GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Elegant
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Elegant » 22 avg 2013, 01:46

Ako Mamic ode iz Dinama odose i pare, tako da ga se mora trpiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 avg 2013, 01:47

Insect_terminator je napisao/la: @Tritolone

Jurcic ipak ima u biografiji da je nakon 12 god Dinama uveo u LP sto nije mala stvar, a da ga je trebalo otjerati nakon ove utakmice mislim da ce se svi sloziti. Jos je i duzan ispriku :)
Ali on nije zasluzio klupu Dinama po treci puta, odma poslije Cackea se trebalo trazit nekog drugog, ako nije moglo tada sredinom sezone onda se moglo cekat prijelazni rok i dovest pravog trenera. Jer ovo je smijesno, potrosio si pripreme i sve sta si gradio je propalo u jednoj utakmici, a sad na racun nekog pozitivnog soka planiras proci dalje, neide to tako...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 avg 2013, 01:48

Insect_terminator je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:Kaj je bilo sa huliganima danas nije bilo vrijedjanja ?
Isto kao što nije bilo ni navijanja.
Mislim da je lakše pobjeći iz Guantanama nego ući na Maksimir ove sezone.
Nije bilo navijanja ali huliganima nije mjesto na tribinama pa makar bila bolja atmosfera na sprovodu nego na utakmicama Dinama.
Naravno, ali kad je zadnji put i bilo huligana na tribanama? Ja se baš nešto ne sjećam u zadnjih 3-4 godine da ih je bilo.. Možda i dulje...

Ako Vaha pristane, kao da je pljunuo na sebe samoga. Zato vjerujem da nije blesav, a Mamićev potez je samo potez očajnika koji žali zbog par milijuna eura koje će izgubiti.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 22 avg 2013, 02:10

dubrava je napisao/la:
Naravno, ali kad je zadnji put i bilo huligana na tribanama? Ja se baš nešto ne sjećam u zadnjih 3-4 godine da ih je bilo.. Možda i dulje...

Ako Vaha pristane, kao da je pljunuo na sebe samoga. Zato vjerujem da nije blesav, a Mamićev potez je samo potez očajnika koji žali zbog par milijuna eura koje će izgubiti.
Huligani su izmedju ostalog i onih 300 ljudi koji dolaze na svaku utakmicu vrijedjat (postali su previse iritantni) tako da ova atmosfera danasnja je osvjezenje.

Istina da je ovo ocajnicki potez ali i oni su nuzni. Vjerojatno bi ti kao simpatizer ili navijac Hajduka najvise volio da Mamic kaze ma boli me kuratz i pisljivih 10 milja.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 avg 2013, 09:08

insect t...

Nabijem sve navijače petkunaše. Dinamo bez Boysa nije ni klub, a gdje drugo.

[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 22 avg 2013, 09:18

[youtube][/youtube]
:lol:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 avg 2013, 09:56

Vala najbolje bi im dosao Amar Osim, kakav bi to tandem bio na "EURE" Maminjo - Osim :lol: :lol:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 22 avg 2013, 10:11

ppppp je napisao/la:[youtube][/youtube]
Udri brigu na veselje :lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 avg 2013, 10:12

Amar
Osim, jedan je Amar Osim :lol: . Nadam se da uskoro nece izabrat nekog,
zanimljivo sta se sve moze procitat od kad je Kruno dobio nogu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 avg 2013, 10:31

Kakva izdrkotina od kluba.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 avg 2013, 10:52

Juricic je zasluzeno dobio otkaz....

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 22 avg 2013, 11:18

Damian je napisao/la:
Prodano 23 tisuce ulaznica, a 26 tisuca pusteno u prodaju. Dobra brojka.
Da, prodanu za marku, dvije, tri 8-)

Da su ulaznice po "normalnim" cijenama, koliko bi se prodalo? Mamic uspije popuniti stadion na evropskim utakmicama jedino ako poklanja ulaznice (ili nesto dijeli uz njih - kobasice, dresove...), na domacim utakmicama ne moze popunit Maksimir pa ni da rolexe dijeli :mrgreen:

Sve oko Mamica i Dinama je sprdacina, velika sprdacina...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 22 avg 2013, 11:25

Ne vidim čemu se sad pravi drama. Tko je Dinamo da bi svake godine bio u CL? Ako bolji klubovi kao jedan Basel ne uspjevaju svake godine proći kvalifikacije CL, ne znam zašto bi to trebao raditi Dinamo. I koga su oni ozbiljnijeg uopće dosad izbacivali da bi ovo bio šok i tragedija? Maribora i Sheriffa, te na jedvite jade i uz tonu sreće Malmoa i Ludogoretsa.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 11:28

Elegant je napisao/la:Ako Mamic ode iz Dinama odose i pare, tako da ga se mora trpiti.
Ode moj kuratz.

