RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Neka , neka ...bojkot ipak izgleda ima smisla ...
Eto Pika sada ima sve u svojim rukama !!!!!
ova rezultat je super , nek se raspane ovakav Pikin Velez !!!!!
Cemalovicu Cemalovicu mrzit ce ti i unuke i praunuke u Mostaru ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
pa imali ikakav nacin da ga otjerate izbori?kimbo je napisao/la:Neka , neka ...bojkot ipak izgleda ima smisla ...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Jednostavno previse interesa koji se poklapaju protiv Veleza !!!!! Sprega kriminala i politike u kojoj prednjaci jedna stranka koja je davno prodala Mostar.nick je napisao/la:pa imali ikakav nacin da ga otjerate izbori?kimbo je napisao/la:Neka , neka ...bojkot ipak izgleda ima smisla ...
Ili da netko odrobija 15-20 godina za bilmeza ili bojkot !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Megamon
- Kontakt:
Jest da ce to mnogo osporiti al sta mislite dali bi se mi ikada rijesili onih gov.ana u upravi da nismo napravili onaj belaj na Kosevu protiv listice?kimbo je napisao/la:Jednostavno previse interesa koji se poklapaju protiv Veleza !!!!! Sprega kriminala i politike u kojoj prednjaci jedna stranka koja je davno prodala Mostar.nick je napisao/la:pa imali ikakav nacin da ga otjerate izbori?kimbo je napisao/la:Neka , neka ...bojkot ipak izgleda ima smisla ...
Ili da netko odrobija 15-20 godina za bilmeza ili bojkot !
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
@Megamon
Vama svaka cast za ono !!!!
Al je bojkot jedin nacin koji moze trenutno funkcionisati u Mostaru vjeruj mi. Sve ostalo je na nivou science fiction. Prekoplikovano za objasnjavati po forumu.
Bojkot pali ali samo ovako moras gledati ove cifre tipa Travnik 5 -1 i to
.
I onda doci neki pizza face deckici da se nasladjuju a pojma nemaju o zivotu.
Uglavnom ovo danas super na dugi rok ...
[youtube][/youtube]
Vama svaka cast za ono !!!!
Al je bojkot jedin nacin koji moze trenutno funkcionisati u Mostaru vjeruj mi. Sve ostalo je na nivou science fiction. Prekoplikovano za objasnjavati po forumu.
Bojkot pali ali samo ovako moras gledati ove cifre tipa Travnik 5 -1 i to

I onda doci neki pizza face deckici da se nasladjuju a pojma nemaju o zivotu.
Uglavnom ovo danas super na dugi rok ...
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Kako ti to znaš, evo ja sam iz Sarajeva pa ne znam?Vita_Novalis je napisao/la:Danas je po prvi put za omladinski pogon Veleza zaigrao momak po imenu Danijal Brkovic. Igrali su protiv Sarajeva. Sarajevo ih je proslu utakmicu dobilo 6-0. Ovaj put je u Sarajevu drugacije bilo, upravo zahvaljujuci ovom mladom momku. U svojoj prvoj utakmici je dao 3 gola, napravljen je penal nad njim koji je drugi igrac pucao i pogodio te je namjestio jos jedan. Velez je slavio u Sarajevu sa 6-3.
Ovaj igrac treba da od januara napokon rijesi probleme u napadu koje Velez ima.
Pa valjda moras biti iz Mostara da bi to znao

