I meni je ovo zapalo za oko. Valjda vidjela žaba gdje potkivaju konja, pa i ona digla nogu.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Zato što su trgovci navikli svaki dan da se kupuje kod njih.kraljttbvb je napisao/la: ↑26 jan 2025, 15:52I meni je ovo zapalo za oko. Valjda vidjela žaba gdje potkivaju konja, pa i ona digla nogu.
Petak je , neću otići u veliki Bingo da kupim nešto da jedem i usput kupim nešto za kuće .
Nećeš dan ranije ili dan kasnije toliko kupovati , sad raja razmišlja o domaćem mlijeku , jajima , hljeb će kući napraviti .
Prvi ja odem u Bingo nešto malo da kupim , pa potrošim 3-4 puta više nego što sam mislio .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Mislio sam da od Indije nema dalje što se tiče zagađenja rijeka , odlaganja smeća i prljavštine ali Bangladeš je nivo za sebe ...
Neku noć gledao ovo, ne možeš vjerovati da je kilometrima rijeka zatrpana.VensanKasel je napisao/la: ↑26 jan 2025, 17:50Mislio sam da od Indije nema dalje što se tiče zagađenja rijeka , odlaganja smeća i prljavštine ali Bangladeš je nivo za sebe ...
Bangladeš je specifičan, gusto naseljen, teško je tu kontrolisati bilo šta.
Možeš i karticom platiti.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:40Ne znam kako mogu staviti cijenu 4.99, ako po zakonu mozes samo istaknuti cijenu u apoenima koji postoje u platnom prometu. Znaci može ili 4.95 ili 5 KM.
Stavio 4.99, a nema kovanicu od jednog feninga, da ti može vratiti kusur...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije fazon s cim ces platiti, nego da ovo nije po zakonu...Mokes je napisao/la: ↑26 jan 2025, 18:18Možeš i karticom platiti.kraljttbvb je napisao/la: ↑25 jan 2025, 16:40Ne znam kako mogu staviti cijenu 4.99, ako po zakonu mozes samo istaknuti cijenu u apoenima koji postoje u platnom prometu. Znaci može ili 4.95 ili 5 KM.
Stavio 4.99, a nema kovanicu od jednog feninga, da ti može vratiti kusur...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kako nije po zakonu kad posljednjih 20 godina stalno na tvu vidiš akciju za neki proizvod 0,99/1,99/....
To se naravno zaokruži na okruglu cifru kada se plaća i to je to.
To se naravno zaokruži na okruglu cifru kada se plaća i to je to.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ima primjera i da je skuplje kod Djurica nego ovdje, npr pola kg turske kafe 11,50, ista kafa u Amku 9.50
Coca cola vanilija 2.99, u Amku 1.50, doduse nema je vise, one fante od 5KM necu ni da komentarisem, te sokove su duplo poskupili u odnosu na prije par mjeseci
ali moze se probrasti dosta toga jeftinijeg, tipa zvake orbit i airwawes 1.00, kod nas 1.80, Red Bull veliki 2.90, kod nas preko 4, one njemacke cokolade od 1.20 do 1.60 kod nas preko 2.50, jeger jeftiniji za marku, vece flase po 5-6 km jeftinije, ono peceno pile odlicno za 8KM, odlicni i kecap, senf itd. njihovog brenda "Da", po duplo manjoj cijeni
imaju daleko siru ponudu sokova, grickalica nego Amko, Bingo, Konzum
i ono sto sam primjetio da rijetko ko izadje iz Djurica a da ne uzme toalet papir
Coca cola vanilija 2.99, u Amku 1.50, doduse nema je vise, one fante od 5KM necu ni da komentarisem, te sokove su duplo poskupili u odnosu na prije par mjeseci
ali moze se probrasti dosta toga jeftinijeg, tipa zvake orbit i airwawes 1.00, kod nas 1.80, Red Bull veliki 2.90, kod nas preko 4, one njemacke cokolade od 1.20 do 1.60 kod nas preko 2.50, jeger jeftiniji za marku, vece flase po 5-6 km jeftinije, ono peceno pile odlicno za 8KM, odlicni i kecap, senf itd. njihovog brenda "Da", po duplo manjoj cijeni
i ono sto sam primjetio da rijetko ko izadje iz Djurica a da ne uzme toalet papir

Don't believe the hype.
Nisam bio nikad kod djurica al kolega iz gradiske prica zena mu tu radila. Ne idu tu nikad u kupovinu. Prepakitaju stvari s isteklim rokom, meso i tako to
To vjerovatno i drugi rade
To vjerovatno i drugi rade
- QUARTERBACK
- Kontakt:
momci ne idite kod cetalja da kupujete saberite se
Ma ide se u Djurić samo radi sokova i slatkog. 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Čuj ovog

Šta ćemo mi iz eresa, uvijek ići u Bingo iako je je negdje jeftinije?
@kralj se baš zamara u zadnje vrijeme, jbte fening, vidiš da ovdje ništa ne štima, a ti se isprsio kao da si u Klagenfurtu

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- feniksptica
- Kontakt:
Pa kad ne mogu nedjelju ispostovati nego lete u RS, sto onda čudi i ostalim danima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma ja , četalj ti može registraciju završiti za 300-400 KM manje , ali đe ćeš tamo znaš ...
Kvoterbeče zašto je kod nas punjenje klime 50 KM , a kod Neškovića 25 KM , iste mašine koriste ?
I šta je problem ako neko ide u RS, to RS nije dio Bosne i Hercegovine ?feniksptica je napisao/la: ↑26 jan 2025, 20:02Pa kad ne mogu nedjelju ispostovati nego lete u RS, sto onda čudi i ostalim danima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
djuric ima tri verzije coca cola vanilije ima njemacku koja je i u amku bila i ona je 1.50 ta od 2.99 je crveno braon limenka i ona je import iz Amerike njihova og verzija, a kola vanilija od 3.99 je verzija Japan i Kinaakisarajevo92 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 19:18ima primjera i da je skuplje kod Djurica nego ovdje, npr pola kg turske kafe 11,50, ista kafa u Amku 9.50
i ono sto sam primjetio da rijetko ko izadje iz Djurica a da ne uzme toalet papir![]()

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne kazem da ne idete nikako ako vec tamo zivite, ovo se odnosi na onu pricu od jucer za kupovinu nedjeljom tamo.. ako se mozes organizovat ovih 6 dana, a mozes, da kupis u federaciji bih onda kupi, mojne biti papak pa da ti je mrsko otici 

Ma sve će to vremenom doći na svoje, samo da se narod navikne. Ovdje u CG je sad neradna nedjelja normalna stvar i nastao bi haos kad bi neko i pomislio da je ukine.QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 jan 2025, 20:52ne kazem da ne idete nikako ako vec tamo zivite, ovo se odnosi na onu pricu od jucer za kupovinu nedjeljom tamo.. ako se mozes organizovat ovih 6 dana, a mozes, da kupis u federaciji bih onda kupi, mojne biti papak pa da ti je mrsko otici![]()
Benzinske pumpe su nabavile neke osnovne namirnice ako je nekome baš frka tipa mlijeko, određeni mliječni proizvodi, jaja, itd. Pekare svakako rade, ima hljeba, tako da je sve manje više pokriveno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.