Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

rob do bagro
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la rob do bagro » 18 mar 2013, 10:42

Ima li neko ko se razumije u kosarku, da mi kaze da li bi mogao Panathinaikos ici preko 148,5 koseva ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 18 mar 2013, 12:01

Dva poklona iz NBA lige:
Holiday 17,5 više / Horford 17,5 više wwin
Oba igraca igraju po 40 minuta u prosjeku i oba su prve napadacke opcije svojih ekipa,Holiday igra vcrs sa Portlandom i Lillard,koji je loš obrambeni igrac, sigurno ga ne moze kvalitetno cuvati dok Horforda vcrs ocekuje okrsaj sa Dallasom gdje Brand(koji je sinoc startao na centru mjesto Kamana) ne moze njega braniti nikako jer je vise cetvroka.....................
I jedan par za koji mislim da se neko dobro zahebo.......
Phau-Veić 1 1,55
Kvalifikacije Miamija,Phau odlican u IW,pobjede nad Fallom i Chardyjem a poraz od Delpa,taj sam mec gledao i Phau je izgledao vrlo dobro,ova letva od Veića je igrala challengere po J.Americi i sigurno ce mu biti malo teze dok se navikne na tvrdu podlogu..........ali na kraju,ko ce znati ovim tenisačima kad su to likovi kakvi u sportu ne postoje sto se tiče psihe......

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 18 mar 2013, 13:37

Bevanda daj nesto brzo od snookera sigurice ;)

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 18 mar 2013, 13:52

1. 1047 (18.03.2013 16:15)
Darcis S. - Copil M.
Tip:2 2.15

2. 1090 (18.03.2013 18:00)
Ward J. - Zivković D.
Tip:1 1.40

3. 1087 (18.03.2013 20:00)
Vekić D. - Sirotkina M.
Tip:1 1.55

Ukupni koef: 4.67

SportPlus

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 mar 2013, 13:57

kakav je ovaj strumf sto protiv karlovica igra, jel ozbiljan teniser da opalim dvicu 2,8 kvota, nekako mi ovaj karlovic sve više lici na obicnog rekreativca
nema potpisa

Falcaoo
Kontakt:

Post Postao/la Falcaoo » 18 mar 2013, 14:04

Phau-Veić 1 1.55
Vekić-Sirotkina 1 1.45

Ziceri danas! :D

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 18 mar 2013, 14:15

samo jedno pitanje, znam da nije tema za to al izbrisat cu, kako da postavim tiket kao ovi tj da mi se odma pokaze, da ne moram vise ove linkove od pokita i clip2neta ljepit

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 18 mar 2013, 14:20

canca je napisao/la:samo jedno pitanje, znam da nije tema za to al izbrisat cu, kako da postavim tiket kao ovi tj da mi se odma pokaze, da ne moram vise ove linkove od pokita i clip2neta ljepit
kad pišeš poruku, pritisneš Img u ovom meniju i kopiraš link te slike sa pokita između [img]i[/img]

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 18 mar 2013, 14:23

sombrero je napisao/la:
canca je napisao/la:samo jedno pitanje, znam da nije tema za to al izbrisat cu, kako da postavim tiket kao ovi tj da mi se odma pokaze, da ne moram vise ove linkove od pokita i clip2neta ljepit
kad pišeš poruku, pritisneš Img u ovom meniju i kopiraš link te slike sa pokita između slika
evo ali ne izbaci mi sliku
slika

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 mar 2013, 14:25

Admir_Sa je napisao/la:kakav je ovaj strumf sto protiv karlovica igra, jel ozbiljan teniser da opalim dvicu 2,8 kvota, nekako mi ovaj karlovic sve više lici na obicnog rekreativca
Ja sam kontao na Karlovica dok nisam vidio da je i ovaj visok i da vjerovatno ima dobru servu, nagrada je takoder dosta dobra pa bi najbolje bilo izbjeci. Ako sistem igras onda se moze na Stuffa bacit ali na listic neki ne bih preporucio.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 18 mar 2013, 14:33

canca je napisao/la:
sombrero je napisao/la:
kad pišeš poruku, pritisneš Img u ovom meniju i kopiraš link te slike sa pokita između slika
slika
Probaj sa npr. tinypic umjesto pokita... nekad zavisi od toga i je li ti mozilla ili google chrome. Barem je kod mene tako. Sad imam mozillu i sa tinypic mi uvijek pokaže.

