Je li stigao SMS za Kuzmanovića?MortemHz je napisao/la: A nesto mi ne dolazi u zadnje vrijeme, valjda ce doci sad
Trebao je vec
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Je li stigao SMS za Kuzmanovića?MortemHz je napisao/la: A nesto mi ne dolazi u zadnje vrijeme, valjda ce doci sad
Nista jos majke mi, znaci dosao je?PiazzaGrande je napisao/la:Je li stigao SMS za Kuzmanovića?MortemHz je napisao/la: A nesto mi ne dolazi u zadnje vrijeme, valjda ce doci sad
Trebao je vec
Nemoj mi reći da nisi član?MortemHz je napisao/la:Nista jos majke mi, znaci dosao je?PiazzaGrande je napisao/la:Je li stigao SMS za Kuzmanovića?MortemHz je napisao/la: A nesto mi ne dolazi u zadnje vrijeme, valjda ce doci sad
Trebao je vec
Meni sad dodje poruka ali bez zezancije,MortemHz je napisao/la:Nista jos majke mi, znaci dosao je?PiazzaGrande je napisao/la:Je li stigao SMS za Kuzmanovića?MortemHz je napisao/la: A nesto mi ne dolazi u zadnje vrijeme, valjda ce doci sad
Trebao je vec
gledo sam ih triput uzivo ovu sezonu i uvijek isto, najbolja ekipa pl.a,.. pa 5 5 deka..Osttribine je napisao/la:Ma hajde crnjaciti i to, bude tih momenata kod svakog, ali ovo su teorije zavjere eto nekog guraju zbog ovog ili onog, realno kad pogledas ovu sezonu Zrinjski zasluzeno prvak, imali su strasan "visak" bodova u odnosu na drugoplasiranog jedno vrijeme, pa onda kriza turbulencije haman prokockali prvenstvo, ali su eto uspjeli osvojiti na kraju zato sto su najkvalitetniji, a ne zbog teorija zavjere jer su eto hrvatski klub.
MortemHz je napisao/la:Otkud im ova ideja jbt, strasno jeEvolve je napisao/la:"Isplati se biti član! Ljetni period je uvijek zanimljiv u fudbalu, a koliko su nam bitni članovi, dokaz je naredna aktivnost. FK Sarajevo će prvo SMS porukom obavijestiti svoje vjerne, aktivne članove o tome koji igrač će prvi stići u redove našeg kluba", poruka je sa Koševa.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... -om/238967
Ovo je fakat dobra stvar, jako zanimljivo od strane FK Sarajevo.
S kim su u 5 deka, sa vama ? Koliko vidim 21 bod vise od vas imaju na kraju.Sariel je napisao/la:gledo sam ih triput uzivo ovu sezonu i uvijek isto, najbolja ekipa pl.a,.. pa 5 5 deka..Osttribine je napisao/la:Ma hajde crnjaciti i to, bude tih momenata kod svakog, ali ovo su teorije zavjere eto nekog guraju zbog ovog ili onog, realno kad pogledas ovu sezonu Zrinjski zasluzeno prvak, imali su strasan "visak" bodova u odnosu na drugoplasiranog jedno vrijeme, pa onda kriza turbulencije haman prokockali prvenstvo, ali su eto uspjeli osvojiti na kraju zato sto su najkvalitetniji, a ne zbog teorija zavjere jer su eto hrvatski klub.
zeljo ih je mozda dvaput dobio..
al ostataksezone meljavo...
Pa šta se ovo dešava, prije mi u Mo saznamo, nego vi gore...MortemHz je napisao/la:Ma jesam clan vec pet godina uredno obnavljam u otprilike isti mjesec, doslo je meni ovo za bh telecom ali nije za Micu
pa sve su ekipe u 5 deka,inace ne bi vi prosipali tako lako bodove na one manje ekipe, ili neko bi bas dominantno uzeo 5 kola prije kraja titulu...s tim da su oni igrali sa najmanje oscilacija..Osttribine je napisao/la:S kim su u 5 deka, sa vama ? Koliko vidim 21 bod vise od vas imaju na kraju.Sariel je napisao/la:gledo sam ih triput uzivo ovu sezonu i uvijek isto, najbolja ekipa pl.a,.. pa 5 5 deka..Osttribine je napisao/la:Ma hajde crnjaciti i to, bude tih momenata kod svakog, ali ovo su teorije zavjere eto nekog guraju zbog ovog ili onog, realno kad pogledas ovu sezonu Zrinjski zasluzeno prvak, imali su strasan "visak" bodova u odnosu na drugoplasiranog jedno vrijeme, pa onda kriza turbulencije haman prokockali prvenstvo, ali su eto uspjeli osvojiti na kraju zato sto su najkvalitetniji, a ne zbog teorija zavjere jer su eto hrvatski klub.
zeljo ih je mozda dvaput dobio..
al ostataksezone meljavo...
Nema ni jedne ekipe u ligi da je dominirala nekom igrom cijele sezone, ali u moru takvih ekipa oni su bili najbolji.
Jos samo par igraca i bit ce sve okpinoglavi je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Otkud im ova ideja jbt, strasno jeEvolve je napisao/la:"Isplati se biti član! Ljetni period je uvijek zanimljiv u fudbalu, a koliko su nam bitni članovi, dokaz je naredna aktivnost. FK Sarajevo će prvo SMS porukom obavijestiti svoje vjerne, aktivne članove o tome koji igrač će prvi stići u redove našeg kluba", poruka je sa Koševa.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... -om/238967
Ovo je fakat dobra stvar, jako zanimljivo od strane FK Sarajevo.![]()
Organizaciono ste institucija za sve ostale klubove BiH, bez obzira sto ste na terenu ocajni zadnje 2 sezone. Ovim starima se izdizete iz ovog naseg sivila i javasluka, kad vec ne mozete igracki
To brate moj, hvala tiPiazzaGrande je napisao/la:Pa šta se ovo dešava, prije mi u Mo saznamo, nego vi gore...MortemHz je napisao/la:Ma jesam clan vec pet godina uredno obnavljam u otprilike isti mjesec, doslo je meni ovo za bh telecom ali nije za MicuAko bude još kakvih novosti bit ćeš pravodobno obavješten...
Zrinjski klub od jucer?Ras je napisao/la:Pa dobro Rijeka ima neku historiju, nije klub baš od jučer, kao recimo Zrinjski!Dinamo i Hajduk svakako nemaju konkurencije, ali zato su Zvezda i Partizan veći od njih!Lillard je napisao/la:Samo da pitam ove nostalgičare. Jel Zagreb veliki klub u Hrvatskoj? Jel Osijek veliki klub? Jel Rijeka veliki klub? Naravno da nisu, u Hrvatskoj su to samo 2 kluba koja su uzimali trofeje. Samo u Bosni je klub velik jer je postojao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.