Otidji i pitaj Sarajevo pa vidi sta ce ti reci o tom igracu. Bolje bi im bilo da ga odmah dovedu u Sarajevo. Sam ih je pobijedio!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Treba da podrzite RA u zahtjevu za smjenama u klubu,inace cete doci u opasnu zonu,ako se nastavi ovako.
Ma sthela kladionicarska, sta vam je
Prodjoh Bosnom kroz gradove, ali najbolje meso se jede u crvenom Vakufu
Ko da sam u kuci....
Pa onda dodjem na Pirotu i gledam antitalent show.....
Toliko potrosenih godina treniranja, ocita greska ljudi koji su pogresno izabrali svoje zivotno zanimanje - fudbal....
Veze oni s mozgom nemaju a ne sa loptom....Necu ni da Travnik puno hvalim, iako smo popusili peticu, veze ni oni nemaju, vec godinama ista igra preskakanja i odbijanja takozvani fliper.....Svaka odbijena lopta dodje u njihove noge, jer Kajtu, Skaljica, Zaima, ocito te lopte i ne zanimaju....Osim Mrkve, iako su mi svi dragi i sve ih licno volim, sve ovo treba rastjerati i zahvaliti im se podhitno....Nezadovoljni jesu, ali i veze nemaju....Mozda da je Mrkva zabio u pocetku, stvari bi se mogle i drukcije zavrsiti ali, antitalent show i gotovo.... Umjesto plata koje bi htjeli, zamolio bi Safu i ostale vlastodrzce, da im umjesto toga, bas kao i bojkotasima, opet posalje Hanku Paldum da im pjeva........
Ali naravno, to nista nije poremetilo fina, lagana, slana, nadasve lijepo ispecena, rebarca u Vakufu
I zato, opet jedno veliko hvala MOM shefu, sto mi je bar to omogucio....Bolje i to, nego da mi Hanka Paldum pjeva
I to na mojoj Musali, o njenom Sarajevu
Pa vi gledajte koga treba bojkotovati....Nego, trkom idi plati struju, vodu, telefon, mobitel, kupi cigare, popi sarajevsku a mozes i CocaColu, jer moraju se podijeliti plate Zelji i Sarajevu......Velez ko hebe, svakako Pika sve pokrade 

Prodjoh Bosnom kroz gradove, ali najbolje meso se jede u crvenom Vakufu

Pa onda dodjem na Pirotu i gledam antitalent show.....
Toliko potrosenih godina treniranja, ocita greska ljudi koji su pogresno izabrali svoje zivotno zanimanje - fudbal....
Veze oni s mozgom nemaju a ne sa loptom....Necu ni da Travnik puno hvalim, iako smo popusili peticu, veze ni oni nemaju, vec godinama ista igra preskakanja i odbijanja takozvani fliper.....Svaka odbijena lopta dodje u njihove noge, jer Kajtu, Skaljica, Zaima, ocito te lopte i ne zanimaju....Osim Mrkve, iako su mi svi dragi i sve ih licno volim, sve ovo treba rastjerati i zahvaliti im se podhitno....Nezadovoljni jesu, ali i veze nemaju....Mozda da je Mrkva zabio u pocetku, stvari bi se mogle i drukcije zavrsiti ali, antitalent show i gotovo.... Umjesto plata koje bi htjeli, zamolio bi Safu i ostale vlastodrzce, da im umjesto toga, bas kao i bojkotasima, opet posalje Hanku Paldum da im pjeva........
Ali naravno, to nista nije poremetilo fina, lagana, slana, nadasve lijepo ispecena, rebarca u Vakufu

I zato, opet jedno veliko hvala MOM shefu, sto mi je bar to omogucio....Bolje i to, nego da mi Hanka Paldum pjeva

