Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nele-BHF
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la nele-BHF » 16 jun 2014, 22:44

Drugari, trebao bi mi M. Office bilo koji od 2007 pa noviji a nigdje ne mogu da nađem da skinem za svoj laptop, ili traži nekakve kodove i slična sranja. :D

Win 7 mi je, 64 bit, SP1...

Imal' igdje kakav torrent da to fino skinem?

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 jun 2014, 23:00

nele-BHF je napisao/la:Drugari, trebao bi mi M. Office bilo koji od 2007 pa noviji a nigdje ne mogu da nađem da skinem za svoj laptop, ili traži nekakve kodove i slična sranja. :D

Win 7 mi je, 64 bit, SP1...

Imal' igdje kakav torrent da to fino skinem?
imas PP ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 18 jun 2014, 00:21

nije oko kompjutera, ali mislim da će mi forumaši koji su ovdje aktivni moći pomoći:
Imam analogni signal za tv u jednoj sobi, u drugoj digitalni.. ovaj digitalni kasni 3-4 sekunde.. može li se kako izjednačiti, il da kasni oboje, il da namjestim pravovremeno :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jun 2014, 00:58

Ovo je pitanje koje je moglo možda ići i na temu o mobitelima, no pitaću ovdje jer se ipak radi preko kompjutera :D

Je li sigurno skidati ove .exe fileove sa Softonica? Trebam skinuti Viber za Symbian, međutim, Softonic je glavni na Googleu za to i kad sam krenuo da skinem, pojavi se skidanje Softonic Downloadera kojeg sam izbrisao, dakle, da li je taj Softonic malware ili je regularan?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 18 jun 2014, 01:02

plavipatriota je napisao/la:nije oko kompjutera, ali mislim da će mi forumaši koji su ovdje aktivni moći pomoći:
Imam analogni signal za tv u jednoj sobi, u drugoj digitalni.. ovaj digitalni kasni 3-4 sekunde.. može li se kako izjednačiti, il da kasni oboje, il da namjestim pravovremeno :D
tu bi pomog'o delay..al' ne znam kako ga naštimati :mrgreen:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 18 jun 2014, 01:03

anonimni je napisao/la:Ovo je pitanje koje je moglo možda ići i na temu o mobitelima, no pitaću ovdje jer se ipak radi preko kompjutera :D

Je li sigurno skidati ove .exe fileove sa Softonica? Trebam skinuti Viber za Symbian, međutim, Softonic je glavni na Googleu za to i kad sam krenuo da skinem, pojavi se skidanje Softonic Downloadera kojeg sam izbrisao, dakle, da li je taj Softonic malware ili je regularan?
Nema tu malware-a. Skinut ces taj fajl preko koga ces skinuti viber. Nista strasno.
Na kraju ako hoces, izbrises taj softonicov fajl i miran si.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 18 jun 2014, 01:05

OK, hvala :thumbup:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jun 2014, 13:54

Kako da dodam dodatne skunde na mp3 file? Trebam prije početka pjesme dodati 3-4 sekunde, da ne počne odmah. Tačnije u pitanju je ezan, dok krene odbrojavanje odmah zauči i nemaš vremena da promjeniš na drugi, sad trebam prije toga dodati nekoliko sekundi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 18 jun 2014, 15:34

Vidi moze li ti ovo pomoci..

http://www.mp3-editor.net/tutorial08_ho ... _file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ed Woodward for Prime Minister !

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 18 jun 2014, 16:25

od kako mi je dosao racunar s popravke imam problem sa dvd rom-om.

kad ubacim cd/dvd samo mi se okrece unutra a na my computer nema nista. a ne izbacuje ni onaj run menu

http://pokit.org/get/?7f9a18c27424a007b ... 5f1733.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

hvala
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Aga
Kontakt:

Post Postao/la Aga » 19 jun 2014, 09:09

Kad otvorim bilo koju stranicu avast reagira i prikaziva ovo? Kako da popravim ?

slika

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 19 jun 2014, 09:37

Aga je napisao/la:Kad otvorim bilo koju stranicu avast reagira i prikaziva ovo? Kako da popravim ?

slika
Izbriši ga brate :) Skini sebi Tune up i miran si.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 19 jun 2014, 10:46

caseres je napisao/la:od kako mi je dosao racunar s popravke imam problem sa dvd rom-om.

kad ubacim cd/dvd samo mi se okrece unutra a na my computer nema nista. a ne izbacuje ni onaj run menu

http://pokit.org/get/?7f9a18c27424a007b ... 5f1733.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

hvala
Nije spojen unutra dobro. Otvori i vidi..Spojen je samo na napon pa ga zato mozes otvorit i stavit CD. Nije spojen veliki kabal: http://static.kupindoslike.com/-Ata-kab ... 509673.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jun 2014, 11:12

buraza mi zanima koliko bi para trebao izdvojiti za neki kvalitetan laptop koji bi onako bez ikakvih problema mogao pokretati igrice wow i lol, cini mi se da je rekao takve skracenice ali nisam siguran jer to fakat ne pratim :rol: eto pomagajte ako neko zna, gdje, kakav to laptop treba biti sto se tice specifikacija, cijena itd :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 19 jun 2014, 11:15

Kucaj na google wow game i izbaci ti (world od worcarft), te lol (league of legends)... :mrgreen: Moze si nabavit za 200... Ovako najmanje 2 GB RAMA, 512 MB graficka, te procesor 2.0 po mogucnosti dual core, a moze i obicni..

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 19 jun 2014, 23:22

Poz,jel ko imao problema sa reklamama "Ads by OffersWizard"? Nemam ih nigdje instalirano a stalno se pojavljuju. :oops:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 19 jun 2014, 23:36

Udji u Start-Control Panel-Add or Remove, te trazi "Offers Wizard" i deinstaliraj. Ako ne nadjes, idi u browseru tools-add ons-exstensions te tu idi na disable/remove datu reklamu ili potrazi u plugins..

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 19 jun 2014, 23:50

Pozdrav svima :salut:
Imam problem koji me strasno nervira. Naime, Youtube mi ne radi. Net mi otvara sve stranice kako treba, samo youtube nece, samo se onaj krug gore okreće. Da puno ne pricam imate sliku, sve ce vam reci. Brzina neta 5.09 na speedtest-u. Moja TV paket. Ponavljam sve stranice idu "ko podmazane" ali youtube nema sanse. Zna li IKO u cemu je problem, bio bi mu zahvalan.
slika
At the end of the storm there's a golden sky..

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 19 jun 2014, 23:51

OnlyUnited je napisao/la:Udji u Start-Control Panel-Add or Remove, te trazi "Offers Wizard" i deinstaliraj. Ako ne nadjes, idi u browseru tools-add ons-exstensions te tu idi na disable/remove datu reklamu ili potrazi u plugins..
Znam za to,ali to ovdje ne pomaze,nema mi toga ni u control panelu ni u addonsu. :roll:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 19 jun 2014, 23:52

juanitomaravillaa je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Udji u Start-Control Panel-Add or Remove, te trazi "Offers Wizard" i deinstaliraj. Ako ne nadjes, idi u browseru tools-add ons-exstensions te tu idi na disable/remove datu reklamu ili potrazi u plugins..
Znam za to,ali to ovdje ne pomaze,nema mi toga ni u control panelu ni u addonsu. :roll:
Skini iobit uninstaller i trazi (prvo vidi pod toolbars).. Te skini malwarebytes i precesljaj racunar..

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.