FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sjever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sjever » 30 jul 2013, 22:18

Ne zna se ko će biti sponzor i to je ono što posebno zanimljivo ali i ugodno golica našu maštu i ko god da je dobro nam došao,samo ove kone brate,problemi s njima,vise na temi a čini se onaj Linex nula bodova.Treba razvući sa ovom zvaničnom objavom :D :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 30 jul 2013, 22:26

Dobre su to vijesti oko sponzora. Pozitivno iščekivanje i nadam se da će biti još pozitivnije iznenađenje. Treba nam ta injekcija da napravimo iskorak jer ova godina je prava šansa. Znam da to sada zvuči suludo nakon onih Albanaca, ali ja sam ih već zaboravio. Dobili smo tešku utakmicu nakon ispadanja i sada se nadam boljem.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 30 jul 2013, 23:00

slika

zamisli ovaj jedan bordo-bijeli da imamo za pprijevoz :( :(
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2013, 23:13

Prvo treba skociti pa reci hop.
1946

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 30 jul 2013, 23:14

Head je napisao/la:Prvo treba skociti pa reci hop.
SKOK :mrgreen: hop :mrgreen:

31 31 31 31 31 31 31

Dupla
Kontakt:

Post Postao/la Dupla » 30 jul 2013, 23:25

htcxone je napisao/la:
Head je napisao/la:Prvo treba skociti pa reci hop.
SKOK :mrgreen: hop :mrgreen:
Bože dragi s kim ja grad djelim :cry:

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 30 jul 2013, 23:28

Dupla je napisao/la: Bože dragi s kim ja grad djelim :cry:
Boze dragi, dodje na forum i odmah drrugi post dodje kod nas ...

nedjelja....

31 31 31 31 31 31 31

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jul 2013, 23:28

Jebote sponzorr, sve je to dobro, al tim... Svaka čast Dini na njegovom poslu tu nema ni grama lošeg posla al tim je katastrofa, bar za sada...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 30 jul 2013, 23:32

htcxone je napisao/la:slika

Pa da letite u Prijedor i Zenicu oni imaju inace strasne piste. ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 jul 2013, 23:36

folderS je napisao/la:
htcxone je napisao/la:slika

Pa da letite u Prijedor i Zenicu oni imaju inace strasne piste. ;)
Pusti to, da vidis piste u Kukesiju i mjesnoj zajednici Golubovici.

(komsije sala mala) :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 30 jul 2013, 23:37

GunnerS je napisao/la:Jebote sponzorr, sve je to dobro, al tim... Svaka čast Dini na njegovom poslu tu nema ni grama lošeg posla al tim je katastrofa, bar za sada...
kuca se pravi od TEMELJA :)
Nije tesko se zaduziti, napraviti instant rezultat sezonu-dvije, i sta onda? Desi se da npr. nesto ne ide po planu a ti zaduzen?
Vidis, meni je mnogo draze ovako, graditi od temelja, a temelj svakog kluba su FINANSIJE, od kojih sve krece. Šta to znaci? To znaci da se poslije finansijske konsolidacije, moze krenuti u stvaranje ekipe, koja ce biti takva da ce im plate biti redovne ( a ne kasniti 3 mjeseca pa da imas afere), da ce imati uslove dobre, i da ces imati snagu da u ekipudovedes sve sto vrijedi, jer igraci idu tamo gdje je finansijsko stanje sigurno i gdje ce napredovati. E posto je uprava na tom plannu odradila LAVOVSKI posao, a to ce se tek vidjeti, sada je vrijeme za TEREN :)
Ekipa koju imamo je jako dobra, samo NIJE UIGRANA i to joj je jedina mana :) Ako Bog da to i nece biti neki problem...

