Slazem se ja u potpunosti s tobom sto se tice toga instat klub, ali moras znati da je dug Sarajeva 3,5 miliona koji se ako mi vjerujes ne vraca. Vracaju se neki sitni dugovi tipa vracaju se pare prijasnjim igracima i slicne stvari da bi se dobila licenca i time se zamazuju oci.htcxone je napisao/la:folders, ja ti kazem, dzaba tebi instant rezultat kad nakon toga padnes finansijski i kad se svi razbjeze u klubu
poslije toga slijedi agonija rezltata, a nemas podlogu da se odrzis na nekom nivou
kad imas podlogu, onda imas i sigurnost i konstantnost, e onda tjeras igrace da PISAJU krv![]()
e da su prosle godine imali tu zelju a ne da ih travnik uzima i radnik i gosk itd, drugacije bi bilo... ali nije i mozda je to dobro, jer smo se oslobodili gmizavaca u TEMELJIMAsad samo pametno
Nemamo mi uopste losu ekipu... stvar je neuigranosti i kasnih angazmana... a i to ce doci na svoje jer se sve vrti oko PARA!
Sponzora jakih nema jer nam je sport u nekoj stvari, a jos pored toga Sarajevo nema rezultata da bi neko ulagao pare odnosno davao kroz sponzorstvo.
Tako nemoj ziviti u zabludi da Dino Fening vraca one glavne dugove koji su presudni za to sto ti pises, a to je dug na ime poreza i ostalog koji je cirka 3 miliona.
Ja te napominjem poslije bordo prijatelja koje ste KAO rastjerali i onda vam dosla uprava neka s Irfanom koju ste prosle godine dizali u nebesa a godinu poslije svi pljuvali na njega i ostale.
Slagao se ti sa mnom ili ne Dino Fening je smijesan covjek. Prvo sto nema nikakve veze, drugo sto konstatno par godina laze navijace, napada titule, obecava sve i svasta, a onda tjera trenere(Jovic, Varesenovic itd) i nabacuje krivicu nekom drugom.
Sve ovo je sad eskaliralo gluposcu otjerat Melunovica zato sto je fulio penal
Jer kod vas se navijaci pitaju ko valja, ko ne valja, a ko ce uci na evropskoj utakmici a ko izaci. Lose moj buraz, samo ovo sto sam ti napisao ti ces vidjet iduce sezona tek kad opet ne bude REZULTATA koji su najvazniji odnosno TROFEJA.
Nagurali ste 10 igraca koji su kvalitetni sto posto, ali sad valja to uigrati nije to mala stvar. Naguraj igraca dobrih i gotovo titula je tu, ne moze tako, mora buraz imati neka konstanta da se igraci poznaju da disu ko jedan, a to za 2-3 mjeseca se ne moze uraditi.
Poslije ovog svega ako ne bude rezultat nabit ce te opet sve nogom a tad nece valjati ni Komazec ovaj ili onaj jer opet nema rezultat.
Tako da zavaravate se...ja se ne brinem nego pisem kao neko s strane koga je briga kako ce biti.