Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dakle, zabijao je Bayernu, Dortmundu, Schalkeu, Man Unitedu, Liverpoolu, Arsenalu, Juventusu, Realu, Barceloni.... 
ModričiSlevinKelevra je napisao/la:Dakle, zabijao je Bayernu, Dortmundu, Schalkeu, Man Unitedu, Liverpoolu, Arsenalu, Juventusu, Realu, Barceloni....
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
eheheh
Forma je prolazna a klasa vjecna.
Jedini igrac Rome koji je zasluzio prolaznu ocjenu.
GRANDE EDIN DZEKO!
P.S. Samo Barsa mu je bila ostala, svim drugim velikim, najvecim klubovima je vec zabijao.
Pade i Barsa.
Jedini igrac Rome koji je zasluzio prolaznu ocjenu.
GRANDE EDIN DZEKO!
P.S. Samo Barsa mu je bila ostala, svim drugim velikim, najvecim klubovima je vec zabijao.
Pade i Barsa.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa zabijao je i Interu i MilanuVirtu4l je napisao/la:Chelseaju je zabio u prijateljskojRios je napisao/la:Generalno od tih velikana ostali su mu Milan,Inter i Celzi,cini mi se da njima nije zabio jos nijedan..Ili grijesim?![]()
Nije imao puno prilike igrati protiv ovih, ali sigurno će Milana i Intera skinuti sa liste.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Babuka

Koliko je dao do sad golova za romu ukljucujuci sva takmicenja ?
- Goalgetter
- Kontakt:
5 golova. [Tri u ligi, dva u LP].club21 je napisao/la:Koliko je dao do sad golova za romu ukljucujuci sva takmicenja ?
Dobra opomena za penale, valjda ih više neće pucati, prerizično je...zabio majstor i Barsi
Hvala.Goalgetter je napisao/la:5 golova. [Tri u ligi, dva u LP].club21 je napisao/la:Koliko je dao do sad golova za romu ukljucujuci sva takmicenja ?
ma nek puca, moze mu se... opet ce zabit ako nista 1 od 3shminka je napisao/la:Dobra opomena za penale, valjda ih više neće pucati, prerizično je...zabio majstor i Barsi
🔵⚪
Ovako su njemu na početku u svakom klubu davali da puca penale, jbg, bio je zvijezda, pa su brzo skontali da to i nije baš dobra ideja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lakse vam je pitati
kome nije zabio od ovih velikana ,jedan je Edin

Mora nekada i promasiti, al iskupio se veceras za promaseni penal.
Gigant! 
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Moj Edine bjezi iz te Rome,neces tamo nikad nista osvojiti,ekipa puna gubitnika realno,steta sto nije u Juve presao,ali eto oni se zaje.base dovedose panjinu Mandzukica... Uglavnom nadam se da odlazi vec sljedece godine,i on i Pjanke. Ekipa luzera !!
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke kapitenu na novom golu. Protiv Barce uvijek dobro odigra, ali nikako da zabije gol. Veceras je srusio i tu barijeru. Zasluzio je momcina.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Cestitke Dzeki na finom golu!
Sto se penala tice,neka uvijek puca pa makar svaki promasio. I Nejmar je veceras promasio penal,i opet ce ih pucati...isto vazi i za Edina! Popravio je izvodjenje penala u zadnje vrijeme,i po meni izvodi ih sasvim dobro. pogotovo kad se na njemu svira penal,uvijek neka i puca,pa makar svaki promasio. imat ce na svom kontu veci broj golova,a na kraju se pika samo koliko je golova dao,a ne koliko je prilika promasio! samo igracki koji su jaki psihicki usudjuju se pucati penale,a on je pokazao da je u zadnje vrijeme mentalno dosta jak i samo tako neka nastavi. a o igrackim kvalitetima svi vec znamo.
Sto se penala tice,neka uvijek puca pa makar svaki promasio. I Nejmar je veceras promasio penal,i opet ce ih pucati...isto vazi i za Edina! Popravio je izvodjenje penala u zadnje vrijeme,i po meni izvodi ih sasvim dobro. pogotovo kad se na njemu svira penal,uvijek neka i puca,pa makar svaki promasio. imat ce na svom kontu veci broj golova,a na kraju se pika samo koliko je golova dao,a ne koliko je prilika promasio! samo igracki koji su jaki psihicki usudjuju se pucati penale,a on je pokazao da je u zadnje vrijeme mentalno dosta jak i samo tako neka nastavi. a o igrackim kvalitetima svi vec znamo.
Go na Nou Campu, nije mala stvar. Bravo Edine, cestitka za dan drzavnosti. Steta sto ne zabi penal i onaj zicer, mogao se proslavit komotno veceras.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Chevalier, Fort, Godfather, Kaunas, Proximic, sagitarius, Shevko, tuzlanskinacin, Varta i 41 gost.