Dosta mi je ovakvih vise. Kakve pare, koje pare??? Mamic nije ulozio nista u Dinamo, nisu to njegovi novci. Utuvite si to u galvu jednom za svagda!!

Kad se sjetim Werdera, Arsenala, Sheriffa prije 2-3 godine, a onda ovo. Pa hebote igracima se zvizdi u 20.minuti. Gdje to ima...I Austrijanci nadglasali cijeli stadion. @inscent rekao bih ti svasta, al dovoljno sam puta dobio ban radi takvih provokatora kao sto si ti. Srami se.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 11:31

I da netko spominje Osima za trenera :lol:

Mislim, neka njeg u Zelji, nije on kapacitet za Europu.
RIP CITY!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 avg 2013, 12:45

ja sam očekivao poraz dinama.... dinamo, partizan, željo sve je to na isti kalup, svi gube na iste načine..nevjerovatna je taktička neobucenost igrača sa ovih prostora... austrija je dobila jer iako po snazi jednaka dinamu, ona ima ideju igre i zna šta želi od početka do kraja... takođe njena velika prednost je to što dolazi iz mnogo jače i regularnije lige... ipak ja mislim da će oni u LS biti kanta za napucavanje gol razlike...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 avg 2013, 12:50

Insect_terminator je napisao/la:
dubrava je napisao/la:

Huligani su izmedju ostalog i onih 300 ljudi koji dolaze na svaku utakmicu vrijedjat (postali su previse iritantni) tako da ova atmosfera danasnja je osvjezenje.

Istina da je ovo ocajnicki potez ali i oni su nuzni. Vjerojatno bi ti kao simpatizer ili navijac Hajduka najvise volio da Mamic kaze ma boli me kuratz i pisljivih 10 milja.
Ako su huligani oni isti koji zvižde i skandiraju protiv Mamića, onda ja živim u jednoj od najkulturnijih država na svijetu. A nema većeg huligana od Zdravka Mamića.
Nisi me shvatio. Mamiću nije stalo do Dinama niti mu je ikad bilo stalo, njemu je stalo samo do vlastitog džepa i probitka. Nema kod njega ni trunke altruizma iako bi čovjek po njegovim izjavama rekao da je veći dobrotvor i humanist od samog pape. Samo interes i to onaj beskrupulozni, bez trunke empatije prema klubu, trenerima, igračima i što je najgore, prema gradu Zagrebu. On pljuje po svima nama i još se smije, jer može. Zar je njemu stalo do kluba kad prodaje igrače koji se praktički još nisu počeli ni brijati, mlade igrače koji odigraju sezonu, sezonu i pol maksimalno i onda ih se proda, a sve pod motom stvaranja jakog Dinama. Zar je potrebno prodavati svoje mlade igrače koji tek trebaju stasati, a ima se novaca od prijašnjih desetke milijunskih transfera (iako nikad nismo vidjeli te financijske izvještaje kluba i njegovo poslovanje). Kakav je to način dati otkaz treneru, bez obzira kakav je on, praktički u svlačionici, poslije tekme. Tko je on nego očajnik, vidi da mu izmiču milijuni eura na koje je planirao i imao zacrtano kao gotov posao i na koje gleda kao SVOJE, a ne Dinamove. Nisu to njegovi novci niti on može s njima što mu se prohtije. Pohlepa, pohlepa i sama pohlepa. I bezobrazluk koji nema granica.
Što Dinamo nema pravog trenera, a kojeg se može platiti, a ne poslušnike, ulizice, poltrone i sluge? Koliko će vremena trebati da ponovno dođe Kruno?
Nema većeg huligana i primitivca od Zdravka Mamića jer da bi ušao na Maksimir trebaš dati krv i proći težu kontrolu nego na američkim aerodromima. Je li stadion služi da se na njemu navija ili ja trebam slušati, zbog muka na tribinama, kako se svađaju pekari na obližnjem Borongaju?! Glasnije prelistavam telefonski imenik nego što čujem iole značajan huk s tribina, osim ako nije riječ o nekoj opasnoj šansi i akciji, korneru, prekidu ili kad na tribini prolazi neka opasna si.sata plavuša.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 avg 2013, 12:53

Ovaj Insect_terminator ne prestaje sa provalama i nebulozama.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 22 avg 2013, 12:57

@dubrava dzaba objasnjavas, nece to njemu promijenit misljenje. to su takvi ljudi koji ce sve progutat za jedan trofej :roll:
RIP CITY!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 avg 2013, 13:14

ppppp je napisao/la:[youtube][/youtube]
:lol: :lol:
Joj, sjećam se ovih likova, hahahha :lol: :lol: dva busa iz Visokog došla :D
Al scene na parkingu, izlazi lik iz busa sa harmonikom, a iza njega drugi koji drži neku mesinu u ruci :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.