Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ST.ETIENNE-PSG (F.T.) 1 3.1
Sretno ko isprati
Sretno ko isprati
http://www.flashscore.com/match/EguRcu7d/#h2h;away" onclick="window.open(this.href);return false;
sto je ovolika kvota na Grashoppers
pogledajte formu ovih kuci i Luzerna u gostima, pa realno treba biti kvota 1.2, 1.30 ... 
sto je ovolika kvota na Grashoppers

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
e danas ovako idemo :

po sigurnosti poredani, nemam vereman za analize jbg, ali nisam igrao neke strane parove pa mislim da i nisu potrebne ...
sto se Borca tice, to bolje zaobidjite, u klubu vlada haos, dugovanja plata, nema se para, cak je bila prica da se igracima nece moci platiti karta do Sarajeva danas pa da ce navijaci da im plate ako im klub to vec ne omoguci ... mada, sve je moguce, ali eto ...
GL

po sigurnosti poredani, nemam vereman za analize jbg, ali nisam igrao neke strane parove pa mislim da i nisu potrebne ...
sto se Borca tice, to bolje zaobidjite, u klubu vlada haos, dugovanja plata, nema se para, cak je bila prica da se igracima nece moci platiti karta do Sarajeva danas pa da ce navijaci da im plate ako im klub to vec ne omoguci ... mada, sve je moguce, ali eto ...
GL

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Vjeruj mi da se tu niko ne pazi. U S.Sarajevu su ostro nastrojeni da nas dobiju danas i probace svim mogucim i nemogucim sredstvima, ali mnogo smo kvalitetniji i mislim da se 2 po 4,10 u mozzartu mora probati.dr.van nostrand je napisao/la:Pa ja, vratiti Borcu osvojena 3 boda![]()
Moguce, paze se oni
Slavija - Borac x2 1,70 je isto ok

-
- Kontakt:
gledam ove listiće i nevidim Igokeu , zašto?
Radnik ne daje gol
3,05 kvota, poklon
a samim tim i 2,40 na Široki izgleda vrlo realno, Lutrija je malo potcijenila Hercegovce
sretno svima !
3,05 kvota, poklon

sretno svima !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
corleone majstore bravo za one prelaze 
bevanada bravo za formulu
evo od mene jedan single za početak dana, igraju u 13h
Dundee Utd.-Dundee FC gg3+ 2.20
ovdje bi trebalo biti dosta golova, moje mišljenje je da idu 3+ a očekujem i da obje ekipu zabiju
gledao sam i ovu Zvezdu i razmišljao da stavim prelaz i stavio na siću
Radnički N.-C.Zvezda 1/2
mislim da je dvojka ovdje sigurna, a prelaz bi lako mogli odraditi ili 1/2 ili X/2 vidjet ćemo

bevanada bravo za formulu

evo od mene jedan single za početak dana, igraju u 13h
Dundee Utd.-Dundee FC gg3+ 2.20
ovdje bi trebalo biti dosta golova, moje mišljenje je da idu 3+ a očekujem i da obje ekipu zabiju
gledao sam i ovu Zvezdu i razmišljao da stavim prelaz i stavio na siću
Radnički N.-C.Zvezda 1/2
mislim da je dvojka ovdje sigurna, a prelaz bi lako mogli odraditi ili 1/2 ili X/2 vidjet ćemo
Kerkyra - Olympiakos 1 5,70
osjecaj
osjecaj

-
- Kontakt:
cedevita-cibona 1? 1,6 neko da analizira, slabo pratim kosarku..
Novi Pazar - Smederevo X2
Ja odigr'o 1, zajeb'o se, Torcida bojkotuje ovu upravu NP-a, u krizi su...
Ja odigr'o 1, zajeb'o se, Torcida bojkotuje ovu upravu NP-a, u krizi su...
SAMO ČELIK !
mislim da da, cedeviti bitnija utakmica, treba im za eurokupfaketowsky je napisao/la:cedevita-cibona 1? 1,6 neko da analizira, slabo pratim kosarku..
poslije se pozabavim tom utakmicom, malo koševi igrača ali 1 vrlo vjerojatno, za sigurnost 1x ipak su teška vremena

