Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

normalaba
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la normalaba » 01 sep 2014, 00:02

SR4 je napisao/la:
normalaba je napisao/la:SR4 je komedija od forumasa. Nije ovo soker i Fifa 14 pa da ide sve ko po loju. Koji od timova iz lige 5 je krenuo u sezonu odlicno. Samo Chelsea. Svi se muce. Real Madrid ce biti prvak Europe i Spanije. Zivi bili pa vidjeli

nek si ti strucnjak a ja eto pojma nemam znas pogledao sam milion utakmica i odma sam rekao da real nema uravnotezenu ekipu a ta tvoja prica kako je pocetak sezone ne stoji jer svima je pocetak i sad nam je utjeha sto ostali kiksaju real je primio 4 gola od tima koji je ispao iz evrope prije 4 dana i koje je tvoje opravdnje treba vremena dok se real probude bice kasno ja iznosim svoje misljenje ne vrijedjam nikoga tako da nema potrebe da me proziva bezveze poz :kafa:
Interpunkcija (lat. interpunctio = razlučiti, rastavljati) su znakovi u pisanome jeziku koji služe rastavljanju teksta na rečenice i rečenične dijelove.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 01 sep 2014, 00:03

normalaba je napisao/la:
SR4 je napisao/la:
normalaba je napisao/la:SR4 je komedija od forumasa. Nije ovo soker i Fifa 14 pa da ide sve ko po loju. Koji od timova iz lige 5 je krenuo u sezonu odlicno. Samo Chelsea. Svi se muce. Real Madrid ce biti prvak Europe i Spanije. Zivi bili pa vidjeli

nek si ti strucnjak a ja eto pojma nemam znas pogledao sam milion utakmica i odma sam rekao da real nema uravnotezenu ekipu a ta tvoja prica kako je pocetak sezone ne stoji jer svima je pocetak i sad nam je utjeha sto ostali kiksaju real je primio 4 gola od tima koji je ispao iz evrope prije 4 dana i koje je tvoje opravdnje treba vremena dok se real probude bice kasno ja iznosim svoje misljenje ne vrijedjam nikoga tako da nema potrebe da me proziva bezveze poz :kafa:
Interpunkcija (lat. interpunctio = razlučiti, rastavljati) su znakovi u pisanome jeziku koji služe rastavljanju teksta na rečenice i rečenične dijelove.
izvini profesore :facepalm:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 sep 2014, 00:04

Donnie Darko je napisao/la:Jbg sad Hames je u istoj situaciji kao Bale prošle sezone. Bit će konstantno na udaru, šta god da se desi bit će precjenjen, 80 miliona **** palac, ljudi ovamo 4 gola primili al eto nek je on kriv. A onda kad u El Clasicu, 1/4, 1/2 finala LP, u finalu kupa nebitno, uvaljat će neki ultra važan gol i onda će odjednom bog postat kao i ovaj poslije finala kupa.
Bale je dosao kao najbolji igrac Premier lige i covjek koji je u prethodnoj sezoni donio sam barem 5-6 pobjeda Tottenhamu i dovukao ih do 5. mjesta u najjacoj konkurenciji na svijetu . James je za isti novac dosao zbog toga sto je zabio eurogol pred milijardu TV gledalaca :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 sep 2014, 00:04

Kroos nikad neće biti tip igrača kao što je Alonso a Modriću više nema ko čuvati leđa kao što je to radio Xabi prošle sezone.Ostaje jedino Khedira i promašena investicija Illarramendi, znači biće u velikim problemima ove sezone na poziciji DMF a ova djeca prizivaju Falcaoa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 01 sep 2014, 00:05

Bolje dovesti Gustava i Hernandeza nego nikog.A taj dolazak bilo koga bi valjda sad trebao postati imperativ.
Opet velim,klupa je u ovoj tekmi ,kad je carlo ubacio u prvih 11 sve ofanzivce,bila bas smijesna.
Sretno zmajevi!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 sep 2014, 00:05

Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2" :lol: :lol:

Još jedan dokaz koliko ekipa ovisi o Ronaldu, kakav alonso i kurrci, general je vođa već odavno :salut:
naprijed rejal

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 sep 2014, 00:06

Pa Xabi je bio najvažniji igrač Reala već 3-4 sezone. Čovjek je praktično držao vezni red, ostali su samo svojom kvalitetom to nadopunjavali. O njemu je baš sve ovisilo. Samim tim je bio važniji i od Ronalda, jer šta ti se koristi takva gol mašina ako nemaš nekog ko ti pokreće igru. O njemu možemo do sutra.. Čovjek koji ima strašno razumijevanje igre i razmišljanje unaprijed kao nikad nijedan vezni igrač. Jednim proigravanjem u potpunosti mijenja tempo igre. A tu su se on i Di Maria strašno dobro slagali i nadopunjavali.

I naravno da fali, ali fali na taj način, to što @Donnie kaže, kao vođa i lider, te kao kreator, jer Kroos još nema to znanje da kreira kad je u ravnini sa štoperima, kao što je to imao Xabi, ima malo ko, ali Toni je apsolutno kalibar da ga naslijedi jer sa svojom vizijom i pas igrom ne kasni puno za Alonsom.
Samo je potrebno vremena da se on "udomaći" na toj poziciji holdera. Naravno da je potrebno vremena, ne samo njemu, nego i Modriću, jer više nema Xabija i sigurno da mora igrati malo drugačije.

