Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
SKOKHead je napisao/la:Prvo treba skociti pa reci hop.
Bože dragi s kim ja grad djelimhtcxone je napisao/la:SKOKHead je napisao/la:Prvo treba skociti pa reci hop.hop
Boze dragi, dodje na forum i odmah drrugi post dodje kod nas ...Dupla je napisao/la: Bože dragi s kim ja grad djelim
Pusti to, da vidis piste u Kukesiju i mjesnoj zajednici Golubovici.
kuca se pravi od TEMELJAGunnerS je napisao/la:Jebote sponzorr, sve je to dobro, al tim... Svaka čast Dini na njegovom poslu tu nema ni grama lošeg posla al tim je katastrofa, bar za sada...
vjeruj da se tad nije imalo para ... i ovo je jedina istinaGunnerS je napisao/la:Kao što sam rekao, uprava sa direktorom pravi strašan posao bez greške. A tim, tim je sa svakom greškom. Ne mogu i neću da zaboravim Kukeši i ta sranja. Za to trebaju dobro se uznojiti i krvi proliti na terenu da im se oprosti. Uostalom, ko je kriv što se krenulo u Europu sa Melunovićem kao jedinim špicem ?! :-/
Opet, nadam se da će krenut ka boljem, da će tim pratit upravu i bit će super.
Buraz samo da se osvrnem na ovo pisati krv sto si napisao, znas li ti da neko moze dzaba pisat krv ako on ne zna da igra, dzaba ti burazeru sve.htcxone je napisao/la:vjeruj da se tad nije imalo para ... i ovo je jedina istinaGunnerS je napisao/la:Kao što sam rekao, uprava sa direktorom pravi strašan posao bez greške. A tim, tim je sa svakom greškom. Ne mogu i neću da zaboravim Kukeši i ta sranja. Za to trebaju dobro se uznojiti i krvi proliti na terenu da im se oprosti. Uostalom, ko je kriv što se krenulo u Europu sa Melunovićem kao jedinim špicem ?! :-/
Opet, nadam se da će krenut ka boljem, da će tim pratit upravu i bit će super.
Da bi doveo igraca kojeg je husref htio morao si mu na ruke staviti 30 000 plus plata... u TOM trenutku mi to nismo imali
I postpuno se slazem da trebaju KRV pisati da nebi sve ovo sto uprava radi palo u vodu! Husref je neko ko ce ih na to sigurno natjerati jer je sigurno i njemu cilj da bude dio ovog kolektiva
Slazem se ja u potpunosti s tobom sto se tice toga instat klub, ali moras znati da je dug Sarajeva 3,5 miliona koji se ako mi vjerujes ne vraca. Vracaju se neki sitni dugovi tipa vracaju se pare prijasnjim igracima i slicne stvari da bi se dobila licenca i time se zamazuju oci.htcxone je napisao/la:folders, ja ti kazem, dzaba tebi instant rezultat kad nakon toga padnes finansijski i kad se svi razbjeze u klubu
poslije toga slijedi agonija rezltata, a nemas podlogu da se odrzis na nekom nivou
kad imas podlogu, onda imas i sigurnost i konstantnost, e onda tjeras igrace da PISAJU krv![]()
e da su prosle godine imali tu zelju a ne da ih travnik uzima i radnik i gosk itd, drugacije bi bilo... ali nije i mozda je to dobro, jer smo se oslobodili gmizavaca u TEMELJIMAsad samo pametno
Nemamo mi uopste losu ekipu... stvar je neuigranosti i kasnih angazmana... a i to ce doci na svoje jer se sve vrti oko PARA!
folderS je napisao/la:htcxone je napisao/la:folders, ja ti kazem, dzaba tebi instant rezultat kad nakon toga padnes finansijski i kad se svi razbjeze u klubu
poslije toga slijedi agonija rezltata, a nemas podlogu da se odrzis na nekom nivou
kad imas podlogu, onda imas i sigurnost i konstantnost, e onda tjeras igrace da PISAJU krv![]()
e da su prosle godine imali tu zelju a ne da ih travnik uzima i radnik i gosk itd, drugacije bi bilo... ali nije i mozda je to dobro, jer smo se oslobodili gmizavaca u TEMELJIMAsad samo pametno
Nemamo mi uopste losu ekipu... stvar je neuigranosti i kasnih angazmana... a i to ce doci na svoje jer se sve vrti oko PARA!
Sponzora jakih nema jer nam je sport u nekoj stvari, a jos pored toga Sarajevo nema rezultata da bi neko ulagao pare odnosno davao kroz sponzorstvo.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, boki86, Google Adsense [Bot], Hajdeee, juka55, ventilateur i 71 gost.