Interpunkcija (lat. interpunctio = razlučiti, rastavljati) su znakovi u pisanome jeziku koji služe rastavljanju teksta na rečenice i rečenične dijelove.SR4 je napisao/la:normalaba je napisao/la:SR4 je komedija od forumasa. Nije ovo soker i Fifa 14 pa da ide sve ko po loju. Koji od timova iz lige 5 je krenuo u sezonu odlicno. Samo Chelsea. Svi se muce. Real Madrid ce biti prvak Europe i Spanije. Zivi bili pa vidjeli
nek si ti strucnjak a ja eto pojma nemam znas pogledao sam milion utakmica i odma sam rekao da real nema uravnotezenu ekipu a ta tvoja prica kako je pocetak sezone ne stoji jer svima je pocetak i sad nam je utjeha sto ostali kiksaju real je primio 4 gola od tima koji je ispao iz evrope prije 4 dana i koje je tvoje opravdnje treba vremena dok se real probude bice kasno ja iznosim svoje misljenje ne vrijedjam nikoga tako da nema potrebe da me proziva bezveze poz
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
izvini profesorenormalaba je napisao/la:Interpunkcija (lat. interpunctio = razlučiti, rastavljati) su znakovi u pisanome jeziku koji služe rastavljanju teksta na rečenice i rečenične dijelove.SR4 je napisao/la:normalaba je napisao/la:SR4 je komedija od forumasa. Nije ovo soker i Fifa 14 pa da ide sve ko po loju. Koji od timova iz lige 5 je krenuo u sezonu odlicno. Samo Chelsea. Svi se muce. Real Madrid ce biti prvak Europe i Spanije. Zivi bili pa vidjeli
nek si ti strucnjak a ja eto pojma nemam znas pogledao sam milion utakmica i odma sam rekao da real nema uravnotezenu ekipu a ta tvoja prica kako je pocetak sezone ne stoji jer svima je pocetak i sad nam je utjeha sto ostali kiksaju real je primio 4 gola od tima koji je ispao iz evrope prije 4 dana i koje je tvoje opravdnje treba vremena dok se real probude bice kasno ja iznosim svoje misljenje ne vrijedjam nikoga tako da nema potrebe da me proziva bezveze poz
- Consigliere
- Kontakt:
Bale je dosao kao najbolji igrac Premier lige i covjek koji je u prethodnoj sezoni donio sam barem 5-6 pobjeda Tottenhamu i dovukao ih do 5. mjesta u najjacoj konkurenciji na svijetu . James je za isti novac dosao zbog toga sto je zabio eurogol pred milijardu TV gledalacaDonnie Darko je napisao/la:Jbg sad Hames je u istoj situaciji kao Bale prošle sezone. Bit će konstantno na udaru, šta god da se desi bit će precjenjen, 80 miliona **** palac, ljudi ovamo 4 gola primili al eto nek je on kriv. A onda kad u El Clasicu, 1/4, 1/2 finala LP, u finalu kupa nebitno, uvaljat će neki ultra važan gol i onda će odjednom bog postat kao i ovaj poslije finala kupa.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kroos nikad neće biti tip igrača kao što je Alonso a Modriću više nema ko čuvati leđa kao što je to radio Xabi prošle sezone.Ostaje jedino Khedira i promašena investicija Illarramendi, znači biće u velikim problemima ove sezone na poziciji DMF a ova djeca prizivaju Falcaoa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bolje dovesti Gustava i Hernandeza nego nikog.A taj dolazak bilo koga bi valjda sad trebao postati imperativ.
Opet velim,klupa je u ovoj tekmi ,kad je carlo ubacio u prvih 11 sve ofanzivce,bila bas smijesna.
Opet velim,klupa je u ovoj tekmi ,kad je carlo ubacio u prvih 11 sve ofanzivce,bila bas smijesna.
Sretno zmajevi!!
Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2"
Još jedan dokaz koliko ekipa ovisi o Ronaldu, kakav alonso i kurrci, general je vođa već odavno
Još jedan dokaz koliko ekipa ovisi o Ronaldu, kakav alonso i kurrci, general je vođa već odavno
naprijed rejal
Pa Xabi je bio najvažniji igrač Reala već 3-4 sezone. Čovjek je praktično držao vezni red, ostali su samo svojom kvalitetom to nadopunjavali. O njemu je baš sve ovisilo. Samim tim je bio važniji i od Ronalda, jer šta ti se koristi takva gol mašina ako nemaš nekog ko ti pokreće igru. O njemu možemo do sutra.. Čovjek koji ima strašno razumijevanje igre i razmišljanje unaprijed kao nikad nijedan vezni igrač. Jednim proigravanjem u potpunosti mijenja tempo igre. A tu su se on i Di Maria strašno dobro slagali i nadopunjavali.