- corleone87
- Kontakt:
Jos jedna utakmica gdje bi se moglo desiti iznenadjenje
Kerkyra - Olympiakos Piraeus 1 @7.80 1x @3.25
Olympiakos je vec obezbjedio titulu i igrace sa rezervistima i igracima iz omladinskog pogona.Moguce je i da postoji neki vid saradnje izmedju klubova jer prosle godine Kerkyra dobila Olympiakos u gostima i tako uspjela ostati i ligi.Tada je kvota na Kerkyru bila 15.Kerkyra je posljednja na tabeli i zaostaje 5 bodova za predposljednjim Arisom tako da im je pobijeda prijeko potrebna.
Olympiakos je vec obezbjedio titulu i igrace sa rezervistima i igracima iz omladinskog pogona.Moguce je i da postoji neki vid saradnje izmedju klubova jer prosle godine Kerkyra dobila Olympiakos u gostima i tako uspjela ostati i ligi.Tada je kvota na Kerkyru bila 15.Kerkyra je posljednja na tabeli i zaostaje 5 bodova za predposljednjim Arisom tako da im je pobijeda prijeko potrebna.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
odkud ti info da ce igrati sa rezervistima i igracima iz omladinskog pogona?!corleone87 je napisao/la:Jos jedna utakmica gdje bi se moglo desiti iznenadjenje
ja sam upravo na njihovoj stranici vidio da na gostovanje idu u punom sastavu po nova tri boda!

bevanda4 je napisao/la:opet neki snobovski komarci zuje... iritantni kakvi jesu, sišu krv poštenom narodu.. "oj, živote teško ovo je*ote" (b. stulic)
dosta off topica.. raspitivao sam se danas uvezi formule što bi se moglo odigrat, a da nije vettel. Pa mi kaze jedan momak da pokušam na alonsa (6,00) ili raikkonena (20,00).. ako ne prvi, onda bar u prva 3. pa ajde, red je ispratit
1. raikkonen

2. alonso

za danas cujem portugal 2. liga, miču par iz kladione.. SanClara-Sport.Covilha 2/1 da je kvota na prijelaz pala na 4 !?!?!? ja cu odigrat gg3+ na 2,30
U desetom selu živi Antuntun!
Kaiserslautern-Ingolstadt 1 1.60, h0:1 1 2.65
jedinica bi morala biti ako lautern želi u prvu bundesligu, trenutno su treći no iza njih se natiskalo čak pet ekipa koje su unutar četiri boda, dakle ako ne bude iznenađenja pobjeda domaćina vjerujem dva razlike
jedinica bi morala biti ako lautern želi u prvu bundesligu, trenutno su treći no iza njih se natiskalo čak pet ekipa koje su unutar četiri boda, dakle ako ne bude iznenađenja pobjeda domaćina vjerujem dva razlike
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mozdacorleone87 je napisao/la:Jos jedna utakmica gdje bi se moglo desiti iznenadjenje

Borit ce se, sve mi je jasno ali sanse su uzasno male za njihov ostanak i spas

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sunderland-Norwich 1 2.05
prelaz 1/1 3.45
vjerujem u pobjedu domaćina, trebali bi to rutinski rješiti, zadnje dvije sezone igraju na pobjede domaćina a stanje na tablici govori da su bodovi potrebniji svecima, na stadionu svjetlosti domaćinu puni plijen, a prelaz je realan jer bi trebali rano povesti i sačuvati to do kraja
prelaz 1/1 3.45
vjerujem u pobjedu domaćina, trebali bi to rutinski rješiti, zadnje dvije sezone igraju na pobjede domaćina a stanje na tablici govori da su bodovi potrebniji svecima, na stadionu svjetlosti domaćinu puni plijen, a prelaz je realan jer bi trebali rano povesti i sačuvati to do kraja
junhui - maflin 1 @1,25 - treba bi bit zicer. a i kvota to nalaže
U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
da se nadovezem na ovaj meč margina žutih kartona -2+ po meni izvjesno da ide preko osim ako sudija nije zaboravio kartončiće grrrzgmiky je napisao/la:Sunderland-Norwich 1 2.05
prelaz 1/1 3.45
barcelona h1
nadal 1
napoli 1
nadal 1
napoli 1
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.