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 18 mar 2013, 14:36

kad pišeš poruku, pritisneš Img u ovom meniju i kopiraš link te slike sa pokita između slika[/quote]
slika[/quote]

Probaj sa npr. tinypic umjesto pokita... nekad zavisi od toga i je li ti mozilla ili google chrome. Barem je kod mene tako. Sad imam mozillu i sa tinypic mi uvijek pokaže.[/quote]
oke, hvala puno

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 18 mar 2013, 14:44

Hvala puno sombreru i darknessu koji mi je poslao pp i izvinite na smaranju, nadam se da cu vam se oduziti dobitnim parovima :lol: slika

slika

slika

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 18 mar 2013, 15:21

canca je napisao/la:
sombrero je napisao/la:
slika
Kad slikas desni klik na sliku pa kopiraj URL adresu slike,ne onaj link iz adrese ;)

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 18 mar 2013, 15:32

17:40 Veić A.-Phau B. 2 @ 1.50
Jedan od zanimljivijih meceva u prvom kolu kvalifikacija za ATP turnir u Miamiu danas bi trebali odigrati Antonio Veic i Bjorn Phau. Antonio Veic hrvatski je tenisac koji se trenutno nalazi na 135 poziciji. On je tip igraca koji se bazira na zemljane challengera i s vremena na vrijeme svrati na neki veci turnir i proba proci kvalifikacije. Ovu sezonu trenutno igra katastrofalno. U Dohi i Australian Openu je ispadao u prvom kolu kvalifikacija, u Zagrebu u prvom kolu, u Buenos Airesu u prvom kolu kvalifikacija, u Acapulcu je ispao u drugom kolu kvalifikacija ali je prosao na glavni dio turnira zbog ozljede Mayera i odma naletio na Ferrera prvo kolo. Prosli tjedan u Santiagu je napokon uspio povezati nekoliko pobjeda doguravsi do polufinala u kojemu je izgubio od De Bakkera.
Njegov suparnik danas biti ce njemacki tenisac Bjorn Phau koji trenutno zauzima 125 poziciju. Ni on nije ‘blistavo’ poceo sezonu. Ispadao je u prvim kolima Dohe, Australian Opena, Heilbrona, Delray Beacha, Memphisa, u Sydneyu je prosao tri kola kvalifikacija i onda ispao u prvom kolu. Prosli tjedan je napokon pokazao nesto, pobjedivsi Fallu i Chardya u prva dva kola i pruzivsi solidan otpor kasnijem finalistu turnira Del Potru. Imao je malih problema s koljenom ali rijesio je to.
Ova dva tenisaca do sada su se surela jednom, prije tri godine i u tom mecu je slavio Phau 6-4 6-1. Danas dajem puno vise sansi Bjornu koji je puno bolji od Veica na hardu. Veic jos trazi tu neku formu a sigurno je nece naci na hardu na kojemu nije odigrao mec 2 mjeseca. Mislim da Phau bez vecih poteskoca prolazi u drugi krug kvalifikacija, za hrabrije 2:0 na Bjorna :D

19:00 M.Russell-J.Souza 1 @ 1.35
U prvom kolu kvalifikacija za jaki turnir u Miamiu snage ce odmjeriti i Michael Russell i Joao Olavo Souza. Michael Russell americki je tenisac koji se trenutno nalazi na 72 ATP mjestu. Igrac odlicnog servisa koji vecinom igra turnire po dvoranama i na hardu. Za sada ima solidnu sezonu iza sebe, polufinale challengera u Honolulu, cetvrtfinale challengera u Dallasu, na jakom turniru u Memphisu prosoa je dva kola kvalifikacija i dosao do cetvrtfinala ali dalje mu nije dao Istomin. U zadnja dva tri tjedna upao je u malo slabiju formu, ispao je u drugom kolu kvalifikacija od Raynoldsa, i u prvom kolu jakog challengera u Dallasu od Goffina.
Joao Olavo Souza brazilski je tenisac koji se trenutno nalazi na 123 ATP mjestu. On je kao i veci vecinu svoje karijere proveo igrajuci turnire na zemlji a na hardu se bas i nije proslavio. Sezonu je otvorio turnirom u Sao Paulu koji se odigravao na tvrdoj podlozi i dosao je do polufinala,a protivnici koje je pobjedjivao su bili vecinom kao i on..zemljasi. Igrao je cetvrtfinale zemljanog challengera u Sao Paulu, i polufinale challengera u Sallinasu.
Russell i Souza veceras ce odigrati prvi medjusobni dvoboj a ja dajem prednost Russellu. Kroz godine najvise igra na hardu, posjeduje odlican servis koji ce mu ovdje dosta pomoci jer je ova podloga brza od one na Indian Wellsu. Souza je zemljas koji ce probati ovdje doci do glavnog turnira i nekih bodova ali ja mislim da Russell to nece dopustiti.

