Win 7 mi je, 64 bit, SP1...
Imal' igdje kakav torrent da to fino skinem?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imas PPnele-BHF je napisao/la:Drugari, trebao bi mi M. Office bilo koji od 2007 pa noviji a nigdje ne mogu da nađem da skinem za svoj laptop, ili traži nekakve kodove i slična sranja.
Win 7 mi je, 64 bit, SP1...
Imal' igdje kakav torrent da to fino skinem?
tu bi pomog'o delay..al' ne znam kako ga naštimatiplavipatriota je napisao/la:nije oko kompjutera, ali mislim da će mi forumaši koji su ovdje aktivni moći pomoći:
Imam analogni signal za tv u jednoj sobi, u drugoj digitalni.. ovaj digitalni kasni 3-4 sekunde.. može li se kako izjednačiti, il da kasni oboje, il da namjestim pravovremeno
Nema tu malware-a. Skinut ces taj fajl preko koga ces skinuti viber. Nista strasno.anonimni je napisao/la:Ovo je pitanje koje je moglo možda ići i na temu o mobitelima, no pitaću ovdje jer se ipak radi preko kompjutera![]()
Je li sigurno skidati ove .exe fileove sa Softonica? Trebam skinuti Viber za Symbian, međutim, Softonic je glavni na Googleu za to i kad sam krenuo da skinem, pojavi se skidanje Softonic Downloadera kojeg sam izbrisao, dakle, da li je taj Softonic malware ili je regularan?
Izbriši ga brateAga je napisao/la:Kad otvorim bilo koju stranicu avast reagira i prikaziva ovo? Kako da popravim ?
Nije spojen unutra dobro. Otvori i vidi..Spojen je samo na napon pa ga zato mozes otvorit i stavit CD. Nije spojen veliki kabal: http://static.kupindoslike.com/-Ata-kab ... 509673.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;caseres je napisao/la:od kako mi je dosao racunar s popravke imam problem sa dvd rom-om.
kad ubacim cd/dvd samo mi se okrece unutra a na my computer nema nista. a ne izbacuje ni onaj run menu
http://pokit.org/get/?7f9a18c27424a007b ... 5f1733.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala
Znam za to,ali to ovdje ne pomaze,nema mi toga ni u control panelu ni u addonsu.OnlyUnited je napisao/la:Udji u Start-Control Panel-Add or Remove, te trazi "Offers Wizard" i deinstaliraj. Ako ne nadjes, idi u browseru tools-add ons-exstensions te tu idi na disable/remove datu reklamu ili potrazi u plugins..
Skini iobit uninstaller i trazi (prvo vidi pod toolbars).. Te skini malwarebytes i precesljaj racunar..juanitomaravillaa je napisao/la:Znam za to,ali to ovdje ne pomaze,nema mi toga ni u control panelu ni u addonsu.OnlyUnited je napisao/la:Udji u Start-Control Panel-Add or Remove, te trazi "Offers Wizard" i deinstaliraj. Ako ne nadjes, idi u browseru tools-add ons-exstensions te tu idi na disable/remove datu reklamu ili potrazi u plugins..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.