Romariooo je napisao/la:ne znam sta mene prozivas na ovoj temi na kojoj nisam mozda nikad nista napisao al ajd, i ne kontam sta pokusavas dokazati, posto si ti kao navijac bayerna automatski genijalna poznavalac fudbala cudi me kako to da ti je promaklo da je barce itekako bilo u tom periodu, nekoliko puta smo dolazili do polufinala lige prvaka, evropski titula istina nije bilo, ali stas, nije bilo sudjeno, sad je sudjeno i sta, kakve to ima veze sa bundes ligom
barcelona nije uopste u dubiozama, ima dugova al ima i prihoda, i to astronomskih, ako mislis da ce se staviti kljuc u bravu i klub otjerati u stecaj, ne sekiraj se, sve je divno i krasno
ti turci sto su iz bundes lige dosli u real i dosli su kao zvijezde i bilu su navikani, najstor ozil, borac kedira, ovo ono, al kad su se susreli sa istinskim zvijezdama danasnjeg fudbala koje sijaju u kataloniji, dobili su 5 komada i pokazali su u svim susretima protiv barce da su nedozreli i da se ne mogu stavljati u istu recenicu, isto kao sto su u dresu reprezentacije njemacke nakon nekoliko pobjeda svi ih vinuli u nebo, i millera tog vaseg i ostale, ali kad je dosla reprezentaciaj katalonije u polufinalu, pojacana sa dva-tri frankovca, isti ti velemajstori nisu se sastali s loptom i nas kapiten Pujdo ima je zapecatio sudbinu
U ovoj temi ti odgovaram zato što troluješ temu Bayerna sa postovima koji i nisu mnogo povezani sa Bayernom.A tvoj post je otišao u smjeru da samo u BArseloni igraju vrhunski igrači i nigdje više.Onda zasto ta ista Barselona u kojoj igraju vrhunski igrači ne osvoji svake godine Lp jer u drugim klubovima igraju samo prosječni igrači kako ih ti nazivaš.Moj ti je savjet da oladiš sa svojim komenatrima jer teško da si pogledao 10 utakmica BArselone, ali našao si se pozvanim da diskutuješ o svemirskoj moći i nepobjedivosti iste.Ti nikad nećeš shvatiti šta je fudbal i koje su kvalitete Bundeslige.
Evo ti par tekstova da naučiš nešto o svom klubu da se dalje ne brukaš u diskusijama:
http://www.vecernjenovosti.info/vesti/s ... liona-evra
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 39770.html