FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2010, 16:09

Ja se isto slazem sa Mikyem. Pienaar je majstor. Veoma brz, strasan tehnicar, bas onakav kakvog bi mnogi timovi pozeljeli. Veoma cu biti zadovoljan ako bude ista od ovoga. :) :) :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 jan 2010, 16:17

Cescinho4 je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
COYB je napisao/la:Šta fali Piennaru ? Izgleda da pola vas niste ni gledali fudbalske utakmice dosad.
Ma ja eto ti ces mi reci :roll:

Je li mislis stvarno da je Pieenar zamjena za Riberya al dostojna?
Koju cete bolju zamjenu naci?Mozda Bayern dovede Silvu il Cesca :lol: Sem toga, sta fali Pienaru u Evertonu, ne vjerujem da ce tako lako otici ;)
Ne fali nista, neka i ostane tamo.Vidim Everton hara Premiershipom, al ni tog tvog ja ne bih u timu volio vidjeti :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 25 jan 2010, 16:24

nego jel to onaj što je igro u Borussiji iz Dortmunda i za dvije sezone postigo cak nevjerovatnih 0 golova :D :D i cak 0 asistencija :mrgreen: :mrgreen:

cuj zamjena za Riberya :D :D
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2010, 16:27

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 03719.html

Navodno smo pustili Niedermeiera Sttutgartu. Odsteta nije poznata. :?: :?: :?:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 25 jan 2010, 16:42

Kakav Pienar on da bude zamjena Riberyu ??? Isto kao sto je Valencia Cristianu Ronaldu.Kad bi otisao Ribery jedini covjek koji ga moze priblizno zamjeniti je Lenon iz Tottenhama.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 jan 2010, 18:27

COYB je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la: Ne fali nista, neka i ostane tamo.Vidim Everton hara Premiershipom, al ni tog tvog ja ne bih u timu volio vidjeti :lol:
Eto koliko pratiš Premiership. :roll:

Bolan,opet ulaziš u raspravu a pojma nemaš. ;)

Mislim da je miky_hz dovoljno rekao.
Sveznajuci COYB :lol:

Nemas ni ti pojma o Bundesligi, zato tisu i idi pisi na svojoj i temi o gigantu Evertonu.Sta glumis neku facu ovdje.
Ja cu opet reci, Pienaar nije dostojna zamjena za Riberya to mozes procitati od jos par bavarac ovdje, je li i oni sada nemaju pojma :roll:
Ne smaraj me, jer mi te je pun **** vise.

SMRT FASIZMU!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 jan 2010, 18:32

COYB je napisao/la: Bayern nije u stanju prvak Bundeslige postati a sve nekakve igračke veličine u njemu.Leverkusen i Wolfsburg održavaju im lekcije iz fudbala i ja ti garantujem da je Everton trenutno barem duplo jači od Bayerna i da bi komotno osvojio Bundesligu kad bi igrao u njoj. ;)
Za ovo cemo vidjeti 8-)

A na ovo drugo cu se samo slatko nasmijat :mrgreen: :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 jan 2010, 18:39

Mislim da je autor clanka u kome spominje ovaj transfer pomalo senzacionalan pa zbog toga privlaci ovakvu paznju. Dobili smo potvrde i od uprave i od Riberya da ce obaviti razgovore u martu oko njegove sudbine. Sve sto se kaze prije tih razgovora moze biti samo spekulacija. U principu malo je igraca koji bi bili dostojna zamjena Riberyu.

Moram priznati da nisam pratio zadnje utakmice Pienaara i u skladu s tim ne bih komentarisao da li bi bio pojacanje za Bayern ili ne. U slucaju odlaska Riberya, vise bih volio da se okrenu dovodjenju Ozila ili mozda Elie(bez obzira sto je ovaj tek sezonu u HSV-u).
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2010, 18:50

@Robe: Pusti ih, vidis da ne znaju sta pricaju. Ljubomora ih ubi. :D :D :D :D
COYB je napisao/la:Bayern nije u stanju prvak Bundeslige postati a sve nekakve igračke veličine u njemu.Leverkusen i Wolfsburg održavaju im lekcije iz fudbala i ja ti garantujem da je Everton trenutno barem duplo jači od Bayerna i da bi komotno osvojio Bundesligu kad bi igrao u njoj. ;)
Ovdje si ispao malo paglu, ali oprosteno ti je. Vjerovatno si u zaru borbe napisao nesto sto nisi svjestan. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dalje, ko je rekao da je nas najbolji igrac Gomez???? :?: :?: :?:
A to za ime, ostalo ne ostalo, barem ga imamo za razliku od vas. ;) ;) ;)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 25 jan 2010, 18:56