Evo raja želim da se uključim u raspravi o Veležu. Ovog vikenda je odlučujuća utakmica za naše rođene. Ako ne uspiju u svojoj nakani da pobijede, onda stručni štab na čelu sa Hotićem, koji ne zna u šta se upustio i ova garnitura fudbalera (u stvarnosti manekena i brukatora Veleža), treba pod ruku da napuste i Velež i Mostar. Bolje šansu dati mlađima, nek se bore za boje kluba: Kajan, Zolj, Demić, Zvonić i dr........
A što se tiče promjena u klubu za to je zadnja šansa na ovim izborima u oktobru, pa birajte prave ljude moji mostarci, i gledajte dalje od nosa...
A što se tiče promjena u klubu za to je zadnja šansa na ovim izborima u oktobru, pa birajte prave ljude moji mostarci, i gledajte dalje od nosa...
Ma to je brate boljka ovog grada...Koga god izglasamo, vrlo brzo ce napustiti grad i pravac Cengic vila ili Kosevo, i zaboli ga neka stvar i za Velez i za Mostar......I ovi sto ostanu u Mostaru, ista situacija sa njima....Jedan Borac BL mjesecno, MJESECNO!!, prima vise od grada, nego i Velez i Zrinjski zajedno GODISNJE......Zrinjski ima prednost jer ima podrsku lokalne vlasti tj; onih od kojih i treba da ima....Velez to nema, jer oni koji treba da ga guraju, guraju nam Hanku Paldum da nam pjeva na Musali i nose pare gdje im ovi gore kazu....Samo sam naveo primjer...
A za klub su potrebne PARE....i samo pare i nista vise..nikakva ljubav, navijanje, navijacke grupe, tradicija, ovo, ono....Samo pare i organizacija...I za mljadje uzraste ti moras obezbjediti pare....Prvo teren, pa kvalitetne trenere i sve ostale pratece sadrzaje......
Da ti ne duljim, potpuno sam se slagao sa bojkotom na pocetku, ali onim bojkotom koji je RA objavio....A radilo se o ovim stvarima...Nazalost, par likova je taj bojkot okrenulo samo na AntiPika bojkot i uopste me ta njasra vise ne zanimaju....
Nemam vremena za te male stvari, jer da se rijese ove velike, ova uprava bi bila za dvije sekunde skinuta, naravno, da se ima volje i da postoji bolja, onih koji su ovu upravu i doveli i koji ih imaju i sad u malom djepu...
Puno mocniji ljudi od ovih koje neki ovde napravise Supermenima i Himenima......
Nek se vrate oni ljudi koji su ga gurali tamo nekad prije 2000 godine, ubaci dva tri trenera, ubaci bar dvoje PRAVIH sportskih radnika i rijesan ovaj "fakultetski" problem....A traziti rjesenje na mostarskim ulicama, gdje svaki deseti covjek ima za kafe, i to za jedne, je besmisleno....Samo treba traziti svoje druze, samo svoje...
Nazalost, kao sto ti kazes, izglasaj na izborima, NEMA brate nijednog covjeka na listama, kojem je Mostar, a pogotovo Velez, na prvom mjestu....nazalost...
Zato sam vidio nekakav spas, nekakvu revoluciju ili tako nesto, u pocetku, ali nazalost, njihov bojkot se suzio na malo, odnosno premalo...jbg...Da smo nekakvi, sve smo ove stranacke svecanosti, trebali rastjerati sa ulica, ali nismo....I sad cemo opet imati, ono sto i zasluzujemo...duplo nista....
Puno pozdrava za Brezu iz Juznog Sarajeva, pardon, Mostara......zivio....
A za klub su potrebne PARE....i samo pare i nista vise..nikakva ljubav, navijanje, navijacke grupe, tradicija, ovo, ono....Samo pare i organizacija...I za mljadje uzraste ti moras obezbjediti pare....Prvo teren, pa kvalitetne trenere i sve ostale pratece sadrzaje......
Da ti ne duljim, potpuno sam se slagao sa bojkotom na pocetku, ali onim bojkotom koji je RA objavio....A radilo se o ovim stvarima...Nazalost, par likova je taj bojkot okrenulo samo na AntiPika bojkot i uopste me ta njasra vise ne zanimaju....
Nemam vremena za te male stvari, jer da se rijese ove velike, ova uprava bi bila za dvije sekunde skinuta, naravno, da se ima volje i da postoji bolja, onih koji su ovu upravu i doveli i koji ih imaju i sad u malom djepu...
Puno mocniji ljudi od ovih koje neki ovde napravise Supermenima i Himenima......
Nek se vrate oni ljudi koji su ga gurali tamo nekad prije 2000 godine, ubaci dva tri trenera, ubaci bar dvoje PRAVIH sportskih radnika i rijesan ovaj "fakultetski" problem....A traziti rjesenje na mostarskim ulicama, gdje svaki deseti covjek ima za kafe, i to za jedne, je besmisleno....Samo treba traziti svoje druze, samo svoje...
Nazalost, kao sto ti kazes, izglasaj na izborima, NEMA brate nijednog covjeka na listama, kojem je Mostar, a pogotovo Velez, na prvom mjestu....nazalost...
Zato sam vidio nekakav spas, nekakvu revoluciju ili tako nesto, u pocetku, ali nazalost, njihov bojkot se suzio na malo, odnosno premalo...jbg...Da smo nekakvi, sve smo ove stranacke svecanosti, trebali rastjerati sa ulica, ali nismo....I sad cemo opet imati, ono sto i zasluzujemo...duplo nista....
Puno pozdrava za Brezu iz Juznog Sarajeva, pardon, Mostara......zivio....
ma sta te boli surla, cvaja je tebi zagarantovana za citav zivot(dok imas sefa)
kao i svim ostalim hvalospjevnicima jbg...
al haj uzivaj kad ti je bog dao zgamo ...
((
hanka???
a ne smeta ti kada sarajevom ori cudna jada od mostara gradaaa?
nedo bog nikome brate.
kao i svim ostalim hvalospjevnicima jbg...
al haj uzivaj kad ti je bog dao zgamo ...

hanka???
a ne smeta ti kada sarajevom ori cudna jada od mostara gradaaa?
nedo bog nikome brate.

