007b ... 5f1733.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala
kad ubacim cd/dvd samo mi se okrece unutra a na my computer nema nista. a ne izbacuje ni onaj run menu
http://pokit.org/get/?7f9a18c27424a007b ... 5f1733.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Kad otvorim bilo koju stranicu avast reagira i prikaziva ovo? Kako da popravim ?

-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Izbriši ga brateAga je napisao/la:Kad otvorim bilo koju stranicu avast reagira i prikaziva ovo? Kako da popravim ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
jasko_juve
- Kontakt:
Nije spojen unutra dobro. Otvori i vidi..Spojen je samo na napon pa ga zato mozes otvorit i stavit CD. Nije spojen veliki kabal: http://static.kupindoslike.com/-Ata-kab ... 509673.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;caseres je napisao/la:od kako mi je dosao racunar s popravke imam problem sa dvd rom-om.
hvala
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
buraza mi zanima koliko bi para trebao izdvojiti za neki kvalitetan laptop koji bi onako bez ikakvih problema mogao pokretati igrice wow i lol, cini mi se da je rekao takve skracenice ali nisam siguran jer to fakat ne pratim
eto pomagajte ako neko zna, gdje, kakav to laptop treba biti sto se tice specifikacija, cijena itd 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.