Serem se ja na ekipu gdje je najbolji igrač Gomez
ja neznam doklecete budalama i privitimcima dopustati da saraju po ovoj temi,,je neznam zasto ljudi dolaze na ovaj forum i ispoljavaju svoj bijes,,,nasta ovo lici majku mu,,jedan ****šani evertonovac (hmm ko je to) ovako prica
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 25 jan 2010, 18:57

hmm...Everton...To su oni sto igraju u plavim dresovima, ne? Inace ih tako pamtim, nemam po cemu drugome... Bem mu pa ja sam mislio da je zabranjeno ucestvovati na forumu navijacima ovih nizerazrednih engleskih klubova...Pienar? Volio bih videti tog momka kako igra, ali Google ne moze da ga nadje :) :) :)

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 25 jan 2010, 19:22

Evrton jaci od Bayerna :lol: ko se to provalio :? :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2010, 19:24

JameS 23 je napisao/la:Evrton jaci od Bayerna :lol: ko se to provalio :? :lol:
I to duplo. :lol: :lol: :lol: :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 jan 2010, 19:45

:o :o :o
COYB
Sad si negdje u ranku sa Memom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cuj Everton duplo jaci od BAyerna ,daaaj odvadi malo !
Pieenar ,po meni ,volio bi da ga uzmu i ako Ribi ostane ,bolji je od Schwainija ,brz ,tehnicar ,ima sut ,ima loptu ,sve sto krasi jednog igraca veznog reda,neznam sto se rob i neki bune protv njegovog dolaska :?

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 25 jan 2010, 20:30

COYB
za mene si vec favorit za zlatnu kantu foruma u 2010.g :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 25 jan 2010, 20:39

nije everton tako los ali da je bolji od bayerna , covjece dodi sebi jesili normalan ili si zaboravio popiti antidepresivu ;) ;)
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 25 jan 2010, 20:44

COyb lupi i osta ziv..............Bayern ove sezone bar do polufinala lige prvaka............u pocetku su imali problema, al su sad poslozili ekipu da sigurno mogu parirati svima............svi statiraju , samo su oni konstantno u usponu forme.......

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 25 jan 2010, 21:09

COYB je napisao/la: Serem se ja na ekipu gdje je najbolji igrač Gomez. ;)
Dobro....vidim pratis Bayern...ajde ljepo :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 25 jan 2010, 21:14

Cescinho4 je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:COyb lupi i osta ziv..............Bayern ove sezone bar do polufinala lige prvaka............u pocetku su imali problema, al su sad poslozili ekipu da sigurno mogu parirati svima............svi statiraju , samo su oni konstantno u usponu forme.......
Mislim da je ova izjava ipak malo pretjerana. ;)
E ti si se nasao da pricas o pretjeranim izjavama..........ti i ljubav kad izjavite nesto, pa to u svemiru odjekuje..........nego haj da ne bude tenzija .......mora se priznati da niko ne moze reci lako cemo sa Bayernom.......i po meni Bayern ima snagu da ode i do kraja i to je tim koji po meni i da osvoji LP ne bi bilo iznenadjenje.............i Bayern kad je najlosiji ...opasan je .............oni su uvijek tu.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 25 jan 2010, 21:25

Nemoj nam ovdje tenzije, pa ja sam bas fino napisao komentar :D Ti imas pravo da mislis da ce Bayern daleko dogurati u LP, al vjeruj mi to ce biti veoma,veoma,veoma,veoma tesko da ne kazem nemoguce ;)....moje misljenje :D[/quote]

necu tenzije , vidis da sam prekinuo......a sreca nasa pa ne vlada jednoumlje.......jel.......Samo kazem da nikome od ovih timova sto su ostali nece biti lako sa Bayernom......ipak su oni institucija ......i nisu samo bljesak koji se desi jednom u 20 godina...tu su stalno, a boga mi imaju i tim, ne idividualce, ali jak tim imaju sigurno.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.