I naravno da fali, ali fali na taj način, to što @Donnie kaže, kao vođa i lider, te kao kreator, jer Kroos još nema to znanje da kreira kad je u ravnini sa štoperima, kao što je to imao Xabi, ima malo ko, ali Toni je apsolutno kalibar da ga naslijedi jer sa svojom vizijom i pas igrom ne kasni puno za Alonsom.
Samo je potrebno vremena da se on "udomaći" na toj poziciji holdera. Naravno da je potrebno vremena, ne samo njemu, nego i Modriću, jer više nema Xabija i sigurno da mora igrati malo drugačije.
A kod nas je tako da, kad proigra vezni red proigra i sve ostalo. Ja ne sumnjam u tandem Modrić - Kroos, živi bili pa vidjeli.
I naravno da fali, ali fali na taj način, to što @Donnie kaže, kao vođa i lider, te kao kreator, jer Kroos još nema to znanje da kreira kad je u ravnini sa štoperima, kao što je to imao Xabi, ima malo ko, ali Toni je apsolutno kalibar da ga naslijedi jer sa svojom vizijom i pas igrom ne kasni puno za Alonsom.
Samo je potrebno vremena da se on "udomaći" na toj poziciji holdera. Naravno da je potrebno vremena, ne samo njemu, nego i Modriću, jer više nema Xabija i sigurno da mora igrati malo drugačije.
A kod nas je tako da, kad proigra vezni red proigra i sve ostalo. Ja ne sumnjam u tandem Modrić - Kroos, živi bili pa vidjeli.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja mislim da Khedira moze odigrati tu poziciju zadnjeg veznog jer ako je standardan u jednoj sili kao sto je Njemacka mislim da moze i u Realu 
Koliko razmaženih navijača na jednoj temi. Šta bi bilo da svake sedmice gledate mučenje ekipe za koju navijate? xp
A.F.C. Bournemouth!
Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Aj ne pretjeruj živ bio. Unazad 15 godina ekipa nije ovisila o jednom igrači koliko ovisi sada o Ronaldu, i ti ćeš porediti učinak Ronalda za ekipu, i Alonsa. Dakako da je Alonso bio izuzetno bitan, ali reći da je bitniji od kopitara je smiješno.Clutch je napisao/la:Pa Xabi je bio najvažniji igrač Reala već 3-4 sezone. Čovjek je praktično držao vezni red, ostali su samo svojom kvalitetom to nadopunjavali. O njemu je baš sve ovisilo. Samim tim je bio važniji i od Ronalda, jer šta ti se koristi takva gol mašina ako nemaš nekog ko ti pokreće igru. O njemu možemo do sutra.. Čovjek koji ima strašno razumijevanje igre i razmišljanje unaprijed kao nikad nijedan vezni igrač. Jednim proigravanjem u potpunosti mijenja tempo igre. A tu su se on i Di Maria strašno dobro slagali i nadopunjavali.
I ne kontam, odjednom ste zaboravili sve pogreške alonsa, sve loše predaje lopte koje su pokazivale da je čovjek već na zalasku karijere, i da ne može da nastavi da igra na nivou na kojem je bio.
naprijed rejal
Hajde sto je ofanzivno, al sto je i defanzivno ****
Jel taj general igrao nocas ?Sveti je napisao/la:Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2"![]()
![]()
Jesu te fascinirala 4 gola od ekipe koja izgubi od eibara i bruka se po evropi ?Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
kako vidim, nije.sekretar je napisao/la:Jel taj general igrao nocas ?Sveti je napisao/la:Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2"![]()
![]()
naprijed rejal
@Sveti
Ne pretjerujem. Obojica su svoje zadatke obavljali vrhunski, s tim da je čitav vezni red Reala ovisio o jednom igraču, a kad ti ne igra vezni red, onda te nema nigdje. Bez Ronalda igra nije patila, samo realizacija, dok bez Xabija jeste.
Ne pretjerujem. Obojica su svoje zadatke obavljali vrhunski, s tim da je čitav vezni red Reala ovisio o jednom igraču, a kad ti ne igra vezni red, onda te nema nigdje. Bez Ronalda igra nije patila, samo realizacija, dok bez Xabija jeste.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Real trenutno bolje nema mora se u ovom igrackom kadru naci neko rijesenje jer Real se vise na toj poziciji pojacavat nece znaci ostaje on ili illaraClutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Illarra je za onog tuniskog vola Xabi Alonso
Khedira bi to spriječiosuhi je napisao/la:Jesu te fascinirala 4 gola od ekipe koja izgubi od eibara i bruka se po evropi ?Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
i ovo je nepobitna cinjenica kad je vaša igra u pitanju...doduše, nije to neka mudrostSveti je napisao/la:Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2"![]()
![]()
ali mojne na Alonsa, koji je isto tako bio vrlo bitna karika igre RMa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.