Naravno, mora biti tako kad prve dvije ekipe gura politika, dok su druge dvije velikani bh. fudbala ili ti nogometa.HNKBranitelj je napisao/la: Borba za vrh će ostati uvijek rezervirana za veliku četvorku Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar i Sarajevo.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ne brukaj se djevojko.Aerials je napisao/la:Naravno, mora biti tako kad prve dvije ekipe gura politika, dok su druge dvije velikani bh. fudbala ili ti nogometa.HNKBranitelj je napisao/la: Borba za vrh će ostati uvijek rezervirana za veliku četvorku Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar i Sarajevo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zrinjski kada u drzavi nije bio HDZ na vlasti na drzavnom nivou u PL BIH imao plasmane: 11. mjesto; 7. mjesto; 6. mjesto; 9. mjesto;
Zeljo i Zrinjski su velikani?Aerials je napisao/la:Naravno, mora biti tako kad prve dvije ekipe gura politika, dok su druge dvije velikani bh. fudbala ili ti nogometa.HNKBranitelj je napisao/la: Borba za vrh će ostati uvijek rezervirana za veliku četvorku Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar i Sarajevo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Temu bi trebalu preimenovat u "Premijer liga BiH-općenito od fudbalu/nogometu", a vaše dječije maloumne rasprave premjestit u posebnu temu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Don't.Kawhi je napisao/la:Zeljo i Zrinjski su velikani?
Znate vi dobro kako stvari stoje kod vas. Ne hvataj se za to. Vama je glavno reći da sam žensko, što nikakve veze nema sa diskusijom. Kad budete sposobni da diskutujete bez da vam je glavni kontra-argument to što sam žensko, onda se javite.Lillard je napisao/la:Ne brukaj se djevojko.Aerials je napisao/la:Naravno, mora biti tako kad prve dvije ekipe gura politika, dok su druge dvije velikani bh. fudbala ili ti nogometa.HNKBranitelj je napisao/la: Borba za vrh će ostati uvijek rezervirana za veliku četvorku Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar i Sarajevo.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Zakljucavajte ovo. Nabijem vas sve na tuki redom nacionalisti. Razligu na klix-pix qurcix pa udrite dalje
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 31 maj 2017, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da okrenemo na pozitivnu temu, FK Sarajevo sampion BiH 2017/18 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa kakav si ti argument dala? Mogu i ja napisati "Sloboda bi se borila za ostanak u 1. ligi FBiH da je ne gura politika.", kakav je to argument?Aerials je napisao/la: Znate vi dobro kako stvari stoje kod vas. Ne hvataj se za to. Vama je glavno reći da sam žensko, što nikakve veze nema sa diskusijom. Kad budete sposobni da diskutujete bez da vam je glavni kontra-argument to što sam žensko, onda se javite.
MortemHz je napisao/la:Da okrenemo na pozitivnu temu, FK Sarajevo sampion BiH 2017/18
Al u kurcu
- SlevinKelevra
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Da okrenemo na pozitivnu temu, FK Sarajevo sampion BiH 2017/18
Jest, to mi je glavni argument
A ti uopće nemaš argumenata već lupaš gluposti. Glavno je s.rat po drugima i valjat teorije zavjere i opravdavat sebe i svoje neuspjehe time.
Smuči mi se od takvog razmišljanja. Nedo Bog da neko kaže svaka čast (čast izuzecima na ovom forumu), nego sve postižu preko politike. Pa bona da znaš ko je Šulenta i šta je čovjek uradio za naš klub ne bi takve gluposti valjala. Red, rad i disciplina. I pare između ostalog. To je Zrinjski. Zna se kod nas ko pije, ko plaća. Konačno! I uzeli smo petu titulu, a politika nam je izbila šestu prije dosta godina u Orašju. Ali eto nas gura politika uvijek...
Rastemo iz dana u dan i sljedeći je korak Europa ili barem napredak na tom polju. Dotada, gledajte u leđa peterostrukom šampionu države.
A ti uopće nemaš argumenata već lupaš gluposti. Glavno je s.rat po drugima i valjat teorije zavjere i opravdavat sebe i svoje neuspjehe time.
Smuči mi se od takvog razmišljanja. Nedo Bog da neko kaže svaka čast (čast izuzecima na ovom forumu), nego sve postižu preko politike. Pa bona da znaš ko je Šulenta i šta je čovjek uradio za naš klub ne bi takve gluposti valjala. Red, rad i disciplina. I pare između ostalog. To je Zrinjski. Zna se kod nas ko pije, ko plaća. Konačno! I uzeli smo petu titulu, a politika nam je izbila šestu prije dosta godina u Orašju. Ali eto nas gura politika uvijek...
Rastemo iz dana u dan i sljedeći je korak Europa ili barem napredak na tom polju. Dotada, gledajte u leđa peterostrukom šampionu države.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Uvijek nasmiješ raju u teškim momentimaMortemHz je napisao/la:Da okrenemo na pozitivnu temu, FK Sarajevo sampion BiH 2017/18
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Da okrenemo na pozitivnu temu, FK Sarajevo sampion BiH 2017/18![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Ne može ako Čovke ne odobriSarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Da okrenemo na pozitivnu temu, FK Sarajevo sampion BiH 2017/18![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Istice mu mandat, gotov je.Lillard je napisao/la:Ne može ako Čovke ne odobriSarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Da okrenemo na pozitivnu temu, FK Sarajevo sampion BiH 2017/18![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E sad je tema explodirala 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Napisah svašta, ali neka, kad se smirilo sve da ne nastavljamo 
Gasi muziku, salji sve u Banovice 
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.