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Porazom Veleza od Zelje po meni glavni konkurent za ispadanje sa Buducnosti,stim da racunam da je Drina ispala! 

-
- Kontakt:
Nema se puno šta pametovati ovdje.Velež je brend i od njega se može vrlo lahko profitirati.Potrebni su samo sposobni ljudi koji su spremni uložiti svoj novac.Takvih ljudi neće biti dok je ova vlast u gradu (moraš im biti podoban da bilo šta radiš).Kratko i jasno!
Nemislim ovde na naše bivše asove jer je ova liga za njih šprdancija (kao što i jeste), nego na neke lokalne biznismene (iz BiH).Što se tiče ljudi tipa Vahe, Duška, Barbareza, na njih netreba računati.Niko ko je uspješan neće sebi teret i bespotrebnu zajebanciju na pleća staviti.Gracić će od OlimiCa napraviti jak klub.Sad što on gleda svoj interes to je druga priča, ali uz taj svoj interes podiže klub.
Nemislim ovde na naše bivše asove jer je ova liga za njih šprdancija (kao što i jeste), nego na neke lokalne biznismene (iz BiH).Što se tiče ljudi tipa Vahe, Duška, Barbareza, na njih netreba računati.Niko ko je uspješan neće sebi teret i bespotrebnu zajebanciju na pleća staviti.Gracić će od OlimiCa napraviti jak klub.Sad što on gleda svoj interes to je druga priča, ali uz taj svoj interes podiže klub.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
@nem73
Pa bola procitaj pa napadaj....Ne smeta meni Hanka Paldum, ja volim Sarajevo iz srca, 94 smo svi isli gore da zivot damo i opet cemo ako treba, nedo bog....Ja ga volim...Ali necu od Safe da mi Hanku sprema.....Hocu da mi rijesi problem, tvoj i moj.....Duzan je....I ovi svi ostali....
A Shefa ne dam nikome
Jer cvaja je cvaja, a jaja su jaja...
Nemaj jaja, pa mi dobra i cvaja, haha....ma salim se druze.....Sve ce to doci na svoje, ali ne ide to ovako...Bezveze vrijeme trosimo...Zmija su bije po glavi, a ne po repu....Rep skratis, eto ti zmije opet, ne boj se....

A Shefa ne dam nikome

Nemaj jaja, pa mi dobra i cvaja, haha....ma salim se druze.....Sve ce to doci na svoje, ali ne ide to ovako...Bezveze vrijeme trosimo...Zmija su bije po glavi, a ne po repu....Rep skratis, eto ti zmije opet, ne boj se....
Slazem se...Da je taj Gracic dosao u Velez, svasta bi bilo....Svakako mu vise Sarajlija navija za Velez, nego za Olimpik...Ali u ovom nasem sistemu, Gracicu treba lik koji "zavrsava" stvari i izvan terena...Ulozis milione i ne mozes nikog dobit ni na domacem terenumujoisuljo je napisao/la:Nema se puno šta pametovati ovdje.Velež je brend i od njega se može vrlo lahko profitirati.Potrebni su samo sposobni ljudi koji su spremni uložiti svoj novac.Takvih ljudi neće biti dok je ova vlast u gradu (moraš im biti podoban da bilo šta radiš).Kratko i jasno!

bola prestani podrzavat ono sto se podrzavat ne moze i nije red... pa ni u zajebanciji ...
svi su oni duzni, ako nista tu si u pravu...
samo sto ja ni od safe ni od ostali novokomponovani ne zelim absolutno nista natrag,
osim da se sklone u stranu i puste kvalifikovanije ljude da se pocnu metiljati...

