Puma je napisao/la:Meni nije jasno kako Van der Saar, Vidic, Evra, Ferdinand, Scholes, Berbatov, Carrick...nisu potroseni igraci
VDS je golman, koji je i sa 4 banke bio kralj.
Vidic je stub odbrane, a nema ni 30 godina i kao takav je #1 na svetu. Tesko da je on u istoj ravni sa Samuelom i Luciom glede "potrosenosti".
Evra i Zanetti, te Rafael i Maicon takodje nisu u ravni.
Ferdinand jeste potrosen, ali tu je zato Smalling (>Ranocchia).
Scholes i Giggs su rotacioni igraci, a Berbatov je a la Milito. Carrick je covek od zadatka, kao Stankovic.
Zaboravio si igrace kao sto su Nani, Rooney, Park, Valencia. Tu klasu Inter nema.
ManU sam uzeo sa razlogom, jer sa gore pobrojanim igracima haraju, vjerovatno je odgovor u fergusonu kao da on igra na terenu
Ferguson iz svoje ekipe izvlaci i zadnji atom, a Gasperson to tek treba da nauci. Porediti njih dvojicu je smesno.
kao da je 2010. bila prije 5 godina, nije mi jasno kako su (Inter) razvaljivali Chelsea, Barcu, Milan, Bayern, a ola godine kasnije su istrosena roba, vjerovatno zbog Mourinha kao da on igra na terenu
Inter je 2010e doziveo zenit. To je to.
ja se slazem da ima igraca koji vise ne mogu, to je slucaj sa svakim timom, uzmi Milan - Nesta, Ambrosini, Gattuso, Zambrotta, Seedorf...
Ti igraci su u Milanu u rotaciji sa dosta mladjim igracima, a ja ne vidim kako ce to Zanetti, Lucio, Samuel&co. da prihvate rotaciju.
malo osvjezenja, kvalitetnih mladica integrisanih sa ovim iskusnim lavovima i to je recept za uspjeh
Slazem se. Ali ti treba klasno osvezenje, a ne wannabe.
ali kao sto sam rekao, samo da Sneijder ostane, to je kljuc svega, jer ako on ode raspast cemo se k'o sumeca tableta
Svaki tim koji zavisi od samo jednog srafa, nije top tim.