A kod nas je tako da, kad proigra vezni red proigra i sve ostalo. Ja ne sumnjam u tandem Modrić - Kroos, živi bili pa vidjeli. ;)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 01 sep 2014, 00:08

Ja mislim da Khedira moze odigrati tu poziciju zadnjeg veznog jer ako je standardan u jednoj sili kao sto je Njemacka mislim da moze i u Realu :kafa:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 01 sep 2014, 00:09

Koliko razmaženih navijača na jednoj temi. Šta bi bilo da svake sedmice gledate mučenje ekipe za koju navijate? xp
A.F.C. Bournemouth!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 sep 2014, 00:09

Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 sep 2014, 00:10

Clutch je napisao/la:Pa Xabi je bio najvažniji igrač Reala već 3-4 sezone. Čovjek je praktično držao vezni red, ostali su samo svojom kvalitetom to nadopunjavali. O njemu je baš sve ovisilo. Samim tim je bio važniji i od Ronalda, jer šta ti se koristi takva gol mašina ako nemaš nekog ko ti pokreće igru. O njemu možemo do sutra.. Čovjek koji ima strašno razumijevanje igre i razmišljanje unaprijed kao nikad nijedan vezni igrač. Jednim proigravanjem u potpunosti mijenja tempo igre. A tu su se on i Di Maria strašno dobro slagali i nadopunjavali.

I naravno da fali, ali fali na taj način, to što @Donnie kaže, kao vođa i lider, te kao kreator, jer Kroos još nema to znanje da kreira kad je u ravnini sa štoperima, kao što je to imao Xabi, ima malo ko, ali Toni je apsolutno kalibar da ga naslijedi jer sa svojom vizijom i pas igrom ne kasni puno za Alonsom.
Samo je potrebno vremena da se on "udomaći" na toj poziciji holdera. Naravno da je potrebno vremena, ne samo njemu, nego i Modriću, jer više nema Xabija i sigurno da mora igrati malo drugačije.

A kod nas je tako da, kad proigra vezni red proigra i sve ostalo. Ja ne sumnjam u tandem Modrić - Kroos, živi bili pa vidjeli. ;)
Aj ne pretjeruj živ bio. Unazad 15 godina ekipa nije ovisila o jednom igrači koliko ovisi sada o Ronaldu, i ti ćeš porediti učinak Ronalda za ekipu, i Alonsa. Dakako da je Alonso bio izuzetno bitan, ali reći da je bitniji od kopitara je smiješno.

I ne kontam, odjednom ste zaboravili sve pogreške alonsa, sve loše predaje lopte koje su pokazivale da je čovjek već na zalasku karijere, i da ne može da nastavi da igra na nivou na kojem je bio.
naprijed rejal

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 sep 2014, 00:11

Hajde sto je ofanzivno, al sto je i defanzivno ****

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 01 sep 2014, 00:11

Sveti je napisao/la:Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2" :lol: :lol:

Još jedan dokaz koliko ekipa ovisi o Ronaldu, kakav alonso i kurrci, general je vođa već odavno :salut:
Jel taj general igrao nocas ?

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 01 sep 2014, 00:11

Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Jesu te fascinirala 4 gola od ekipe koja izgubi od eibara i bruka se po evropi ?
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 01 sep 2014, 00:13

sekretar je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Kakva komedija, sjedim u kafani gledam, rezultat 2:0, prošetam lagano, otpratim djevojku kući, vratim se, kae naslov "kraljevi izgubili na anoeti 4:2" :lol: :lol:

Jel taj general igrao nocas ?
kako vidim, nije.
naprijed rejal

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 sep 2014, 00:13

@Sveti

Ne pretjerujem. Obojica su svoje zadatke obavljali vrhunski, s tim da je čitav vezni red Reala ovisio o jednom igraču, a kad ti ne igra vezni red, onda te nema nigdje. Bez Ronalda igra nije patila, samo realizacija, dok bez Xabija jeste. ;)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 01 sep 2014, 00:15

Clutch je napisao/la:Yebo vas Khedira, ne da je jednodimenzionalan igrač, nego mu je ofanzivna igra na razini naših seoskih liga. Fascinira me njegova tupavost kad krene s loptom prema naprijed.
Real trenutno bolje nema mora se u ovom igrackom kadru naci neko rijesenje jer Real se vise na toj poziciji pojacavat nece znaci ostaje on ili illara :hmmmmm:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 sep 2014, 00:16

Illarra je za onog tuniskog vola Xabi Alonso

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 sep 2014, 00:20

suhi je napisao/la:
Jesu te fascinirala 4 gola od ekipe koja izgubi od eibara i bruka se po evropi ?
Khedira bi to spriječio :mrgreen: ?
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 sep 2014, 00:20

i ovo je nepobitna cinjenica kad je vaša igra u pitanju...doduše, nije to neka mudrost ;) Kopitar bi u 99% ekipa svijeta bio glavni igrac (osim u Barci :mrgreen: )

ali mojne na Alonsa, koji je isto tako bio vrlo bitna karika igre RMa.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []