sta mislite ko nosi???

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa citajamarpustahija je napisao/la:Koliko , i odakle , nisam to citaobabilonTM je napisao/la:Tačno otišla su 4 igrača,a što ne čitaš koliko ih je došlo.amarpustahija je napisao/la:Ako sutra dobijemo Šturm , nema razloga za strah protiv šerifa u kojem su otisla cak 4 standarna igraca ..
SvrakaCurva_SUD je napisao/la:Ev malo da zapocnemo temu o kapitenskoj traci...
sta mislite ko nosi???
ja bi dao BogicevicuKB-TM87 je napisao/la:SvrakaCurva_SUD je napisao/la:Ev malo da zapocnemo temu o kapitenskoj traci...
sta mislite ko nosi???
ZAJKO ZEBACurva_SUD je napisao/la:Ev malo da zapocnemo temu o kapitenskoj traci...
sta mislite ko nosi???
Beso nece vise igrati prvo,tako da Svraka zasluzuje kapitensku traku zbog borbenosti i zbog toga sto je nase dijete.Curva_SUD je napisao/la:Pa vidite ovako
govorite da treba Svraka da bude kapiten
Zeba.... nista to...
Kapitensku traku je zasluzio samo BEŠLIJA MIRSAD ! ! !![]()
ostali nisu zasluzili nemojte davati traku onome ko daje najvise golove i onome ko vam je najdrazi!
Sreca pa se ti nepitasEdin TM87 je napisao/la:Nyema
Curva_SUD je napisao/la:Pa vidite ovako
Zeba.... nista to...
ostali nisu zasluzili nemojte davati traku onome ko daje najvise golove i onome ko vam je najdrazi!
kakve veze borbenost i to sto je on nase dijete ima veze s kapitenskom trakom ?Grbavica moj zivot je napisao/la:Beso nece vise igrati prvo,tako da Svraka zasluzuje kapitensku traku zbog borbenosti i zbog toga sto je nase dijete.Curva_SUD je napisao/la:Pa vidite ovako
Zeba.... nista to...
Svraka kapiten, zamjenik beslija, da je mirso standardniji bilo bi obrnuto...treceg nemaamarpustahija je napisao/la:@ Babilontm , nece da mi citira nesto ;
Vidjećemo sutra sve protiv Šturma , jer mislim da je u ovom trenutku Šturm puno jači od šerifa ...
amarpustahija je napisao/la:@ Babilontm , nece da mi citira nesto ;
Vidjećemo sutra sve protiv Šturma , jer mislim da je u ovom trenutku Šturm puno jači od šerifa ...
daj ne buncajte, to je tek druga utakmica, nezna se jos nista to je samo uigravanje, ja bi volio da izgubimo 3 razlike pa da osim shvati da nam trebaju pojacanjababilonTM je napisao/la:amarpustahija je napisao/la:@ Babilontm , nece da mi citira nesto ;
Slažem se, sutra ćemo najbolje vidjeti gdje smo i šta smo, ali ono objektivno!
Jel nema veze,ja znam da je uvijek to u Želji imalo veze barem kod Amara.Sada mu je Seha bio kapiten jer je djete zelje a i bio je najbolji igrac.U prvom mandatu kolko se ja sjecam kapiten bio Buki i Haris Alihodzic sve djeca Želje.E sad koliki autoritet Svraka ima u svlacionici i koliko njega postuju saigraci to najbolje zna Amar.Ja govorim svoje misljenje po njegovim kriterijma.eliminator je napisao/la:kakve veze borbenost i to sto je on nase dijete ima veze s kapitenskom trakom ?Grbavica moj zivot je napisao/la:Beso nece vise igrati prvo,tako da Svraka zasluzuje kapitensku traku zbog borbenosti i zbog toga sto je nase dijete.Curva_SUD je napisao/la:Pa vidite ovako
Zeba.... nista to...
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bvsic, Lokomotifa, noviprimitivac, Pact1921, perodeformero, sassari, sebalos, sekac, Vjecnobordo, zaostrog i 111 gostiju.