31 31 31 31 31 31 31

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jul 2013, 23:40

Kao što sam rekao, uprava sa direktorom pravi strašan posao bez greške. A tim, tim je sa svakom greškom. Ne mogu i neću da zaboravim Kukeši i ta sranja. Za to trebaju dobro se uznojiti i krvi proliti na terenu da im se oprosti. Uostalom, ko je kriv što se krenulo u Europu sa Melunovićem kao jedinim špicem ?! :-/
Opet, nadam se da će krenut ka boljem, da će tim pratit upravu i bit će super.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 30 jul 2013, 23:43

GunnerS je napisao/la:Kao što sam rekao, uprava sa direktorom pravi strašan posao bez greške. A tim, tim je sa svakom greškom. Ne mogu i neću da zaboravim Kukeši i ta sranja. Za to trebaju dobro se uznojiti i krvi proliti na terenu da im se oprosti. Uostalom, ko je kriv što se krenulo u Europu sa Melunovićem kao jedinim špicem ?! :-/
vjeruj da se tad nije imalo para ... i ovo je jedina istina
Da bi doveo igraca kojeg je husref htio morao si mu na ruke staviti 30 000 plus plata... u TOM trenutku mi to nismo imali

I postpuno se slazem da trebaju KRV pisati da nebi sve ovo sto uprava radi palo u vodu! Husref je neko ko ce ih na to sigurno natjerati jer je sigurno i njemu cilj da bude dio ovog kolektiva :)

31 31 31 31 31 31 31

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 30 jul 2013, 23:45

htcxone je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Kao što sam rekao, uprava sa direktorom pravi strašan posao bez greške. A tim, tim je sa svakom greškom. Ne mogu i neću da zaboravim Kukeši i ta sranja. Za to trebaju dobro se uznojiti i krvi proliti na terenu da im se oprosti. Uostalom, ko je kriv što se krenulo u Europu sa Melunovićem kao jedinim špicem ?! :-/
vjeruj da se tad nije imalo para ... i ovo je jedina istina
Da bi doveo igraca kojeg je husref htio morao si mu na ruke staviti 30 000 plus plata... u TOM trenutku mi to nismo imali

I postpuno se slazem da trebaju KRV pisati da nebi sve ovo sto uprava radi palo u vodu! Husref je neko ko ce ih na to sigurno natjerati jer je sigurno i njemu cilj da bude dio ovog kolektiva :)
Buraz samo da se osvrnem na ovo pisati krv sto si napisao, znas li ti da neko moze dzaba pisat krv ako on ne zna da igra, dzaba ti burazeru sve.
Ovdje se samo pikaju titule i uspjeh, ostalo je uopste nebitno, jer pisanje krvi bez trofeja nece dovuci sponzore, navijace i ostalo.
Tako da razmisli malo...pogresno skroz razmisljas...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jul 2013, 23:47

O tome ti govorim. Nek uprava svoje radi kao do sada i bit će super al tim... :roll:

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 30 jul 2013, 23:51

folders, ja ti kazem, dzaba tebi instant rezultat kad nakon toga padnes finansijski i kad se svi razbjeze u klubu
poslije toga slijedi agonija rezltata, a nemas podlogu da se odrzis na nekom nivou
kad imas podlogu, onda imas i sigurnost i konstantnost, e onda tjeras igrace da PISAJU krv :)
e da su prosle godine imali tu zelju a ne da ih travnik uzima i radnik i gosk itd, drugacije bi bilo... ali nije i mozda je to dobro, jer smo se oslobodili gmizavaca u TEMELJIMA :) sad samo pametno
Nemamo mi uopste losu ekipu... stvar je neuigranosti i kasnih angazmana... a i to ce doci na svoje jer se sve vrti oko PARA!

