one koje bi izdvojio po mom misljenju:
Prcic-jako dobar momak,ima ono nesto
Bevab-prijatno me iznenadio,jako dobar
Arezina-jako dobro
Ovi ostali su bili ne bas jako dobri al onak dobri
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
3 Markovicceze je napisao/la:Može li neko napisati po brojevima igrače mlade repke ?
Ili da postavi zapisnik, ili nešto
Hvala unaprijed.
EDIT
Evo igrača, pa vi popunite ovo što nedostaje :
Jajalo 1, Kovačević 6, Mešanović 7, Maletić, Grahovac 10, Hajrović 13, Bevab 14, Duljević, G. Cimirot, Jevtić, Arežina 23.
U drugom dijelu su igrali: Pirić 12, Jakupović, Marković, Mario Kvesić 20, Kunić, Čajić, Graovac, Petrović, Prcić, Travančić 17, Čemalović 24.
Dupovac nema pravo.Alipasino je napisao/la:Sta je sa Hodzicem iz Zelje I Dopovcem iz Sarajeva sto oni nisu igrali.
Hodžić igra za U19.Sarajlijc@ je napisao/la:Dupovac nema pravo.Alipasino je napisao/la:Sta je sa Hodzicem iz Zelje I Dopovcem iz Sarajeva sto oni nisu igrali.
Ima strasne fizicke predispozicije a tako mlad,samo treba da nastavi jos zesce da radi ima da se klubovi otimaju za njega,i ovaj Dupovac iz Sarajeva je vrhunski stoper,samo on ne igra za u21NEZALAGANJE je napisao/la:Niko da pomene Maletica i njegovo strasno kretanje kao i prijem lopte s covjekom na ledjima...Jak u duelu i siguran sam da ce Albaniji dati gol-dva..
maletic 9, duljevic 15, cimirot 16, jevtic 18, jakupovic 2, markovic 3, kunic 19, cajic 21, graovac 4, petrovic 5, prcic 8ceze je napisao/la:Može li neko napisati po brojevima igrače mlade repke ?
Ili da postavi zapisnik, ili nešto
Hvala unaprijed.
EDIT
Evo igrača, pa vi popunite ovo što nedostaje :
Jajalo 1, Kovačević 6, Mešanović 7, Maletić, Grahovac 10, Hajrović 13, Bevab 14, Duljević, G. Cimirot, Jevtić, Arežina 23.
U drugom dijelu su igrali: Pirić 12, Jakupović, Marković, Mario Kvesić 20, Kunić, Čajić, Graovac, Petrović, Prcić, Travančić 17, Čemalović 24.
Ali fkt Maletic podsjeca na Dzeku dok je ovaj igrao za mladu. Sjecam se dobro da sam govorio vidi ovog klipana moze ga Mahmutovic naucit lopte a na kraju se ispostavi da je to Edin Dzeko.JTS je napisao/la:a skoro pišu kako Maletić igra ispred Atajićama on podsjeća na Džeko stilom igre .. ne pratim ga u Stuttgartu, neko je pisao da i ne igra tamo, al' znam da za repku igra vrlo dobro
bilo bi lijepo kad bi u budućnosti Edina i Vedu zamjenili Maletić i Atajić
Tracy3McGrady je napisao/la:dajte molim vas ako ima bilo gdje snimak cijele tekme. hocu da pogledam ove male momke.
Trenutno korisnika/ca: DnevnaDozaPklata, Edincapitano, greenwood, Hansestadt, Nakata, zeljooo13 i 47 gostiju.