20:20 Vekić D.-Sirotkina M. 1 @ 1.45

I u WTA svijetu danas pocinju kvalifikacija a zadnji mec prvog dana odigrat ce Dona Vekic i Marta Sirotkina. Dona Vekic mlada je hrvatska tenisacica koja trenutno zauzima 95 WTA mjesto. Vekic najavljuju kao buducu najbolju igracicu svijeta, sto bi se cak i moglo dogoditi. Ove godine nije odigrala puno meceva, na Australian Openu je u prvom kolu razbila Hlavackovu 6-1 6-2, ali u drugom kolu ju je cekala bivsa prva igracica svijeta Wozniacki koja je prvi set dobila 6-1 a u drugom setu je Vekic pokazala puno bolju igru ali nije uspjela doci do iznenadjenja izgubivsi set 6-4. U Fed Cupu ostvarila je tri pobjede iz cetiri susreta, izgubila je samo od Radwanske. U prvom kolu turnira u Kuala Lumpuru izgubila je od Mattek 6-3 4-6 6-2.
Njena protivnica danas ce biti Marta Sirotkina. Sirotkina je mlada ruskinja koja se trenutno nalazi na 121 wta mjestu. Vecinom igra ITF turnire i kroz kvalifikacije se pokusava probiti na neke vece WTA turnire. Ispadala je u kvalifikacijama za Brisben, Australian Open, Indian Wells, u prvom kolu Kuala Lumpura bolja od nje bila je Duan, a jedini turnir gdje je nesto napravila bio je ITF u Eilatu gdje je dosla do polufinala.
Ove dvije tenisacice susrele su se prosle godine na US Openu i tada je slavila Vekic 6-0 6-2. Veceras ne ocekujem bas takvo razbijanje ali mislim da Vekic prolazi dalje. Ove godine nije odigrala puno meceva ali je pokazala da se na hardu dobro snalazi i da ce izrasti u odlicnu tenisacicu. Sirotkina vecinom igra manje turnire i mislim da ce Vekic biti prejaka za nju veceras.
Zadnja izmjena: canca, dana/u 18 mar 2013, 20:42, ukupno mijenjano 5 puta.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 mar 2013, 16:38

Admir_Sa je napisao/la:kakav je ovaj strumf sto protiv karlovica igra, jel ozbiljan teniser da opalim dvicu 2,8 kvota, nekako mi ovaj karlovic sve više lici na obicnog rekreativca
hladno proslo, al sad me ovaj idiot darcis ebe familiju mu ebem
nema potpisa

Tyler
Kontakt:

Post Postao/la Tyler » 18 mar 2013, 16:44

Admir_Sa je napisao/la:
hladno proslo, al sad me ovaj idiot darcis ebe familiju mu ebem
Meni treba ovaj Ignatik.Voskoboeva,Smyszcek i neka Voegle lagano prošli.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 18 mar 2013, 17:06

Kevin Garnett did not practice with the Boston Celtics on Sunday and his availability for Monday’s showdown with the Heat remains uncertain.

Garnett, who missed Saturday night’s game against Charlotte with a left adductor strain, did not improve much overnight. Doc Rivers told reporters that he will not play Garnett until he is certain that the injury has healed.

Mislim da se onda isplati odigrati Pierce 18,5 više....zadnje dvije utak Boston je dobio lagano protiv Charlotte i Toronta a Paul je obje igrao po 24 minute,sigurno svjez ulazi u ovu tekmu a Boston ce zasigurno htjeti prekinuti Miamijev pobjednicki niz tako da vjerujem da ce imati blizu 40minuta..............

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 mar 2013, 17:12

First Viena vs BW Linz 1 @2
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.