31 31 31 31 31 31 31

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 00:05

htcxone je napisao/la:folders, ja ti kazem, dzaba tebi instant rezultat kad nakon toga padnes finansijski i kad se svi razbjeze u klubu
poslije toga slijedi agonija rezltata, a nemas podlogu da se odrzis na nekom nivou
kad imas podlogu, onda imas i sigurnost i konstantnost, e onda tjeras igrace da PISAJU krv :)
e da su prosle godine imali tu zelju a ne da ih travnik uzima i radnik i gosk itd, drugacije bi bilo... ali nije i mozda je to dobro, jer smo se oslobodili gmizavaca u TEMELJIMA :) sad samo pametno
Nemamo mi uopste losu ekipu... stvar je neuigranosti i kasnih angazmana... a i to ce doci na svoje jer se sve vrti oko PARA!
Slazem se ja u potpunosti s tobom sto se tice toga instat klub, ali moras znati da je dug Sarajeva 3,5 miliona koji se ako mi vjerujes ne vraca. Vracaju se neki sitni dugovi tipa vracaju se pare prijasnjim igracima i slicne stvari da bi se dobila licenca i time se zamazuju oci.
Sponzora jakih nema jer nam je sport u nekoj stvari, a jos pored toga Sarajevo nema rezultata da bi neko ulagao pare odnosno davao kroz sponzorstvo.
Tako nemoj ziviti u zabludi da Dino Fening vraca one glavne dugove koji su presudni za to sto ti pises, a to je dug na ime poreza i ostalog koji je cirka 3 miliona.
Ja te napominjem poslije bordo prijatelja koje ste KAO rastjerali i onda vam dosla uprava neka s Irfanom koju ste prosle godine dizali u nebesa a godinu poslije svi pljuvali na njega i ostale.
Slagao se ti sa mnom ili ne Dino Fening je smijesan covjek. Prvo sto nema nikakve veze, drugo sto konstatno par godina laze navijace, napada titule, obecava sve i svasta, a onda tjera trenere(Jovic, Varesenovic itd) i nabacuje krivicu nekom drugom.
Sve ovo je sad eskaliralo gluposcu otjerat Melunovica zato sto je fulio penal :roll: (lik nema veze, ali nije to bitno) bitni su tu temelji i kodeks kojeg Sarajevo nema.
Jer kod vas se navijaci pitaju ko valja, ko ne valja, a ko ce uci na evropskoj utakmici a ko izaci. Lose moj buraz, samo ovo sto sam ti napisao ti ces vidjet iduce sezona tek kad opet ne bude REZULTATA koji su najvazniji odnosno TROFEJA.
Nagurali ste 10 igraca koji su kvalitetni sto posto, ali sad valja to uigrati nije to mala stvar. Naguraj igraca dobrih i gotovo titula je tu, ne moze tako, mora buraz imati neka konstanta da se igraci poznaju da disu ko jedan, a to za 2-3 mjeseca se ne moze uraditi.
Poslije ovog svega ako ne bude rezultat nabit ce te opet sve nogom a tad nece valjati ni Komazec ovaj ili onaj jer opet nema rezultat.
Tako da zavaravate se...ja se ne brinem nego pisem kao neko s strane koga je briga kako ce biti.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 31 jul 2013, 00:15

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sreca pa je Ojler mlad umro...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 jul 2013, 00:18

Joj što smo poletili sa ovim sponzorom malo je reći, kako ćemo se razočarati kad obaje ime....uh.. :D :D
Nadam se da griješim.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jul 2013, 00:21

folderS je napisao/la:
htcxone je napisao/la:folders, ja ti kazem, dzaba tebi instant rezultat kad nakon toga padnes finansijski i kad se svi razbjeze u klubu

Sponzora jakih nema jer nam je sport u nekoj stvari, a jos pored toga Sarajevo nema rezultata da bi neko ulagao pare odnosno davao kroz sponzorstvo.

Eto Sarajevo je i kao takvo i pored nikakvih rezultata uspijelo pronaci sponzora,i sta sad...time sva tvoja teznja pada u vodu,vidim da ti je u cilju da blatis lik i dijelo Selimovica,ali sam sebi skaces usta sa ovakvim recenicama a njega dizes kao nekoga ko je u ovakvo nikakvo vrijeme,uz ovakve nikakve rezultate uspio u Sarajevo da uvede sponzora koji ce dati neku lovu,o cemu ja dalje sa tobom da pricam
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, boki86, Google Adsense [Bot], Hajdeee, juka55, ventilateur i 71 gost.