svi su oni duzni, ako nista tu si u pravu...
samo sto ja ni od safe ni od ostali novokomponovani ne zelim absolutno nista natrag,
osim da se sklone u stranu i puste kvalifikovanije ljude da se pocnu metiljati...
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Ja trazim natrag dio kolaca, jer to je MOJE i tvoje....Tek sa tim cu se sloziti i "pustiti" kvalifikovane ljude da udju u klub, jer tih kvalifikovanih ljudi nemamo mnogo i ne trebamo ih potrositi sa budzetom od max.cca 15milja mjesecno....Najbolji primjer ti je Edhem Bratic....Najjaci trener u BiH, sasvim sigurno....Ali i za ono sto on moze napraviti, treba lova....Da je Primorac, ne bi imao sanse......
Moramo druze probati, jer Velez je ljubav bar 10000 ljudi ovog grada....A moze biti profitabilan, samo uz tvoj stav, ali brate i moj stav....Nikako polovicno....A ovih dana imamo sansu.....Ne pisem nigdje osim na ovom forumu, ali vjeruj mi da sam ovih dana napisao milion emailova svim ovim guzonjama, skoro svim strankama, i kad ga otvore sa mojom adresom tlak im bude milion......Ne trebam ih ljubiti u zicagu da mi daju posao, nick Carina ce uvijek hljeba zaraditi sebi i svoje troje djece ali nedam obraza, mamu im gladnu hebem.....Cisto malo i iz dosade na poslu, ali eto bar na taj nacin da moja malenkost bar nesto ucini....Samo druze, trazim svoje....Zamisli da im posaljemo brdo emailova??? Brdo glasova bez kojih vise nece imati nista, nego samo pogled kroz prozor sa zatvorskim resetkama..!!!...Ali jok, mi smo samo svezali uprave i skini ih, i mislimo to je to....Ma njima je ta nasa uprava, ko tebi leptir u zraku...samo ga malo rukom i gotov je...
Moramo druze probati, jer Velez je ljubav bar 10000 ljudi ovog grada....A moze biti profitabilan, samo uz tvoj stav, ali brate i moj stav....Nikako polovicno....A ovih dana imamo sansu.....Ne pisem nigdje osim na ovom forumu, ali vjeruj mi da sam ovih dana napisao milion emailova svim ovim guzonjama, skoro svim strankama, i kad ga otvore sa mojom adresom tlak im bude milion......Ne trebam ih ljubiti u zicagu da mi daju posao, nick Carina ce uvijek hljeba zaraditi sebi i svoje troje djece ali nedam obraza, mamu im gladnu hebem.....Cisto malo i iz dosade na poslu, ali eto bar na taj nacin da moja malenkost bar nesto ucini....Samo druze, trazim svoje....Zamisli da im posaljemo brdo emailova??? Brdo glasova bez kojih vise nece imati nista, nego samo pogled kroz prozor sa zatvorskim resetkama..!!!...Ali jok, mi smo samo svezali uprave i skini ih, i mislimo to je to....Ma njima je ta nasa uprava, ko tebi leptir u zraku...samo ga malo rukom i gotov je...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Svidja mi se kako Carina razmislja. Jedino mi se ne svidja sto u svakom postu indirektno brani Piku.
da bi napravio te malo globalnije promjene, treba promjeniti ljude.
sve one koje imaju pravo glasa, jer svi opet(vecina) glasa za najgoru mogucu stranku,
koja nas godinama i godinama prodaje. a gle cuda, okolna sela se dizu i uljepsavaju!
za takve promjene je potrebno mnogo dok za izmjenu u strucnom kadru kluba i nije toliko.
malo volje i muda, te naravno sloznosti. pa ko god da dodje, bice kvalifikovaniji od trenutne ekipe!
ne zelim da moje djete gleda vaki Velež, jer Velež nije nikad bio klub jednog covjeka!
stoga BOJKOT brate!
sve one koje imaju pravo glasa, jer svi opet(vecina) glasa za najgoru mogucu stranku,
koja nas godinama i godinama prodaje. a gle cuda, okolna sela se dizu i uljepsavaju!
za takve promjene je potrebno mnogo dok za izmjenu u strucnom kadru kluba i nije toliko.
malo volje i muda, te naravno sloznosti. pa ko god da dodje, bice kvalifikovaniji od trenutne ekipe!
ne zelim da moje djete gleda vaki Velež, jer Velež nije nikad bio klub jednog covjeka!
stoga BOJKOT brate!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.